Un numar de 514 persoane au fost depistate de politisti intr-o singura zi calatorind cu trenurile pe ruta Craiova - Rosiori Nord - Bucuresti, informeaza Agerpres.

Tren al CFR CalatoriFoto: Hotnews

Potrivit IPJ Dolj, cele 514 persoane au fost descoperite de politisti din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Craiova - Biroul Siguranta Publica si Protectia Calatorilor si de la Biroul Judetean de Politie Transporturi Teleorman, cu sprijinul unor inspectori de specialitate din cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Calatori Craiova.

Actiunea a fost desfasurata joi pe linia prevenirii si combaterii calatoriei frauduloase in trenurile de calatori care circula pe ruta Craiova - Rosiori Nord - Bucuresti, ocazie cu care au fost verificate 12 trenuri.

Celor 514 persoane li s-au emis bilete de taxare in tren in valoare totala de 5.133 lei. De asemenea, politistii s-au sesizat si cu privire la savarsirea a doua infractiuni de inselaciune, in cazul unor persoane care au folosit autorizatii de calatorie tip CFR ce nu le apartineau, si au aplicat trei sanctiuni contraventionale cu amenzi in valoare de 300 de lei.