7 judete - Caras-Severin, Timis, Sibiu, Brasov, Prahova, Arges si Dambovita - sunt sub cod galben de vant puternic pentru zona de munte. Pentru judetele Timis si Caras-Severin, atentionarea emisa de meteorologi este in vigoare pana la ora 14.00, interval in care vor fi intensificari ale vantului ce vor atinge la rafala viteze de 60-85 de kilometri la ora, iar la munte, la altitudini de peste 1700 de metri, vor fi rafale de 90-100 de kilometri la ora.

Tot pana la ora 14:00 este in vigoare si atentionarea cod galben pentru judetele Sibiu (zona de munte, Sibiu, Avrig, Talmaciu, Rosia, Selimbar, Turnu Rosu) si Brasov (zona de munte). Se vor semnala intensificari ale vantului care vor atinge si depasi la rafala 55-60 de kilometri la ora, iar in zona montana inalta 80-90 de kilometri la ora, spulberand zapada pe creste.

Judetele Prahova, Arges si Dambovita sunt sub cod galben pana la ora 13.00, interval in care in zona de munte vor fi intensificari ale vantului care vor atinge la rafala 90-110 kilometri la ora.