Barbatul din Iasi care a injunghiat un adolescent in autobuz pentru ca manca seminte a fost retinut pentru 24 de ore, in timp ce victima a fost operata la spitalul de copii din municipiu. Medicii sustin ca obiectul ascutit i-a provocat adolescentului o plaga in zona pieptului, la cativa centimetri de inima, transmite news.ro.

Purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi, Anca Vajiac a declarat ca barbatul care a injunghiat copilul are 46 de ani, iar in urma audierilor a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatiile de lovire sau alte violente, tulburarea ordinii si linistii publice si port sau folosire ilegale de obiecte periculoase.

Politistii sustin ca scandalul intre barbat sI tanar a izbucnit in mijlocul de transport, barbatul enervandu-se ca adolescentul manca seminte in autobuz si arunca pe jos cojile.

"La un moment dat, suspectul a scos un fel de briceag, care era atasat la setul de chei, si l-ar fi intepat pe tanar", a declarat luni purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi, Anca Vijiac.

Adolescentul injunghiat duminica seara in autobuz a fost operat la spitalul Sfanta Maria din Iasi, starea acestuia fiind stabila.