Sotia soferului care a provocat accidentul din centrul Capitalei, aflata cu el in masina, spune ca barbatul ar fi consumat droguri. De altfel, in masina acestuia a fost gasit un praf alb, care a fost trimis la analize, afirma surse din randul anchetatorilor. Sotia soferului a mai sustinut ca acesta ar fi incercat sa o omoare, provocand intentionat accidentul, potrivit News.ro.

Sotia barbatului le-a spus anchetatorilor ca acesta consumase droguri si ca o amenintase cu moartea, el provocand intentionat accidentul. Cei doi soti s-au certat si s-au batut in masina, iar conflictul a continuat si dupa accident, pe strada. De asemenea, barbatul, in varsta de 39 de ani, a dat cu capul in geamul unui taximetru oprit la locul accidentului.

"Striga la ea te omor! Se bateau cu picioarele, cu pumnii, tavalindu-se pe jos", a spus un martor.

Barbatul a fost calmat abia dupa interventia politistilor locali si dus la Spitalul Floreasca, unde este internat sub paza, refuzand sa dea declaratii anchetatorilor.

Alte patru persoane ranite in accident au fost preluate de ambulante si duse la spitalele Elias si Floreasca.

Surse din randul anchetatorilor spun ca in masina a fost gasit un plic cu un praf alb care a fost trimis la laborator pentru a se stabili daca este vorba despre droguri.

Conform Brigazii Rutiere a Capitalei, cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, care impreuna cu politisti ai Brigazii Rutiere si politisti din cadrul Serviciului Omoruri vor stabili imprejurarile producerii acestui eveniment.