Trei tineri au fost retinuti de politisti pentru tulburarea linistii si ordinii publice si lovire sau alte violente, dupa ce au agresat doua persoane in scara unui bloc din sectorul 4 al Capitalei, relateaza Agerpres.

"In seara zilei de vineri, persoana vatamata si un prieten aflat in vizita au atras atentia mai multor tineri ca sunt prea zgomotosi si deranjeaza linistea locatarilor. Ca urmare a acestei discutii, patru tineri din grup au exercitat acte de violenta fata de cele doua persoane, lovindu-le cu pumnii si picioarele", informeaza un comunicat al DGPMB, citat de AGERPRES.

In cursul noptii de vineri spre sambata, politisti din cadrul DGPMB au depistat si identificat cele patru persoane, in urma plangerii formulate de una dintre victime.

"In urma administrarii probatoriului, trei dintre cei patru agresori au fost retinuti de politisti, cercetarile fiind continuate de Sectia 26 Politie sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, sub aspectul savarsirii infractiunilor de tulburare a linistii si ordinii publice si lovire sau alte violente", se arata in comunicatul citat.