Trei muncitori au fost raniti, vineri, dupa un incendiu la o conducta de gaz de pe strada Cetatea Neamtului din municipiul Piatra Neamt, a anuntat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgente (ISU), Adrian Rotaru, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, cele trei persoane, care sunt angajate la compania distribuitoare de gaz, au suferit arsuri, fiind transportate, constiente, la spital: "Operatorul de apa efectua lucrari in zona si muncitorii au lovit cu buldoexcavatorul conducta de gaz, fisurand-o. Au solicitat o echipa de la operatorul de gaz, care a mers la locul evenimentului, incercand sa obtureze fisura. Din cauza manevrelor efectuate, s-a produs incendiul. Victimele sunt angajati ai operatorului de gaz", a precizat Rotaru.

Una dintre victime a suferit arsuri de gradul I la nivelul fetei, iar celelalte doua au suferit arsuri de gradul I la maini, fiind preluate de echipajele medicale ale ISU si transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Piatra Neamt.