Cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din municipiul Constanta au fost arestate la domiciliu, anunta News.ro. Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva si poate fi atacata la instanta superioara.

Femeile au fost prezentate, joi dupa-amiaza, Judecatoriei Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, iar instanta a decis arestarea lor la domiciliu pentru aceeasi perioada. Ele sunt acuzate de comiterea infractiunilor de lovire sau alte violente si tulburarea linistii publice.

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Tribunalul Constanta.

La intrarea in sediul instantei, una dintre femei a spus jurnalistilor ca l-a agresat pe elev deoarece acesta le-ar fi batut copiii.

De asemenea, avocatul femeilor, Marius Raducan, a spus jurnalistilor la finalul sedintei de judecata, ca ele au fost la scoala sa discute cu elevul respectiv, iar acesta ar fi reactionat intr-un mod necuviincios.

"Acestea au fost sa discute cu partea vatamata, insa din ce mi-au comunicat, partea vatamata a reactionat intr-un mod necuvincios si s-a produs un incident regretabil pe care clientele mele l-au recunoscut", a spus aparatorul femeilor.

Pe data de 30 ianuarie, politistii din cadrul Sectiei 3 au fost sesizati de directorul unei scoli gimnaziale din municipiul Constanta, despre faptul ca un elev al respectivei unitati de invatamant ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane.

In urma cercetarilor, politistii le-au retinut pe baza de ordonante pe cele trei femei suspectate de aceasta fapta, cu varste cuprinse intre 29 si 37 de ani, din Constanta, acestea fiind duse in arestul IPJ Constanta.

Ancheta a pornit dupa ce mama baiatului a postat pe Facebook imagini cu cele trei femei care-i agreseaza baiatul si a cerut pedepsirea acestora.