Cele trei femei care au batut un elev pe holul unei scoli din Constanta au fost retinute de de politisti, scrie publicatia localacugetliber.ro. Cele trei, mamele unor colegi ai elevului agresat, au fost retinute in urma cercetarilor in cazul savarsirii unor infractiuni de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Acestea l-au lovit cu pumnii in cap si in zona fetei, incidentul fiind filmat, potrivit news.ro. Directoarea scolii a spus miercuri ca femeile venisera sa depuna reclamatii legate de comportamentul baiatului respectiv.

O femeie a postat pe pagina sa de Facebook un filmulet in care se vede cum fiul ei a fost batut de trei femei. Scena a avut loc pe holul Scolii Gimnaziale numarul 28 "Dan Barbilian" din municipiul Constanta.

"El este ceea ce, in mod generic, educatorii numesc un copil cu probleme comportamentale si de integrare in colectivitate, fiind implicat si cercetat in mai multe situatii create chiar de el, victimele fiind colegi de-ai sai, mai mici ca varsta", a declarat directoarea scolii, potrivit Agerpres.

Atentie, imagini ce pot avea impact emotional: