Trei vagoane ale unui tren de marfa care transporta motorina au deraiat joi dimineata in localitatea mehedinteana Balota, traficul feroviar fiind blocat, informeaza news.ro. Conform IPJ Mehedinti, trenul are 20 de vagoane incarcate cu motorina.

Trei vagoane au deraiat, iar unul s-a rasturnat. In urma accidentului, nu s-au inregistrat victime.

UPDATE 09.04 CFR SA informeaza ca traficul feroviar pe relatia Craiova - Timisoara se desfasoara cu transbordare auto intre statiile Drobeta Turnu Severin si Garnita, dupa ce 3 vagoane din compunerea unui tren privat de marfa au deraiat si un vagon s-a rasturnat pe segmentul de cale ferata Valea Alba - Simian.

Trenul avea in compunere 20 de vagoane si transporta combustibil. Pentru mentinerea traficului feroviar de calatori operational, compania asigura transbordare cu mijloace auto intre statiile Drobeta Turnu Severin - Garnita (si retur), calatorii fiind preluati din aceste statii de alte trenuri care circula pe aceleasi rute. Trenurile inscrise in circulatie pana la ora 12.00 pentru care se asigura transbordare auto sunt R 9501, R 9504, IR 1797, IR 1692, IR 1591 si IR 1590.