Un barbat de 33 ani, din localitatea Cehei, este cercetat pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri, dupa ce a avut un comportament indecent in fata unei fete, pe o strada din Zalau, la inceputul lunii ianuarie, transmite Agerpres.

Potrivit precizarilor facute miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, de purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Salaj, Maria Cristea, la inceputul lunii, tatal unei fete a reclamat la Politie comportamentul deplasat al unui barbat pe care fiica sa l-a intalnit pe strada.

"La data respectiva, tatal unei fetite a sesizat Politia despre faptul ca fiica sa, in timp ce se deplasa singura pe o alee de pe strada Sfanta Vineri, din Zalau, un barbat a avut fata de ea un comportament indecent, respectiv si-a aratat organul genital", a declarat Maria Cristea.

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj a adaugat ca barbatul a fost identificat in urma cu cateva zile si si-a recunoscut fapta.

"In ceea ce priveste fapta din 8 ianuarie, autorul a fost identificat pe data de 22 ianuarie. E vorba de un barbat de 33 de ani, din Cehei. Fata de acesta se efectueaza cercetari pentru infractiunea de ultraj contra bunelor moravuri, sanctionata cu inchisoare de la trei luni la doi ani sau amenda penala. Persoana si-a recunoscut fapta. Urmarirea penala este inceputa in personam, acesta fiind cercetat in libertate", a adaugat sursa citata.