Mirabela Dauer, in varsta de 70 de ani, a fost operata de urgenta, dupa ce medicii i-au descoperit o formatiune cancerigena incipienta la nivelul unui rinichi, relateazaAdevarul.

HotNews.roFoto: Hotnews

Raoul, partenerul de scena a Mirabelei Dauer, a declarat intr-o interventie la Antena Stars ca la ultimele analize i s-a gasit o tumora la rinichi si a fost "necesara" extirparea acestuia.

"Este un om care are grija de sanatatea lui. La ultimele analize i s-a gasit o tumora la rinichi, pozitionata gresit si a fost necesara extirparea rinichiului si a pietrei, a tumorei. Operatia a avut loc azi si acum este la terapie intensiva. Stiam de operatie, dar a fost tinuta ascunsa. Ea a vrut ca totul sa se intample discret", a declarat Raoul.

De altfel, marti, Mirabela a postat pe pagina ei de Facebook ca a "trebuit" sa suporte o interventie chirurgicala, adaugand "Va dati seama ce se intampla daca nu iesea bine?".

Ce a scris artista pe Facebook:

Dragii mei,

Nu m-am gandit ca e o mare stire faptul ca a trebuit sa suport o interventie chirurgicala.

Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!... De fapt, doctorii au trecut!

Va dati seama ce se intampla daca nu iesea bine?!...

Acum ma relaxez, pentru ca urmeaza o perioada de recuperare, ceea ce pe mine ma enerveaza, doar ma stiti cat de activa sunt!

Si in plus abia astept sa revin in fata voastra sa va daruiesc din sufletul meu prin cantec... asta e marea mea bucurie.

Ce sa facem, in viata trecem si prin clipele mai dificile... si-atunci ne sprijinim pe sentimente adevarate.... iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastra, a fanilor mei.

Va iubesc si va multumesc!

Si ne revedem foarte curand...

Va imbratisez tare, tare...

Mira