Un politist de 33 de ani, angajat al Brigazii de Operatiuni Speciale, a fost injunghiat, duminica dimineata, in urma unui conflict spontan pe care l-a avut cu un barbat intr-un club din Iasi, scrie News.ro. Politistul era in timpul liber si era insotit de prietena sa, el fiind internat in spital in stare stabila.

Incidentul a avut loc intr-un club din Iasi, in care politistul, angajat al Brigazii de Operatiuni Speciale din subordinea IGPR, se afla cu prietena sa.

Politistul era in timpul liber, iar martorii afirma ca, la finalul petrecerii, duminica dimineata, a intrat in conflict spontan cu un alt barbat aflat in club. Cei doi s-ar fi batut, iar politistul a plecat la spital, pentru ca era lovit la fata. Pe drum, politistul se pare ca a fost urmarit, fiind injunghiat in zona bratului.

Victima are 33 de ani si, potrivit medicilor de la Spitalul 'Sfantul Spiridon' Iasi, este in stare stabila.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene, Anca Alexandra Vijiac, a declarat pentru News.ro ca a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru comiterea infractiunii de tentativa de omor, ancheta fiind condusa de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.