Traficul auto se desfasoara dificil sambata dimineata, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele Brasov, Covasna si Harghita, scrie News.ro. Meteorologii au emis avertizari cod galben de ceata pentru mai multe zone din judetele Brasov, Covasna si Harghita. Ceata determina scaderea vizibilitatii local sub 200 m si izolat sub 50 m, iar in unele zone va fi si chiciura.

Ceata densa pe autostrada Bucuresti-Pitesti, vizibilitatea este de 50-100 de metri

Centrul Infrotrafic informeaza ca, la aceasta ora, este ceata densa pe autostrada Bucuresti-Pitesti, vizibilitatea fiind de 50-100 de metri.

Politia recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, iar fiecare manevra in trafic sa se faca numai dupa o temeinica asigurare. De asemenea, pietonii, biciclistii si carutasii sunt sfatuiti sa fie constienti de faptul ca pe timp de ceata sunt mai greu vizibili in trafic, precizeaza Politia.

Politistii ii sfatuiesc pe soferii care se deplaseaza pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti sa ruleze cu prudenta sporita, sa foloseasca luminile de intalnire si sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte, intrucat pe tronsonul cuprins intre kilometrii 11 si 50 se semnaleaza ceata densa, vizibilitatea fiind de 50-100 de metri.