Barbatul care si-a injunghiat mortal fosta sotie, directoare a unei gradinite private din Capitala, a fost retinut vineri seara pentru 24 de ore, el urmand sa fie prezentat sambata instantei cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, potrivit news.ro.

Femeia, care in urma incidentului a fost gasita in stop cardio-respirator, a murit la Spitalul Floreasca.

Potrivit Politiei Capitalei, in jurul orei 12.20 a fost semnalat la 112 ca o femeie a fost injunghiata, iar cercetarile au fost preluate de Parchetul Tribunalului Bucuresti si de Serviciul Omoruri.

Incidentul a avut loc in incinta unei gradinite private din sectorul 2 al Capitalei.

Victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei sot, Maius Cristian Botan, motiv pentru care ea obtinuse in instanta un ordin de restrictie pe numele sau. Ca urmare, barbatul fusese evacuat din casa si nu se putea apropia la o distanta mai mare de 200 de metri atat fata de fosta sotie, cat si fata de cei doi copii ai lor.

In jurul orei 12.00, barbatul a inttrat in biroul Nicoletei Botan si a injunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit si a fost prins la scurt timp de politistii Sectiei 8, care l-au predat ofiterilor Serviciului Omoruri.