Un adolescent de 17 ani, elev al Colegiului National Nicolae Balcescu din Braila, a fost batut marti de cinci tineri de la un alt liceu si care au intrat in unitatea de invatamant in timp ce paznicul s-ar fi aflat la o alta intrare in scoala. Tanarul agresat a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Braila, scrie news.ro.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Braila, Laura Dan, marti, in jurul orei 11.00, in pauza dintre ore, cinci tineri au patruns intr-un liceu din municipiu si au mers pana intr-o clasa unde au invitat un elev sa iasa. In curtea scolii, cei cinci l-au batut pe elevul de 17 ani.

"Din primele cercetari se pare ca incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi. Au fost identificati toti cei cinci agresori, fiind vorba despre trei tineri de18 ani si doi de 16 ani, elevi ai unui liceu din Braila, care au fost dusi la audieri. Se va intocmi dosar penal pentru lovire sau alte violente", a declarat purtatorul de cuvant Politiei Braila.

Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Braila, Daniel Canciu, dupa incident conducerea Colegiului Nicolae Balcescu l-a instiintat despre cele intamplate, urmand sa prezinte un raport in cursul acestei zile.

"Am fost sunat de diectorul scolii, care mi-a spus ca cinci persoane au intrat pe poarta mica a scolii in timp ce singurul paznic al unitatii de invatamant se afla la poarta mare. Au intrat si au agresat un elev. Au fost chemati parintii copilului agresat. I-am cerut domnului director sa prezinte toate detaliile acestui caz", a declarat inspectorul general al IIJ Braila, Daniel Canciu.

Tanarul agresat a fost dus la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Braila.