Politistii brasoveni au reusit sa identifice si sa retina doi suspecti in cazul barbatului omorat vineri noaptea intr-un imobil situat pe strada Aurel Vlaicu din oras, a anuntat duminica Inspectoratul de Politie Judetean Brasov, potrivit Agerpres. In urma verificarilor, victima a fost identificata ca fiind un barbat de 29 de ani, cunoscut ca facand parte din randul persoanelor fara adapost.

"Echipe formate din lucratori ai Serviciului de Investigatii Criminale, Politiei Municipiului Brasov-Biroului de Investigatii Criminale, Sectiile de Politie 1,2,3,4,5 si o echipa de suport de specialitate din cadrul Directiei Operatiuni Speciale, au procedat la executarea masurilor de indentificare si mobilizare a doua persoane (un barbat de 23 de ani si un minor de 17 ani din judetul Brasov), suspectate de comiterea infractiunii de omor care au fost depistate pe raza municipiului Brasov, conduse la sediul IPJ Brasov si prezentate procurorului din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul pentru Minori si Familie", a precizat IPJ Brasov.

Inspectoratul de Politie Judetean Brasov a fost sesizat vineri seara, la ora 22:34, prin apel la 112 , de catre un barbat cu privire la faptul ca in interiorul unui imobil din municipiul resedinta se afla cadavrul unui barbat.

Cei doi suspecti au fost retinuti pentru 24 de ore si dusi in arestul IPJ Brasov, urmand sa fie prezentati Tribunalului pentru Minori si Familie cu propunerea de arestare preventiva. Politia continua cercetarile in acest caz.