Cativa studenti de la Facultatea de Drept din Iasi, colegi Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al ministrului Justitiei, acuza faptul ca acesta ar fi favorizat de profesori si ca a reusit sa avansez, in doar 3 semestre, de la Frecventa redusa la taxa si, apoi, la studii finantate de la buget. Colegii lui Toader jr. acuza faptul ca fiul cel mic al ministrului Justitiei a ocupat, la admitere, locul 351 din 360 de studenti admisi, iar acum a ajuns in topul studentilor din generatia sa, pe locul 11, potrivit Reporteris.ro.

Tudorel ToaderFoto: Agerpres

Teodor Andrei Toader (21 de ani) este student in Grupa III, in anul al treilea, alaturi de alti 23 de studenti.

"Teodor vine la cursuri, la seminarii, isi da cat de cat interesul. Dar nu se poate spune ca exceleaza. Este un student mediocru si este clar ca notele sale sunt umflate. Multi profesori se tem sa nu-l supere pe rectorul Toader si atunci fiul se alege cu note de 10", sustine un coleg de grupa al fiului lui Tudorel Toader.

"Putini sunt profesorii care nu se tem de Tudorel Toader la Facultatea de Drept. Unul dintre ei este Valerius Ciuca. Alti profesori buni, carora nu le este frica de Toader, sunt Maria Michinici si Mihai Dunea. Mai este si Dan Mita. Restul nu prea isi permit sa comenteze in fata lui Toader", afirma alt student.

Citeste continuarea pe Reporteris.ro.

In august anul trecut, ziarul iesean 7est.ro a scris ca Alexandru Toader, fiul cel mare al ministrului Justitiei, a ajuns profesor la Universitatea Cuza din Iasi profitand de faptul ca Tudorel Toader s-a suspendat din functia de rector si de o modificare a regulamentului de concurs. Senatul Universitatii Al. I. Cuza a schimbat metodologia de angajare cu o luna inainte sa fie scos la concurs un post pentru care singurul concurent a fost Ionut Alexandru Toader, cel care s-a suspendat din functia de rector cand a intrat in Guvern.