Comunitatea #Coruptia Ucide critica dur decizia presedintelui Klaus Iohannis de a accepta propunerea PSD pentru desemnarea Vioricai Dancila ca premier. "Presedintele Iohannis a facut, azi, un gest inacceptabil de complicitate cu PSD prin numirea ca premier a Vioricai Dancila, marioneta lui Liviu Dragnea", se arata pe pagina #Coruptia Ucide.

HotNews.roFoto: Hotnews

Postarea de pe pagina de Facebook #Coruptia Ucide:

"Am salutat toate gesturile presedintelui prin care comunica faptul ca doreste sa lupte pentru un stat de drept, in care politica sa nu devina un paravan pentru coruptie. Din pacate, astazi constatam ca miza presedintelui a fost cu totul alta: aritmetica unei politici pline de cinism.

Am stiut, insa, dintotdeauna, ca singurii pe care putem conta cu adevarat suntem noi insine. Politicienii ne pot fi aliati doar atata vreme cat au aceleasi mize ca si noi, iar cea mai importanta dintre acestea este lupta impotriva coruptiei. Din pacate, astazi, presedintele a ales sa dea o a treia sansa celor a caror unica preocupare a fost salvarea coruptiei. Noi ramanem aceiasi. Lupta noastra ramane aceeasi. Miza noastra ramane aceeasi. Ne vedem sambata, la Piata Universitatii!"