Salvamontistii care au participat, luni, la cautarea turistului surprins de o avalansa produsa in Masivul Bucegi au incheiat actiunea de cautare dupa 8 ore. Aceasta va fi reluata marti, scrie News.ro. Un cont pe Facebook a fost deschis in memoria lui Daniel Rusu, tanarul in varsta de 30 de ani din Bucuresti care sambata a fost surprins de o avalansa in masivul Bucegi si al carui trup nu a fost gasit, dupa doua zile si jumatate de cautari. Tanarul practica alpinismul.

25 de salvatori montani din Prahova, Arges si Gorj au participat la cautarea barbatului in varsta de 30 de ani, surprins, sambata, de o avalansa.

Ei au fost ajutati de trei caini antrenati pentru salvari in avalansa. Doua dintre animale au fost aduse de catre salvamontistii din Arges, iar al treilea de la Gorj, a declarat seful Salvamont Busteni, Gheorghe Haiduc.

Dupa opt ore de cautari turistul nu a fost gasit, iar actiunea va fi reluata marti.

Tanarul in varsta de 30 de ani din Bucuresti a fost surprins de avalansa sambata dupa-amaiza, in timp ce se afla in Masivul Bucegi impreuna cu alte patru persoane. Luni a fost a treia zi consecutiva de cautari fara rezultat. In prima seara de cautari, salvamontistii au gasit rucsacul si casca turistului.