Primaria Buzau va trimite doua autobuze societatii de transport public a orasului Tulcea, dupa ce a pierdut jumatate dintre autovehicule intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri, a declarat, duminica, pentru Agerpres, primarul municipiului Buzau, Constantin Toma.

Edilul a spus ca "municipalitatea ia in calcul sa incheie un contract de inchiriere cu Primaria Tulcea, o solutie care cu siguranta nu va crea probleme la controlul Curtii de Conturi".

"Primaria Buzau va trimite temporar la Tulcea doua dintre autobuzele Transbuz Buzau. Este vorba de doua dintre cele 15 autobuze pregatite pentru a fi introduse pe traseele din Buzau zilele urmatoare. Se pare ca Sibiul va trimite doua autobuze, Clujul - doua sau trei, iar primaria Capitalei - cinci. Cand cei de la Tulcea vor depasi momentul dificil, le vor trimite inapoi", a mai declarat primarul Constantin Toma.

Un incendiu a izbucnit in vineri dimineata la garajul societatii de transport public din Tulcea, in urma caruia 15 autobuze dintre cele 24 ale societatii au ars.