Politistii din Braila a prins, dupa o noapte de cautari, un tanar de 18 ani din Buzau care, joi seara, a intrat intr-o locuinta din Faurei, fiind surprins de proprietara. Amenintand-o, acesta i-a sustras suma de 11.000 de lei, apoi a incuiat-o in casa, informeaza news.ro.

UPDATE 09:35Tanarul a fost prins vineri dimineata. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Braila, Laura Dan, tanarul de 18 ani din localitatea buzoiana Vizireni a fost prins in localitatea Rusetu, in timp ce mergea pe strada. La vederea politistilsor, el a fugit, fiind prins in cele din urma si incatusat. La aceasta ora, tanarul este audiat la sediul Politiei Braila, fiind acuzat de talharie, si cel mai probabil va fi retinut.

Din primele date furnizate de reprezentantii Politiei Judetene Braila, talharia a fost comisa, joi seara, intr-o locuinta din Faurei.

O femeie de 56 de ani l-a surprins in locuinta sa pe un tanar. In momentul in care a fost prins, tanarul a inceput sa o ameninte pe proprietara, i-a cerut banii pe care ii are in casa, dar si cheile locuintei.

Speriata, femeia i-a dat suma de 11.000 de lei, iar tanarul a plecat dupa ce a incuiat-o in casa si a amenintat-o ca o va bate daca va striga dupa ajutor.

In urma cercetarilor, politistii au reusit sa afle identitatea faptasului, fiind vorba de un baiat de 18 ani din judetul Buzau. El ar fi intrat in casa pe geamul de la baie, locuinta femeii aflandu-se la parterul unui imobil.