Un politist din judetul Iasi este cercetat pentru ca ar fi agresat sexual o minora de 16 ani, relateazaZiarul de Iasi, dupa ce barbatul i-ar fi propus tinerei sa intretina relaxii sexuale cu el.

Agentul de Politie Gabriel Dan E., de la Politia Gorban, este audiat de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni la sectia de Politie la care lucreaza. Audierile au loc in contextul in care, joi, parintii unei minore de 16 ani au depus plangere la Politie acuzandu-l pe agent de comiterea unui presupus abuz sexual.

Potrivit unor surse din ancheta, agentul este vecin cu minora, aceasta din urma obisnuind sa o ajute la treaba pe sotia politistului. Ieri, fata ar fi ramas singura in casa cu politistul si ar fi fost trantita pe pat de acesta. Nu este clar pana la ora redactarii acestei stiri daca si in ce forma s-ar fi comis abuzul sexual.

"Ancheta este in desfasurare, a inceput urmarirea penala in rem pentru infractiunea de agresiune sexuala", a declarat procurorul Niculina Lisnic, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Raducaneni.