Protestul "Va vedem din Sibiu", organizat in "Zona libera de coruptie" din Piata Huet, a implinit joi o luna. La aceasa ora, un nou flashmob are loc in Piata Huet. "E adevarat, am crescut intr-o luna de rau si ger cat altii in 10 de bine si caldut. N-am fi tarat geamantane pe trotuar, n-am fi adus oglinzi si copii, nu ne-am fi aparat cu Constitutia in mana, daca alianta PSD-ALDE ar luat mainile de pe Legile Justitiei", scriu organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului "Va vedem de fix o luna".

Va vedem din SibiuFoto: Facebook.com

Mesajul initiatorilor "Va vedem din Sibiu", pe pagina de Facebook:

In 11 ianuarie implinim o luna de cand am inceput protestele neobosite Va vedem din Sibiu.

E adevarat, am crescut intr-o luna de rau si ger cat altii in 10 de bine si caldut. N-am fi tarat geamantane pe trotuar, n-am fi adus oglinzi si copii, nu ne-am fi aparat cu Constitutia in mana, daca alianta PSD-ALDE ar luat mainile de pe Legile Justitiei.

Pentru aniversarea din 11 ianuarie, am ales o poza din prima zi de revolta, cand eram o mana de oameni aliniati in Piata Huet. Acum, datorita voua, am reusit sa crestem numarul si, aproape zilnic, sa construim un zid uman vigilent, prezent in fata sediul PSD fara oboseala.

Daca si pentru tine Zona Libera de Coruptie inseamna ceva, vino maine la ora 12 in Piata Huet sa celebram prin prezenta noastra prima luna in care tacerea ne-a unit!

Coregrafie speciala: ne tinem de mana pentru a arata ca rezistam, IMPREUNA, pana la capat. Uniti!