Medicul care a fost filmat cu o camera ascunsa in timp ce refuza internarea unei femei de 87 de ani si rupand fisa medicala a acesteia a cerut, luni, desfacerea contractului de colaborare cu Spitalul Orasenesc Baicoi, spunand ca regreta ceea ce s-a intamplat.

HotNews.roFoto: Hotnews

Managerul spitalului, Andreea Irimescu, a declarat, pentru Agerpres, ca medicul in cauza a dat o nota de relatii si a cerut renuntarea la contractul de colaborare pe care care il avea de circa un an si jumatate cu unitatea sanitara.

Potrivit sursei citate, cadrul medical "regreta nespus" ceea ce s-a intamplat si sustine ca, anterior filmarii aparute in spatiul public, a avut o discutie cu apartinatoarea bolnavei in urma careia discutiile au escaladat.

De asemenea, medicul Marta Coman ar fi invocat si faptul ca, la acel moment, era ea insasi foarte bolnava. Potrivit managerului, medicul respectiv este angajat al Spitalului Drajna si colaborator al Spitalului Baicoi doar pe camera de garda.

Doctorita de la camera de garda a spitalului orasenesc Baicoi a fost filmatade ruda unui pacient in timp de refuza internarea acestuia. Mai mult, intr-un acces de furie, medicul a rupt fisa bolnavului.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a cerut Directiei de Sanatate Publica Prahova sa inceapa o misiune de control la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti si la Spitalul Orasenesc Baicoi. Directia de Sanatate Publica va verifica conditiile in care s-a acordat asistenta medicala pacientei care s-a prezentat la camera de garda a celor doua unitati sanitare.