Politisti bucuresteni au retinut duminica un barbat in varsta de 27 de ani sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de ultraj contra bunelor moravuri, informeaza Politia Capitalei. Sambata, politisti din cadrul Sectiei 23 fusesera sesizati de catre o femeie in varsta de 34 de ani, cu privire la faptul ca la aceeasi data, in jurul orei 16.30, in timp ce se afla pe o strada din sectorul 3, un barbat necunoscut a venit din spate, si-a dat pantalonii jos si a mimat un act sexual, imprejurare in care victima a tipat iar barbatul a fugit, potrivit sursei citate

In urma investigatiilor desfasurate a fost identificat un barbat, in varsta de 27 de ani, care ulterior a fost depistat si condus pentru audieri la sediul subunitatii.

Din extinderea cercetarilor s-a stabilit ca barbatul ar fi avut un comportament asemanator fata de o alta femeie, in varsta de 51 de ani, la aceeasi data, in jurul orei 15.30.

Politistii au identificat persoana vatamata, care a depus plangere cu privire la cele intamplate.

Cel in cauza era cercetat, intrucat a fost depistat in flagrant de catre agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 23, in luna iulie 2017, in timp ce savarsea acte de exhibitionism, pe o strada din sectorul 3.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de ultraj contra bunelor moravuri, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor.