Un barbat suspectat in cazul agresarii sexuale a celor doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei a fost prins de politisti dupa trei zile de cautari. Barbatul a fost prins luni si a fost dus la Politie pentru audieri, informeaza news.ro.

Agresorul din Drumul TabereiFoto: Politia Romana

UPDATE 11.29Conform unor surse judiciare citate de news.ro, barbatul, Eugen Stan, lucreaza la Brigada Rutiera a Capitalei din august 2010. Inainte de a lucra la Brigada Rutiera, barbatul a fost angajat al Jandarmeriei. El este casatorit si are o fiica majora.

UPDATE 11.14 Barbatul ar fi agent la Brigada Rutiera si ar fi fost recunoscut de catre colegii sai si astfel s-a ajuns la el. "Da, este politist la Rutiera, au confirmat colegii de acolo, care au analizat imaginile. Clar este politist la Brigada Rutiera Bucuresti. Nu ne face cinste asa ceva", a declarat Dumitru Coarna, presedintele Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual. Informatia a fost confirmata si de purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

"La acest moment, la sediul Politiei Capitalei se afla un potential suspect in cazul de agresiune sexuala din 05.01.2018 - un barbat de 45 de ani. Fata de acesta se desfasoara activitati procedurale prevazute de Codul de procedura penala", a declarat luni dimineata purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

"Te vom gasi!, Esti prioritatea noastra", scrisese duminica, pe Facebook, Politia Romana.

Tot duminica Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti informa ca au fost efectuate investigatii intr-un perimetru extins - 50 de strazi, dintre care noua principale, si aproximativ 200 de blocuri.