Cazul celor doi copii agresati sexual de un barbat in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei din Capitala a fost preluat de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din Politia Capitalei. Politia a dat publicitatii o noua imagine cu barbatul si ii roaga pe toti cei care il cunosc si pot da informatii despre el sa sune la numarul de urgenta 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate sectii de politie. Politistii anunta ca au gasit si alte camere de supraveghere care l-au surprins pe barbat, iar in prezent sunt vizionate imaginile si sunt desfasurate mai multe activitati de cercetare si criminalistice.

Agresorul din Drumul TabereiFoto: Politia Romana

Doi copii de cinci si noua ani au fost agresati sexual, vineri, de un barbat necunoscut, in liftul unui bloc din Sectorul 6 al Capitalei, in cartierul Drumul Taberei. Odata scapati din lift, copiii au povestit familiei ce s-a intamplat, iar parintii au depus o reclamatie la Politie.

Politistii solicita tuturor celor care recunosc barbatul din imagini sau pot oferi informatii despre acesta sa sune la numarul unic de urgenta 112 sau sa contacteze Politia Capitalei.