Senatorul Leon Danaila, amendat cu 2000 de lei pentru declaratia sa ca "un homosexual poate sa cumpere copii, sa-i fure"

de N.O.     HotNews.ro
Vineri, 5 ianuarie 2018, 20:30 Actualitate | Esenţial


Prof dr. Leon Danaila
Foto: Facebook / Leon Danaila Pagina Oficiala
Senatorul PNL Leon Danaila a fost sanctionat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu suma de 2000 de lei, pentru declaratii discriminatorii la adresa comunitatii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si persoane transgender), dupa afirmatia parlamentarului, din martie 2017, ca "un homosexual poate sa cumpere copii, sa-i fure", in contextul in care argumenta ca este impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex. 

Potrivit Asociatiei Mozaiq, care a si depus plangerea la CNCD, pentru declaratii homofobe, Colegiul Director al CNCD "constata ca afirmatia [domnului Danaila] a fost facuta in public (...) si a vizat atingerea demnitatii; afirmatiile sunt de natura sa creeze o atmosfera ostila, degradanta, umilitoare la adresa petentilor pe criteriul orientarii sexuale" (Hot. 656/15.11.2017, pg. 3-4).

Colegiul Director al CNCD a hotarat aplicarea unei sanctiuni sub forma unei amenzi in cuantum de 2000 de lei si a recomandat senatorului Danaila "sa evite pe viitor producerea unor fapte de discriminare" (Hot. 656/15.11.2017, pg. 4).

Reamintim ca senatorul a spus in martie intr-un interviu acordat News.ro ca el este impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex, argumentand ca doar cuplurile heterosexuale pot sa faca copii, in vreme ce "un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai".

"Eu sunt pentru casatoriile de sex opus, heterosexuale. Eu asa am invatat, eu sunt de la tara. Eu n-am pomenit la mine homosexuali. Eu aici am auzit. N-am pomenit asa ceva. Heterosexualii, ei dau nastere la copii, pot sa faca copii. Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai. Sa-i invete sa devina tot asa, sau femeile care sunt de acelasi sex care vor sa se casatoreasca intre ele, sau doi barbati", a declarat Leon Danaila.4407 vizualizari

 • +27 (103 voturi)    
  Cine naiba a bagat scleroticul asta in Parlament (Vineri, 5 ianuarie 2018, 21:04)

  cartofil [utilizator]

  O tampenie, nu cred ca au luat mai multe voturi ca l-au avut pe doctor pe lista. Omul trebuie sa odihneasca acum, a muncit destul, ce sa faca el in Parlament ? Acolo trebuia trimis un individ cu capacitate normala de lucru, care sa stie ce-i politica si sa se poata lupta cu hienele din P$D. Asa, au pierdut un loc. Dar de fapt n-au pierdut. Doar cativa dintr-un grup parlamentar conteaza pentru un partid, ceilalti sunt doar mobile, ca sa ridice mana cand trebuie si-atat. Altfel cei cativa barosani dintr-un partid nu ar putea obtine puterea si controlul absolut, cum se intampla acum si in P$D dar si in PNL sau ALDE (urmasele vechiului FSN) - in dauna Romaniei, bineteles.
  • +35 (67 voturi)    
   cine... (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:00)

   zgubilitix [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

   cine a bagat pe sclerozatul aste, cine a bagat pe hotii ailalti si tot asa. din pacate noi :(
   • -2 (10 voturi)    
    Urâciune?! (Duminică, 7 ianuarie 2018, 9:18)

    altVasile [utilizator] i-a raspuns lui zgubilitix

    22 Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune.
    23 Să nu te culci cu o vită ca să te pângăreşti cu ea. Femeia să nu se apropie de o vită ca să curvească cu ea. Este o mare mişelie.
    24 Să nu vă spurcaţi cu niciunul din aceste lucruri, căci prin toate aceste lucruri s-au spurcat neamurile pe care le voi izgoni dinaintea voastră.
    25 Ţara a fost spurcată prin ele; Eu îi voi pedepsi fărădelegea şi pământul va vărsa din gura lui pe locuitorii lui.

    Leviticul 18:22-23

    Sexul unui bărbat cu un alt bărbat = URĂCIUNE!
    Sexul unui om cu un animal = MARE MIȘELIE!

    Sunt niște acte grețoase care cauzează SPURCAREA țării. O țară care se lasă astfel spurcată nu va rămâne nepedepsită. Aduceți-vă aminte ce au pățit Sodoma și Gomora!

    ”Tot aşa, Sodoma şi Gomora şi cetăţile dimprejurul lor, care se dăduseră ca şi ele la curvie şi au poftit după trupul altuia, ne stau înainte ca o pildă, suferind pedeapsa unui foc veşnic.” Iuda 1:7
    • +2 (12 voturi)    
     Nu putea sa lipseasca (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:39)

     vertus [utilizator] i-a raspuns lui altVasile

     si obisnuitul habotnic care abereaza cu citate din cartea de basme.
     • -2 (8 voturi)    
      Nimic nou sub soare! (Duminică, 7 ianuarie 2018, 12:52)

      altVasile [utilizator] i-a raspuns lui vertus

      Dacă nu-ți place lumina, dacă nu-ți convine adevărul, atunci ce-ți mai rămâne să faci? Strategia ”salvatoare” a porcului: aruncă cu cât mai mult noroi în cei care nu sunt de acord cu mizeria în care te tăvălești... ceva-ceva tot se va lipi până la urmă!

      ”Dacă vezi un om care vorbeşte nechibzuit, poţi să nădăjduieşti mai mult de la un nebun decât de la el.” Proverbele 29:20
      • -1 (7 voturi)    
       Cand incepi sa crezi (Duminică, 7 ianuarie 2018, 15:22)

       vertus [utilizator] i-a raspuns lui altVasile

       ca povestile sunt adevaruri e un semn clar ca ti-ai pierdut discernamantul.

       When one person suffers from a delusion, it is called insanity. When many people suffer from a delusion it is called a Religion.
    • -1 (9 voturi)    
     Dacă ați citit cu ATENȚIE (Duminică, 7 ianuarie 2018, 13:09)

     altVasile [utilizator] i-a raspuns lui altVasile

     versetele de mai sus nu se PUTEA să nu fi observată că URÂCIUNEA homosexualității stă alături de MAREA MIȘILIE a zoofiliei! De ce oare??? Este cât se poate de logic, odată ce ai pășit pe calea URÂCIUNII nu îți mai rămâne decât un singur pas cu până la calea MIȘELIEI!

     28 Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, DUMNEZEU I-A LĂSAT ÎN VOIA MINŢII LOR BLESTEMATE, ca să facă lucruri neîngăduite.
     29 Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,
     30 bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
     31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.
     32 Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac. Romani 1:28-32
     • -1 (7 voturi)    
      Religia (Duminică, 7 ianuarie 2018, 15:25)

      vertus [utilizator] i-a raspuns lui altVasile

      All religion, my friend, is simply evolved out of fraud, fear, greed, imagination, and poetry.
      • +1 (7 voturi)    
       De acord! (Duminică, 7 ianuarie 2018, 16:42)

       altVasile [utilizator] i-a raspuns lui vertus

       Religia Sodomei și a Gomorei - în totalitatea ei - a evoluat din minciună, lăcomie fără margini și imaginație perversă.

       ”22 S-au fălit că sunt înţelepţi şi au înnebunit
       23 şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
       24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor, aşa că îşi necinstesc singuri trupurile,
       25 căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
       26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase, căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
       27 tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.”

       Vai însă și amar de cel care confundă religia sodomită cu religia creștină!

       ”Vai de cei ce numesc răul bine şi binele rău, care spun că întunericul este lumină şi lumina întuneric, care dau amărăciunea în loc de dulceaţă şi dulceaţa în loc de amărăciune!” Isaia 5:20
       • -2 (6 voturi)    
        Ratiune, somn usor (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:14)

        vertus [utilizator] i-a raspuns lui altVasile

        The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.

        Those who can make you believe absurdities, can make you commit atrocities.
      • -1 (1 vot)    
       Asa e, dar n-ai cu cine (Duminică, 7 ianuarie 2018, 21:53)

       kent8 [utilizator] i-a raspuns lui vertus

       Astia sunt oameni care in loc de doctor baga doua cruci si cand aud de vaccinuri injura doctorii ca le otravesc copiii.
    • -1 (3 voturi)    
     Cum poti aborda problema (Duminică, 7 ianuarie 2018, 18:58)

     nginx [utilizator] i-a raspuns lui altVasile

     homosexualitatii prin prisma unor texte antice scrise de oameni fara nici o pregatire medicala si plini de prejudecati ? Avem medicina pentru asta sau tu nu crezi in medicina si stiinta ?
     • 0 (0 voturi)    
      El crede in ce zice popa (Duminică, 7 ianuarie 2018, 21:50)

      kent8 [utilizator] i-a raspuns lui nginx

      zice popa ca e pacat, asa zice si el, zice popa sa voteze cu crestinul Ponta asa face si el.
  • +27 (67 voturi)    
   De la Tariceanu trecand prin Olteanu (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:03)

   arap [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

   si de la Becali la acest bizar Danaila, PNL ne-a dat numai specimene de toata jena. Se rasucesc Bratienii in mormant cu figurile astea triste, corupte sau pur si simplu imbecile.
  • -16 (84 voturi)    
   Ia-o usor (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:05)

   Popescul [utilizator] i-a raspuns lui cartofil

   Ia-o usor, sa nu patesti ceva, ca vad ca te-ai infierbantat bine. Dl. Danaila ar putea sa conteste in instanta aceasta sanctiune si sa invoce dreptul la libera exprimare. Nu ma intereseaza prea tare ce a spus. Eu dreptul fiecaruia sa creada si sa isi exprime convingerile atata timp cat nu incita la violenta, nu jigneste pe altcineva. Eu personal nu vad jignirea. N-a incitat pe nimeni la ura. Intr-o sala de judecata un om impartial va judeca faptele prin raportare la dispozitiile legii fara a se lasa afectat emotional de gura lumii. Altfel, desigur si noi aici pe hotnews sunt liberi sa ne exprimam. Vad ca multi sunt foarte sensibili la ce a spus acest domn, insa nu v-am vazut la fel de vocali atunci cand „jurnalisitii„ de la Charlie Hebdoo ii luau in deradere pe musulmani batjocorindu-le niste simboluri sacre pentru ei. Vad ca acolo toata lumea clama libertatea de exprimare, desi este evident ca mii de musulmani s-au simtit in forul lor interior jigniti de mazgaliturile alea prezentate drept „presa„ cu un aer superior. Vad ca atunci n-ati mai fost ultragiati. Nu v-ati mai simtit cu onoarea nereperata. Atunci era buna libertatea de exprimare. Acum brusc ne jignesc opiniile uni om comunicate intr-un mod infinit mai putin grotesc decat o faceau „jurnalistii„ francezi in fituica lor.
   • +32 (66 voturi)    
    intoleranta unora nu trebuie sa justifice alta (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:45)

    Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    Faptul ca Charlie Hebdo a fost tolerat sa batjocoreasca simboluri religioase, in numele libertatii de exprimare s-a datorat faptului ca au facut-o fara discriminare. Nu au vizat doar musulmanii, ci si crestinii si alte culte, au luat in vizor pe toti. Si atunci au fost inclusi la categoria 'satira/caricatura" tolerabila- e drept, ofensatoare pt anumite categorii, functie de caricatura zilei.
    Acum legat de dl Danaila, ma indoiesc ca poate contesta in instanta amenda. De ce? Pt ca dansul face o afirmatie falsa, pur si simplu, aceea ca homosexualii ar fura/cumpara copii. Aici este problema, intocmai cum exista mai demult prejudecata si indemnul pt copii sa nu stea pe strada cand vin tiganii pt ca "fura copii". Un om, homosexual sau nu, poate sa aiba copii si altfel decat furand/cumparandu-i, ca pe o "marfa" , sunteti de acord, nu? Ori dansul a restrans optiunile fix la cele mai josnice (furt, achizitie) ca sa arate cum ca homosexualii ar fi niste oameni josnici. Acum, eu ma gandesc ca de ex dictatorii gen Hitler, Stalin, Mao erau cam...hetero, daca e sa vorbim de cei mai mari criminali. Ce facem, etichetam apriori heterosexualii drept "criminali"?!
    • -14 (58 voturi)    
     Biologia, bat-o vina! (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:07)

     Popescul [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     Biologia, bat-o vina! Voi astia care vituperați nevoie mare nu ati inteles ca defapt omul a spus doar ca nu pot avea pe cale naturala un copil si a insirat o serie de actiuni prin care ar putea totusi sa aiba unul. Da, a exagerat poate, insa a facut-o pentru a sublinia o idee si a explica de ce este impotriva ideii respective. Referitor la fituica franceza: nu cred ca are vreo relevanta ca s-au legat cand de unii, cand de altii. Au fost la fel de gretosi. Cu toate astea lumea s-a prins cu lanturi de gardu libertatii de exprimare. Ca „je suis charlie„, ca drapeul Frantei. „Minunat„ mi-am spus. Uite niste oameni care apreciaza libertatea de exprimare. Acum revenind la cazul nostru. Hopaaa. Cum constata cineva mai plastic un fapt - ca doar cuplurile hetero au o sansa sa aiba copii pe cale naturala, cum gata sa sarim de doi metri in sus si uitam de libertatea de exprimare. Dl. Danaila poate contesta sanctiunea in instanta mergand pana la a ridica exceptia de neconstitutionalitate a articolului pe care s-a bazat CNCD, daca dl. profesor ca considera ca de vina nu este atat Consiliu, ci chiar legea care ar fi stramba in opinia dumnealui. Ohoo! Se poate croșeta un pic dpdv juridic. Un avocat fâșneț ar putea incerca sa se joace un pic cu aceste chestiuni juridice. Libertatea de exprimare este unul din cele mai importante drepturi ale omului. Nu va mai jucati cu asta. Stiati ca in SUA exista jurisprudenta impotriva ideii de „hate speech„? Iata doar cateva exemple pe care le-am gasit: Cohen v. California, 403 U.S. 15; Hess v. Indiana, 414 U.S. 105; Texas v. Johnson, 491 U.S. 397; United States v. Eichman, 496 U.S. 310 si Terminello v. Chicago, 337 U.S. 1. Toate aceste dosare au dat castig de cauza libertatii de exprimare bazandu-se primul amendament la Constitutia SUA, amendament adoptat in 1791. Au trecut doua sute de ani, fratilor. Mai descrețiți-vă frunțile de ura asta care v-a cuprins. Altfel sunteti cu totii „Je suis Charlie”. Nu mai fiti ipocriti, ca sunteti tare urati.
     • +16 (24 voturi)    
      Ciudat (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 10:46)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

      Ai o obsesie cu Charlie Hebdo, care nu a facut altceva decat sa critice islamul radical folosit ca mobil de catre teroristi, insa tu rastalmacesti spunand ca au jignit. Desi pretinzi ca aperi libera exprimare de fapt aperi dreptul domnului doctor de a-i descrie umilitor pe homosexuali, dar negi dreptul artistilor europeni de a-si exprima critic opiniile cu privire la cei care se folosesc de religie ca sa comita atentate.

      Este contradictoriu si de neinteles. Nu mai cita din alte legislatii care au alte reguli. Chiar si asa in SUA imaginea persoanei este puternic aparata, oricine poate fi dat in judecata pentru lucruri mult mai marunte si se castiga milioane de dolari in mod frecvent.
    • -14 (52 voturi)    
     intoleranta (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:15)

     muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     Individul a exprimat o opinie, a specificat si care e originea unor astfel de opinii.
     Daca spun 'femeile nu pot produce spermatozoizi' nu inseamna ca desconsider femeile.
     Nu-s de acord cu opinia omului, dar mi se pare o idiotenie sa dai amenzi pentru opinii oneste.
     • +12 (32 voturi)    
      Domnul doctor (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 10:49)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui muciflenduri

      nu a fost amendat pentru ca si-a exercitat dreptul la opinie, ci pentru ca a jignit niste oameni. E o diferenta. Cum ar fi fost sa spuna: cuplurile sterile nu pot avea copii, dar pot sa-i fure ? Nu ar fi jignit gratuit niste oameni prin opiniile sale ?
      • -9 (21 voturi)    
       nu (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:11)

       muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui ganz

       'Cuplurile sterile nu pot face copii, eventual ii pot fura' e o afirmatie de sine statatoare. Nu implica nici ca cei sterili sunt hoti, nici ca sunt rai sau buni, ci doar ca nu pot procrea.
       Sa fim seriosi, totusi. Sunt pentru apararea drepturilor oricaror minoritati, dar e o tampenie sa stam cu lupa pe fiecare propozitie rostita de oricare individ.
       A avut mosul intentia de a jigni homosexualii? A avut intentia de a asmuti pe cineva impotriva lor? Pare greu de crezut.
       • +14 (18 voturi)    
        Gresit (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 14:44)

        ganz [utilizator] i-a raspuns lui muciflenduri

        "'Cuplurile sterile nu pot face copii, eventual ii pot fura' e o afirmatie de sine statatoare. Nu implica nici ca cei sterili sunt hoti, nici ca sunt rai sau buni, ci doar ca nu pot procrea."
        Prima parte a propozitiei este de domeniul evidentei si nu jigneste pe nimeni, este o simpla afirmare a unei realitati, insa partea a doua sugereaza o judecata morala, anume ca aceste cupluri ar putea recurge la o fapta antisociala, o infractiune prevazuta de Codul Penal. In orice legislatie din lume lezarea demnitatii si reputatiei unor persoane prin sugerarea ca acestea ar comite infranctiuni se sanctioneaza.

        Cum ar suna urmatoarele enunturi ?
        Romanii sunt saraci, probabil pentru ca au un IQ inferior.
        Persoanele cu handicap locomotor nu-si pot lua un job normal, eventual ar putea castiga bani inseland alte persoane.

        Toate aceste enunturi arunca gratuit o anatema asupra unor persoane. Aici e problema cu opiniile domnului doctor, a sugerat in mod public ca homosexualii ar putea recurge la comiterea de infractiuni pentru a suplini lipsa copiilor. Daca zicea ca singura optiune pentru ei ar fi adoptia nu il sanctiona nimeni.

        CNCD nu se ocupa cu sanctionarea tuturor afirmatiilor jignitoare, ci se concentreaza pe acelea care au un impact mai mare datorita calitatii persoanei, iar aici vorbim totusi de un parlamentar al Romaniei si un om cu renume si prestanta. Este irelevant ce intentii a avut, conteaza ce efecte a produs. De exemplu legea pedepseste cu inchisoarea omorul din culpa.
        • -3 (3 voturi)    
         nice (Duminică, 7 ianuarie 2018, 0:09)

         muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui ganz

         trec peste echivalarea lui 'eventual' cu 'probabil', dar sa ne raportam fix la afirmatia cu pricina.

         'Homosexualii nu pot face copii, eventual ii pot cumpara/fura'.

         Care e totusi interpretarea ta? Ce a vrut sa spuna individul? Ca homosexualii cumpara si fura copii? Dincolo de giumbuslucuri tehnice. (interesanta si legatura cu omorul din culpa. la fel de interesanta ca si paralela cu mengele)
         • +2 (4 voturi)    
          Interpretarea e clara (Duminică, 7 ianuarie 2018, 13:07)

          ganz [utilizator] i-a raspuns lui muciflenduri

          atat pentru CNCD cat si pentru mine si cred ca pentru majoritatea celor care au comentat pana acum. Desi unii se fac ca nu vad, despica firul in patru si fac analiza sintactica, adevarul e mult mai simplu, domnul doctor are prejudecati fata de aceasta comunitate si opiniile sale o arata din plin.
    • -24 (36 voturi)    
     Charlie Hebdo - toleranti cu intolerantii (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 3:10)

     The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     (1) Charlie Hebdo ridica prejudecatile despre (in primul rand) musulmani la nivel de religie. A le apara "libera exprimare" inclusiv dupa atacurile din Barcelona pare cel putin naiv daca nu chiar ipocrit: cum sa predici toleranta si sa justifici mizeriile publicate de aceasta revista care nu face decat sa generalizeze la o masa de peste un miliard de oameni derapajele unui numar nesemnificativ de persoane din religia respectiva?

     (2) Este incorecta afirmatia ca dl. Leon Danaila a restrans optiunile la cele mai josnice, citatul intreg include: "...poate sa-i achizitioneze pe alte cai." Ideea, in context este ca exista o multitudine de optiuni, unele legitime, altele mai putin legitime dar nu aceea de a-i face ei.

     Putem discuta termenul de "a achizitiona" dar in principiu cine nu ii face, ii procura adica ii achizitioneaza (grosso modo vorbind). Nu poti sa ii faci nici dintr-un singur ovul, doua ovule sau doar spermatozoizi oricat de multi.

     (3) Legat de afirmatia "Un homosexual poate sa cumpere copii" se poate referi la conceperea in vitro, prin inseminare, uter inchiriat, etc. proceduri care se presteaza contra cost cum este si furnizarea de ovule sau spermatozoizi pentru ducerea lor la bun sfarsit. Mai exista varianta infierii dar si aceea presupune costuri. Da, e adevarat ca aceste optiuni sunt valabile si pentru cupluri heterosexuale sau persoane singure care doresc sa aiba un copil, tocmai de aceea, afirmatia facuta in acest sens nu cred sa reprezinte discriminare.

     (4) Dl Danaila nu a spus ca homosexualii fura copiii. A spus ca "POT sa ii fure" si nu reiese din context ca e o posibilitate exclusiv potentiala pentru cuplurile homosexuale. Desigur ca si hetersexuali pot sa ii fure, s.a. dar spre deosebire de cuplurile homosexuale, cele hetero mai au optiunea de a-i face ei. Asta vroia de fapt sa evidentieze ca heterosexualii ii fac iar homosexualii au mai multe optiuni dar nu si aceea de a-i face.
     • +14 (20 voturi)    
      interpretati savant ce a spus (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 10:42)

      Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

      si nu sunteti corect.
      Va spun de ce l-a sanctionat CNCD? pentru ca, poate d-voastra va ganditi cand cititi/auzit ce a spus la acele mijloace alternative de a avea copii (desi ma insel, dar sa presupunem ca sunteti atat de evoluat incat instant va ganditi la toata plaja de optiuni), insa milioanele de romani "simpli" care il aduleaza pe dl profesor pt realizarile profesionale nu se vor gandi neam la asa ceva (dovada: cititi si comentariile "pro", majoritatea asta si crediteaza ca unice optiuni: furtul si/sau cumpararea).

      D-voastra acum veniti ca un avocat si incercati sa spuneti ca nu a afirmat chiar asta, ca se poate interpreta...nu functioneaza asa.

      Si tweet-urile scandaloase ale lui Trump pot fi interpretate savant, desigur, dar la prima vedere a spune ca eu am "buton mai mare si mai tare decat al tau" este o remarca infantila si cu conotatie pornografica, nu?


      De asta l-a amendat CNCD pe dl Danaila,pt ca una e sa vina tata Leana si sa spuna la cunostintele ei ca homosexualii fura sau cumpara/achizitioneaza copii, alta e sa vina o personalitate publica cu influenta in mentalul colectiv, precum dl Danaila.

      PS: legat de Charlie Hebdo, nu mi-au placut niciodata, gasesc dezgustatoare multe "caricaturi", insa trebuie sa tineti cont de faptul ca ei publica in/din Franta, unde exista o toleranta mult mai ridicata pt "satira scandaloasa" si contextul public e un pic diferit. In Germania de ex Charlie Hebdo ar sfarsi inchisa si cu amenzi uriase pt "hate speech". Eu doar am incercat sa explic de ce au fost mentinuti si chiar aparati de o parte din public.
      • -7 (19 voturi)    
       interpretare populara la ce ati spus (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 14:59)

       The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

       Originala ideea de a valora incalcarea legii in functie de posibilele interpretari ale milioanelor de romani "simpli" si cum CNCD-ul e conectat direct la mintea acestora stiind exact ce gandesc.

       V-ati gandit insa ca prin folosirea termenilor "infantil" si "pornografic" in aceeasi propozitie, poate milioanele de romani "simpli" deduc ca promovati "pornografia infantila"? Nu asta ati vrut sa ziceti? Ce conteaza, milioane de romani "simpli" au inteles asta din mesajul dvs. asa ca nu are rost sa veniti cu explicatii "savante".

       P.S. In Franta satira scandaloasa se aplica doar religiei. Nu indraznesc sa faca aluzie la minoritatile sexuale deoarece, fug de etichete ca "homofobi" sau mai grav, "intoleranti" ca dracu' de tamaie.
       • +4 (8 voturi)    
        Despre satira (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 20:33)

        nginx [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

        In Franta satira se aplica si politicii si religiei si relatiilor sexuale. Doar ca sunt vizate mai mult politica si religia decat relatiile gay, pentru ca acestea din urma nu afecteza negativ pe nimeni, pe cand politica si religia pot avea deseori efecte nefaste.
        • -4 (6 voturi)    
         Despre bigotism (Duminică, 7 ianuarie 2018, 3:58)

         The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui nginx

         Sau doar pentru ca daca homosexualii au dezvoltat o retea puternica de lobby in Europa cerand drepturi mai multe decat ar avea in mod natural, e mai usor ca Charlie Hebdo sa isi dovedeasca complexele de superioritate batjocorind valorile imigrantilor ce au fost nevoiti sa isi paraseasca casele din cauza razboaielor pe care tara lor le-a generat sau le-a girat.

         Imigranti care au avut odata un statut social in tara natala dar au pierdut tot ajungand acum izolati de societate in ghetouri, condamnati la saracie si marginalizare pentru toata viata si caror le iei ultima farama de demnitate, batjocorindu-le identitatea religioasa.
         • +3 (5 voturi)    
          Charlie Hebdo nu batjocureste (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:03)

          vertus [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

          imigrantii. Imigantii nu-si parasesc casele din cauza unor bieti caricaturisti din Franta. Isi parasesc casa din cauza dictatorilor sangerosi, din cauza ayatolahilor extremisti, din cauza persecutiilor si a saraciei crunte.

          Adica exact lucrurile pe care le critica aceasta revista. Decat sa cauti vinovati printre satiristi mai bine i-ai cauta printre regimurile religioase fundamentaliste care inrobesc oamenii, ii umilesc si ii ucid.
          • 0 (0 voturi)    
           Imi raspundeai mie sau tie (Duminică, 25 februarie 2018, 12:09)

           The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui vertus

           Ai creat un argument fals pe care l-ai combatut cum ai putut.

           1. N-am abordat cauzele pentru care imigrantii isi parasesc casele ci modul in care se simt primiti in democratiile din Europa aratand ca mai este loc de toleranta si la cei care o flutura peste tot mai ales atunci cand tolereaza islamofobia deghizata in arta.

           2. Nu caut vinovati printre satiristi pentru valul de migratie ci doar le evidentiez responsabilitatea in agitarea vietii sociale si pentru incurajarea dogmatismului ateist din Europa si Franta. Ca unii care am trecut prin comunism stim ca nu ideile ucid, fie ele si religioase, ci oamenii fie ei si atei.
         • 0 (2 voturi)    
          Incorect pusa problema (Duminică, 7 ianuarie 2018, 19:04)

          nginx [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

          " homosexualii au dezvoltat o retea puternica de lobby in Europa cerand drepturi mai multe decat ar avea in mod natural"

          Care sunt drepturile lor naturale si care sunt drepturile mai multe ? Ei cer aceleasi drepturi care le au si heterosexualii, nu cer ceva extra.

          Charlie Hebdo este o revista de satira, nu ataca imigrantii. Politicienii extremisti ca Le Pen ataca imigrantii, iar Le Pen este unul din subiectele caricaturilor din Charlie Hebdo.
     • +14 (20 voturi)    
      Logica originala (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:06)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

      Asta e exact retorica fundamentalistilor islamici, Charlie Hebdo ataca religia islamica. Nu ataca islamul, ci ataca deformarea islamului de catre cei care-l folosesc pentru scopuri politice apeland la violenta. Aceasta revista are o atitudine similara si fata de denaturarea crestinismului. Este o critica sociala adusa celor care-si bat joc de religiile lumii folosindu-le pentru crime si pentru dominarea celor slabi, nu o critica a religiilor in sine.

      In rest faci un slalom destul de jenant folosind o pseudo-arguentare care-mi aminteste de "logica" lui Nicolicea.

      „Deci albia minoră înseamnă între mal şi mal, insula din interior. În momentul în care un curs de apă a dispărut – braţul Pavel – atuncea malul s-a mutat pe partea ailalată a insulei, firesc, deci nu mai există în albia minoră (...) S-a redesenat ceea ce s-a întâmplat la faţa locului, nu geografia, geografia este ştiinţa care se ocupă cu ceea ce se întâmplă acolo. În decursul apelor, să ştiţi şi dumneavoastră, că datorită eroziunii se schimbă şi cursurile de apă, corect? Deci braţul Pavel s-a colmatat, a creat patru lacuri care nu mai au legătură cu Dunărea, nu mai există nico albie a răului (...) Nu mai este apă curgătoare”, a susţinut Eugen Nicolicea la finalul şedinţei comisiei juridice în care a fost respinsă cererea DNA de începere a urmăririi penale a Rovanei Plumb.

      Acelasi stil de despicare ridicola a firului in patru pentru a justifica niste tampenii. Omul si-a explus clar adversitatea fata de acesti oameni si i-a descris prin referinte si sugestii umilitoare. Nu e nevoie sa crosetezi atat pentru a-i justifica opiniile.
      • -10 (16 voturi)    
       Charlie Hebdo = islamofobie (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:13)

       The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui ganz

       Unde sunt nuantele de care vorbesti in caricatura asta: http://www.aljazeera.com/mritems/imagecache/mbdxxlarge/mritems/Images/2017/8/23/e3c16e935af547f0b47d61e7bc4ca33d_18.jpg
       • +2 (2 voturi)    
        Link-ul nu e bun (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:56)

        ganz [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

        ...
       • 0 (2 voturi)    
        Link corect (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 16:29)

        The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

        Deoarece linkul anterior nu pare sa functioneze: http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1632800/charlie-hebdo-barcelona-cartoon.png
        • +9 (9 voturi)    
         Satira e deseori neinteleasa (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 21:39)

         ganz [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

         Charlie Hebdo a fost atacat nu numai de musulmanii indignati, dar si de crestinii revoltati. Caricaturile lor sunt crude, contestatare si socante. Uita-te la acestea care iau in vizor crestinismul
         https://qz.com/322550/charlie-hebdo-has-had-more-legal-run-ins-with-christians-than-with-muslims/

         Dar artistii nu au vizat niciodata religiile in sine, ci formele caricaturale care au ajuns in zilele noastre. Au combatut extremismul si politizarea tuturor religiilor.

         "We do not attack religion, but we do when it gets involved in politics," Gerard Biard said in an interview with Chuck Todd broadcast on NBC's "Meet the Press" on Sunday. If God becomes entangled in politics, then democracy is in danger."
         https://www.nbcnews.com/storyline/paris-magazine-attack/charlie-hebdo-editor-gerard-biard-says-faith-should-stay-out-n288356

         "The aim is to laugh,” another staff member, Laurent Léger, said. “We want to laugh at the extremists — every extremist. They can be Muslim, Jewish, Catholic. Everyone can be religious, but extremist thoughts and acts we cannot accept.”
         https://www.thestar.com/news/world/2015/01/07/i_prefer_to_die_than_live_like_a_rat_magazine_editor_said_after_2011_attack.html
         • -4 (4 voturi)    
          Artistii... (Duminică, 7 ianuarie 2018, 3:43)

          The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui ganz

          Eh, iata ca unor "artisti" islamofobi li se mai iarta cate un pacat, doua. Doar ei generalizeaza prejudecati si instiga la ura in numele artei.

          Eu subscriu la afirmatiile lui Salah-Aldeen Khadr:

          "Defending freedom of expression in the face of oppression is one thing; insisting on the right to be obnoxious and offensive just because you can is infantile"

          "Baiting extremists isn’t bravely defiant when your manner of doing so is more significant in offending millions of moderate people as well."

          Charlie Hebdo combat extremismul lovind fara mila in moderati ceea ce creeaza si mai mult extremism. Din pacate, insa, "artistii" nu isi vad partea lor de responsabilitate in aceasta spirala a urii pentru ca dreptul lor de libera exprimare intrece responsabilitatea fata de aproapele.
          • +2 (4 voturi)    
           Charlie Hebdo (Duminică, 7 ianuarie 2018, 13:15)

           ganz [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

           a fost mereu un varf de lance impotriva rasismului, extremismului religios, extremismului politic. A deranjat pe toata lumea nu numai pe musulmani. Ziaristii au fost omorati tocmai de cei pe care ii criticau si "ofensau" cu caricaturile lor.

           Avea Macovei o vorba, cand lupta anticoruptie este criticata de toate partidele inseamna ca procurorii sunt echidistanti.
   • +16 (22 voturi)    
    Ce interesant (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 10:32)

    ganz [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    Iti insusesti retorica fundamentalistilor islamici si apoi ne predici lectii despre libera exprimare. Charlie Hebdo nu a batjocurit credinta nimanui, ci a criticat cu mijloace de expresie artistica transformarea religiei in vehicul terorist de catre atentatorii islamici.

    Domnul doctor nu a scris vreo poezie sau pamflet, ci pur si simplu si-a exprimat niste opinii personale prin care a jignit o comunitate de persoane prin inferente calomnioase. I-a descris ca potentiali hoti de copii. In felul asta propaga prejudecati umilitoare in spatiul public despre homosexuali.
   • +3 (11 voturi)    
    Islamul e o ideologie... (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:02)

    EuSiCuMine [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    Cei de la Charlie Hebdo au criticat o ideologie, Islamul. Puteau sa critice si alte ideologii.
    Dar eu nu am citit niciodata sa fi facut vreo afirmatie jignitoare si mai ales generalizatoare despre musulmani. Aici am fi avut o problema. Ce spui tu seamana foarte bine cu ce spun fundamentalistii islamici care compara critica islamului cu rasismul, de parca islamul ar fi o rasa nu o ideologie.
    Inca ceva ideea de libertate de exprimare a aparut tocmai in legatura cu criticile aduse autoritatii statului si religiei. Pentru schimbul de retete culinare nu ar fi fost nevoie sa dezvoltam concepte ca libertatea de exprimare.
    • +9 (13 voturi)    
     Si tu gresesti (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:55)

     ganz [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

     Citeste interviurile din trecut date de caricaturisti. Nu au afirmat ca islamul e o ideologie, ci ca a fost instrumentalizat intr-o ideologie de catre ayatolahi avizi de putere, de catre fanatici religiosi, la fel cum s-a intamplat de-a lungul istoriei si cu crestinismul.
     • +2 (2 voturi)    
      Unde gresesc? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 22:04)

      EuSiCuMine [utilizator] i-a raspuns lui ganz

      Religiile sunt un tip de ideologie. Daca nu ma credeti uitati definita din DEX a ideologiei: "Totalitatea ideilor și concepțiilor filosofice, morale, RELIGIOASE etc. care reflectă, într-o formă teoretică, interesele și aspirațiile unor categorii într-o anumită epocă."
      • +2 (4 voturi)    
       Eu fac diferenta intre doctrina si ideologie (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 22:40)

       ganz [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

       Doctrina e forma pura si nealterata a sensului primar si ideologia e forma dogmatica, osificata, pur formala si denaturata a sensului original. Cand religia devine instrumentalizata politic se transforma din doctrina in idelogie.

       In sensul asta am afirmat ca Charlie Hebdo nu a criticat religia in sine, ci ideologia, adica transformarea religiei intr-un instrument politic.
 • +21 (85 voturi)    
  e cinstit.. (Vineri, 5 ianuarie 2018, 21:10)

  exilatul [utilizator]

  recunoaste ca nu este decit un taran ..imbecil...si sunt multi prin romania care gindesc ca asta...
  • -15 (59 voturi)    
   tu esti unul (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:07)

   fghr [utilizator] i-a raspuns lui exilatul

   din acei imbecili care foloseste taran ca pe un peiorativ
  • -24 (56 voturi)    
   E greu de inteles (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:10)

   Popescul [utilizator] i-a raspuns lui exilatul

   E greu de inteles. Nu te complica. Nu te gandi prea mult, ca te doare capul. Libertatea de gandire, de constiinta sunt drepturi fundamentale, chiar daca se poate intampla ca prin absurd unii dintre noi sa nu gandim ca tine. Nu-ti bate capșoru, ca o sa ai o migrena.
   • +25 (41 voturi)    
    Ai pus punctu’ pe i (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:53)

    Dalinar [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    Tu gandesti ca altii nu ca tine, ca aia din Dark Ages
  • -14 (32 voturi)    
   Mesajul e cam... (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 3:12)

   The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui exilatul

   ...taranofob. Oare Comitetul Agrar va sesiza organele abilitate?
  • -6 (20 voturi)    
   mai sapa! (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:40)

   dodojohnny [utilizator] i-a raspuns lui exilatul

   Exilatule, poate ar fi trebuit sa te interesezi cine e acest Leon Danaila, inainte sa-l faci imbecil! Dar tu ai drepturi in plus, poti numi pe oricine vrei imbecil, in timp ce Danaila n-are dreptul sa-si exprime o parere! Un lucru pot sa-ti garantez: Danaila fiind de la tara are mult mai mult bun-simt decat ai tu si cei care te-au crescut!
  • -9 (17 voturi)    
   cred (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 14:17)

   victor L [utilizator] i-a raspuns lui exilatul

   ca tu te-ai exilat cu rezerve mari de prostie.
   Ti-o strigi de acolo, de departe; bine ca nu doare.
  • +5 (11 voturi)    
   Desi Doctorul Danaila (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:22)

   emilia32 [utilizator] i-a raspuns lui exilatul

   a dat cu batu-n balta nu cred ca este un imbecil. Uneori si savantii mai comit cate o prostie. Stiu ca e surprinzator ca de la o somitate medicala sa auzi prejudecati atat de mari, insa totusi nu cred ca merita jignit in felul asta. Omul a gresit e clar, dar nu este un imbecil. E o persoana care in aceasta chestiune a ramas la nivelul de intelegere al Romaniei rurale.
 • -25 (81 voturi)    
  cum fac (Vineri, 5 ianuarie 2018, 21:22)

  snitch [utilizator]

  sa-i platesc eu amenda ?
  • -25 (55 voturi)    
   Gand la gand cu bucurie (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:15)

   Popescul [utilizator] i-a raspuns lui snitch

   Gand la gand cu bucurie. Rercunosc: dupa ce am citit stirea si eu m-am gandit prima data la acest lucru. Stiu ce este un om in varsta, cu probleme financiare si parca tare mi-as dori sa fac un gest frumos, mai ales ca de sarbatori n-am apucat sa primesc vreun colindator. Cred ca ar trebui sa incercam sa fim mai buni. Sa nu ne mai incrancenam din orice. Sa fim mai buni. Este o suma foarte mare si nu cred ca ii este usor sa o achite. Intr-o prima faza cred ca ar trebui sa o conteste in instanta, iar judecatorul sa stabileasca adevarul.
   • +34 (44 voturi)    
    are salariu de aproape 3000 euro net (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:45)

    Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    e parlamentar, despre ce vorbim? credeti ca nu isi permite o amenda de aprox 450 euro?!
    • -27 (41 voturi)    
     Stiu ca are (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:12)

     Popescul [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     Stiu ca are. Atata doar ca mi-a placut sa ma joc nitel cu slovele. Sa stii ca eu tot l-as ajuta s-o achite. Poate vreau sa fac o donatie. Poate imi place pur si simplu sa ajut oameni aflati la anaghie. Daca ii platesc amenda, inseamna ca si eu pot fi amendat de Consiliu? Jignesc pe cineva daca pun si eu pic cu pic sa acoperim amenda aceea?
  • +25 (53 voturi)    
   Mai bine ai ajuta un copil (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:37)

   pashanu [utilizator] i-a raspuns lui snitch

   decat sa platesti amenda unuia care jigneste si spune prostii.
   • -23 (41 voturi)    
    Da. As putea. (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:15)

    Popescul [utilizator] i-a raspuns lui pashanu

    Da. As putea. Sau as putea sa le fac pe ambele atata timp cat cred ca este just. Adica, de ce sa aleg cand am norocul sa le pot face pe ambele? A fi domn e o-ntamplare, a fi om e lucru mare. Chiar mi-ai dat o idee buna. Iti multumesc.
    • +9 (23 voturi)    
     Ai fi amuzant (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:29)

     Captain Obvious [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

     Daca nu ai fi prnibil
   • -7 (19 voturi)    
    lamureste-ne (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:47)

    dodojohnny [utilizator] i-a raspuns lui pashanu

    Poate ne spui si noua ce prostii a spus! Nu mi se pare normal ca, intr-o societate care mimeaza liberatea de exprimare, sa nu mai poti spune adevarul! Pentru ca este un adevar absolut evident ca o "familie" homosexuala nu poate avea copii pe cale naturala. A enunta aceasta axioma ti se pare jignire?
    • +9 (13 voturi)    
     Iti raspund eu (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:50)

     ganz [utilizator] i-a raspuns lui dodojohnny

     desi s-a raspuns de nenumate ori aici. Domnul doctor a sugerat ca homosexualii pot fura copii daca nu au. Pentru asta a fost sanctionat, nu pentru ca a spus ca o familie homosexuala nu poate avea copii pe cale naturala.
 • +28 (84 voturi)    
  E trist (Vineri, 5 ianuarie 2018, 21:36)

  un_carnat [utilizator]

  Pare un om virtuos, dar e impotriva homosexualilor... e doar trist. Dar na, e in varsta, nu poti sa-l judeci. Exista penelisti si mai jegosi.
 • -33 (93 voturi)    
  ce tara avem.. (Vineri, 5 ianuarie 2018, 21:43)

  bancheru83 [utilizator]

  ajungi sa ti iei amenda pt ca spui adevarul!
  • -31 (57 voturi)    
   .... da .... (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:14)

   cbogdan [utilizator] i-a raspuns lui bancheru83

   Pe vremea comunistilor (si pe vremea nazistilor) adevarul era trecut sub tacere / sanctionat pana cand minciuna devenea "adevar". Nimic nou sub soare - mai repede cu referendumul pentru Familia Traditionala va rugam.
   • +28 (52 voturi)    
    Referendumul CpF-PSD e o rusine (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:55)

    jim.beam [utilizator] i-a raspuns lui cbogdan

    care ne arunca cu ani in urma si ne pune in compania "selecta" a Rusiei. Doar acolo se mai dau legi impotriva homosexualilor. A, si prin Arabia Saudita. In tarile civilizate se acorda drepturi minoritatilor sexuale, nu se discrimineaza si injosesc.

    Comparatia cu nazistii si comunistii e ca nuca-n perete, acele regimuri au discriminat sever minoritatile sexuale. E ciudat cum critici acele regimuri dar vrei sa te intorci la practicile lor. Si mai ciudat e cum compari societatile democratice de azi cu regimurile totalitare, tratamentul minoritatilor fiind net diferit , la fel si protectia drepturilor si libertatilor tuturor cetatenilor fara discriminare.
  • +31 (59 voturi)    
   Care adevar ? (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:46)

   sucar [utilizator] i-a raspuns lui bancheru83

   Ala pe care il sustine CPF cot la cot cu Rusia putinista ?? Restul lumii civilizate zice altceva. Poate vrei sa faci o vizita pe la est si noi te retinem.
   • -24 (46 voturi)    
    Vox populi (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:31)

    Popescul [utilizator] i-a raspuns lui sucar

    Vox populi, prietenaș. Da, CPF n-are decat sa militeze pentru ceea ce doreste. CCR a stabilit deja ca se poate tine un referednum pe acea chestiune. Poporul e liber sa se prezinte si sa decida cum considera potrivit. Ce poate fi mai frumos decat o implicare a poporului intr-un sens sau in altul in chestiunea familiei. Detectez parca o usoara nemultumire pentru ideea de referendum? Pai si cu democratia si vointa boborului cum ramane? Poate ca tu esti cel care ar trebui sa faca o vizita in Coreea de Nord. Zis si eu. Hai ca ti-am dat sah mat. Altu la masa! I rest my case!
    • +16 (36 voturi)    
     Vox PSD (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 1:49)

     camik [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

     CCR a stabilit...Vrei sa zici CCR-ul dominat de pesedisti ? Ala care deja apus pe butuci cateva legi anticoruptie ? Aha...m-am lamurit.
    • +17 (25 voturi)    
     Si in Venezuela (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:15)

     ganz [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

     se face des apel la vointa poporului. Chavez obisnuia sa-si tina discursurile si sa dezbata problemele tarii in mijlocul multimilor. Politologii atrag atentia supra alunecarii in populism de tip sud-american cand se face apel prea mult la vointa poporului.

     In acest caz este o fuga de raspundere a politicienilor din majoritatea partidelor, exceptia curajoasa fiind USR. Politicienii stiu foarte bine care sunt standardele europene si internationale cu privire la protectia dreptului minoritatilor si totusi se fac ca nu inteleg, incercand sa obtina simpatia politica a unei mase largi de oameni care din pacate inca nu au asimilat pe deplin principiile tolerante ale democratiei occidentale si inca sunt condusi de mentalitati arhaice intolerante.
  • +31 (49 voturi)    
   stii tu de unde se pot cumpara copii? (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:59)

   natbl73 [utilizator] i-a raspuns lui bancheru83

   spune atunci si Politiei, nu mai sta pe ganduri!
 • -33 (75 voturi)    
  După asta apare o știre (Vineri, 5 ianuarie 2018, 21:45)

  nick24 [utilizator]

  România va avea în 2050 numai 15 milioane locuitori.
  De ce? Că cică cuplurile pe noile concepții nu pot avea natural copii. Poate în 2050 majoritatea cuplurilor vor fi
  Lgbt și atunci populația va scădea și mai repede și mai mult și va fi mai bine, nu vor mai fi blocaje de circulație.
  Dar realitatea e că vom fi înlocuiți cu alte populații cu religii drastice în privința lgbt.
  • +10 (24 voturi)    
   Haide ma (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 12:34)

   bimor [utilizator] i-a raspuns lui nick24

   De aia nu mai procreeaza romanii, ca ii opresc homosexualii s-o faca :)
 • -7 (45 voturi)    
  prea blanda pedeapsa (Vineri, 5 ianuarie 2018, 21:52)

  mmmircea [utilizator]

  sa-l puna sa-i linga in fund pe homosexuali si apoi sa-l puna sa declare ca a avut gust de petale de trandafir
  • +10 (28 voturi)    
   ce vise ai si tu!! (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:22)

   viorelvioleta7 [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

   Proiectia ta spune multe despre tine, dar tu nu iti dai seama, normal
  • +10 (26 voturi)    
   Mamele tale stiu (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:53)

   Grandgousier [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

   Ce urat vorbesti?
  • +5 (23 voturi)    
   scarbos (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:03)

   fghr [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

   comentariu
  • -13 (33 voturi)    
   Mda (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:19)

   Popescul [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

   Nu esti un tip foarte inteligent. Adica poate ai ceva calitati, dar inteligenta nu e una dintre ele. Nu-ti bate capul cu acest subiect. Este prea mult pentru capșoru tau. Ramai la X si 0. Cred ca te prinde mai bine. Sau citeste niste Mieunel si Azorel. Dupa verbul pe care il manifesti, pare o lectura numai buna pentru tine. I rest my case!
  • -17 (25 voturi)    
   Ce texte ai si tu (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:58)

   Popescul [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

   Ce texte ai si tu. Chiar ca proiectezi, vorba cuiva de mai sus. Frate ai putea s-o dai pe față. Nu te ascunde. e o lume liberă. Adica, nu te ascunde, insa mai cizelează-te nițel. Voi crede in ceea ce ai scris acolo numai dupa ce imi arati copacul din care tocmai ce te-ai scoborât. Daca eram la șah, acum ai fi fost mat si aș fi strigat prin sala: „urmatoru la masa„. Norocul tau ca nu suntem la șah.
 • +32 (80 voturi)    
  Unii oameni la batranete (Vineri, 5 ianuarie 2018, 22:08)

  canavaro [utilizator]

  dau in mintea copiilor. Pacat de talentul domniei sale.
 • -33 (69 voturi)    
  inca vreo doua amenzi (Vineri, 5 ianuarie 2018, 22:18)

  meditatorul [utilizator]

  si se lamureste cum e cu libertatea de exprimare si statul de drept(i) !
  • +21 (43 voturi)    
   Libertatea de exprimare (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:34)

   kent8 [utilizator] i-a raspuns lui meditatorul

   sau libertatea de a jigni ?
 • +39 (81 voturi)    
  tot respectul, dar dl doctor e din alta lume (Vineri, 5 ianuarie 2018, 22:19)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  Desi are o cariera impresionanta, in ce priveste drepturile civile si nediscriminarea, aici clar este in eroare. Afirmatia asta generalizatoare e fix precum cea "share"-uita de Olguta cu "politistii incompetenti care te vor aresta pe tine ca sa gaseasca un tap ispasitor". Nu poti prezuma ca un homosexual va fura sau cumpara/achizitiona copii altora ca sa aiba copii.
  Amenda se justifica, pentru ca dansul este o personalitate publica bine-cunoscuta si tot ce spune are un impact mult mai mare la public. Si asa Romania are rate inalte de homofobie, rasism si discriminare de toate felurile, astfel de afirmatii, emise de o personalitate ca dansul nu fac decat sa agraveze aceasta situatie.
  • -25 (57 voturi)    
   oare? (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:07)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   Din punct de vedere logic/fizic, omul a exprimat un adevar: un cuplu de homosexuali NU poate avea copii. Se vede din context ca era vorba de a avea copii IN cadrul cuplului, doh. Adica unul cu altul, ca reactiune a actiunii :D

   Imi poti spune cu ce anume a discriminat prin ce a spus? Sau ce este neadevarat in ce a spus?

   Amenda este data aiurea, dar in tonul vremurilor. Nu mai ai voie sa ai nicio opinie contrara a ceea ce se considera politic curect. Mda... 1984 libtard style.
   • +28 (44 voturi)    
    nu asta a spus (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:50)

    Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    ori dati dovada de precaritate intelectuala. A spus ca un homosexual nu poate avea copii DECAT DACA II FURA/CUMPARA. Vi se pare un "adevar" acesta? Cate cazuri de copii cumparati/achizitionati de homosexuali cunoasteti? si daca ar fi fost asa, poate cautati sa vedeti cum se "cumparau" dupa Revolutie copii din orfelinate si familii sarace de catre cupluri heterosexuale din Occident. Practic, prin afirmatia aceasta, "ca un adevar", nu face decat sa generalizeze si sa jigneasca homosexualii, ca si cum acestia ar fi hoti de copii. Aici nu este vorba de o opinie contrara, daca era un "adevar" il argumenta cu statistici stiintifice, de ex. Ori ma indoiesc ca poate/a putut, asa cum nici d-voastra nu puteti proba o asemenea afirmatie.
    • -22 (42 voturi)    
     tare :)))) (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:30)

     Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     Tu nu vezi sa citesti, nu stii sau doar nu intelegi?
     Citeste contextul si ce a zis, inteligentule.

     " Heterosexualii, ei dau nastere la copii, pot sa faca copii. Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai."

     Eu inteleg ca tu citesti doar titlul, pus de hn stil click (inclusiv bait), dar incearca sa faci un efort.

     Deci omul spune ca plozii se fac (a folosit cuvantul nastere, DOH), de catre un el si o ea (la asta se refera hetero, in caz ca nu stii ce dracu' a zis omu'). In CONTINUARE, vine si spune ca homosexualii, pot doar sa-i cumpere, sa-i fure sau sa-i achizitioneze pe alte cai. Stii de ce? Pentru ca NU POT DA NASTERE oricat de mult si-ar dori.

     Ar putea spune ca achizitie include si adoptia si a fost sarcastic (dreptul lui), iar unii l-ar putea acuza pentru asta. Ce faci tu, cncd si alti destepti, sfideaza logica si frizeaza nesimtirea, la cum EXTRAGETI din CONTEXT.

     Omul a spus un adevar, inteligentule si nu poti contrazice biologia, ca pe tine nu te-au facut tati 1 + tati 2 sau mami 1 + mami 2. Ce e de probat aici? Poti citi TOT? Incerci? Promiti? Pliiz? :D
     • +16 (28 voturi)    
      te contrazici! (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 10:50)

      Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      stii , am citit articole despre cupluri lgbt care au copii si pe cale "naturala": din casatorii/relatii anterioare cu femei. Asta asa, cu titlu de exemplu.

      Cand vorbesti de furt, cumparare sau achizitie, sa presupunem ca dta esti atat de evoluat incat te gandesti instant la toata plaja de optiuni enumerate , desi ma indoiesc ca esti asa de "masina AI" incat la o propozitie sau fraza cu 4,5 cuvinte te gandesti instant la tot ce poate semnifica.

      Dar sa presupunem ca e asa.

      Pe cand milioanele de romani care il aduleaza pt dl Danaila pt realizarile profesionale sigur nu au aceasta capacitate.

      Dovada si comentariile de pe aici, in care se acrediteaza ideea ca pot sa ii fure sau cumpere. Rog reciteste comentariile pro-Danaila si vezi ca am dreptate.

      La ce te gandesti cand eu spun ca am un "buton mai mare si mai tare si mai functional ca al tau" de exemplu? Iti imaginezi cumva un buton de plastic urias?! Sau te gandesti la conotatia pornografica oare? Vezi, un exemplu recent de fraza-un tweet infantil care a scandalizat multa lume.

      Asta daca poti depasi stadiul de ironie si mistocareala pe care il observ in comentariu...
      • -13 (19 voturi)    
       wow (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 14:15)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

       Imi ceri sa fiu prost, pentru ca altii nu pot gandi. Nu sunt "masina AI", doar gandesc, la un nivel normal dpdv-ul meu, inainte de a comenta aiurea.

       In momentul in care tu spui de alb ca este negru, apropos de "nu asta a spus", tu fiind cel care a ignorat context si s-a infipt in titlu, in timp ce ma acuzi pe mine de precaritate intelectuala pentru ca citesc speta completa, e amuzant. Ti-ai pus problema ca de aia ai parte de ironie, mult-prea-educatule?!?

       Nu am vazut in comentariile pro-Danaila pe cineva care sa "zbiere" ca homosexualii fura copii. In schimb am vazut in cele anti, pentru ca ala este nivelul de intelegere.

       Trecand peste speta de fata, unde lumea nu este in stare sa citeasca macar, daca e sa discutam de furat/cumparat/achizitionat copii, probabil cuplurile hetero care nu pot avea le depasesc pe cele homo. Motivul este de fapt acelasi: imposibilitate de a avea. Daca ceea ce am spus adineauri o spunea un gay high profile, probabil se gasea un dobitoc cpf care sa-i faca plangere, zbierand ca se simte vizat fiind hetero, in timp ce forumul dreptulortodox.ro era in orgasm in momentul amenzii.

       Imi cer scuze ca nu pot fi prost si nici accepta sa fac pe prostul, ca sa nu se simta unii prosti exact cum sunt. Stiu, discriminez. Am bani de amenda si merita.
     • +15 (25 voturi)    
      Incercarea ta de (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:20)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      deculpabilizare a domnului doctor este ridicola. Te faci ca nu intelegi ca si colegii de mai sus. Cand cineva sugereaza ca homosexualii pot fura copii orice incercare de a justifica o astfel de tampenie devine de la sine penibila.
    • -23 (35 voturi)    
     Fals (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 3:24)

     The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     A spus: "poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, POATE SA-I ACHITIZIONEZE PE ALTE CAI."

     Nicidecum nu a spus "decat daca ii fura/cumpara". Din context e clar ca a spus ca pot avea copii oricum mai putin facandu-i.

     Legat de cazuri de cumparat de copiii de homosexuali va recomand statisticile conceptiei in vitro sau prin inseminare cu ovule sau sperme donate cuplurilor homosexuale. Acela e sensul afirmatiei "a procura". De asemenea este notoriu faptul ca multe cupluri (nu doar homosexuale, bineinteles) din Vest "cumpara" copii din tarile sarace oferind bani parintilor si/sau altor organzatii pentru adoptarea lor. Nici infierea nu iese gratis deci tot "achizitie" este.

     Desigur, nici inseminarea, conceptia in vitro sau infierea nu sunt practici exclusive pentru cuplurile homosexuale, prin urmare afirmatia dansului nu este una discriminatoare.
     • +15 (23 voturi)    
      ok si atunci de ce a spus ca homosexualii? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 10:55)

      Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

      de ce nu a completat, ca dta "desigur, si heterosexualii pot sa ii achizitioneze pe alte cai"? Nu mai tot rasuciti si interpretati ca un avocat la instanta ce a spus, ca asta reiese clar.Si heterosexualii pot sa ii fure, cumpere sau achizitioneze pe alte cai (si statistic, mai degraba cei heterosexuali recurg la astfel de mijloace, decat homosexualii).
      Dar nu, din tot ce a spus reise ca hetero pot concepe natural, iar homosexualii decat furand/cumparand sau achizitionand altfel.

      Observati cum in majoritatea comentariilor care il aproba, fix asta s-a si inteles, cu sensul de furt sau cumparare. Pt ca asta a inteles 99,99 % din ascultatori/cititorii care il apara. Nu toti sunt avocati sau inteligente AI care in fractiunile de secunde in care citesc/aud o asemenea afirmatie se "gandesc" la toata plaja de optiuni!
      • -8 (12 voturi)    
       a spus (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:53)

       The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

       Deoarece raspundea la subiect care era "conceperea de copii in cuplurile de homosexuali" si nu "cum pot fi adusi copiii pe lume, in general".

       Daca discutam despre lebede, eu zic ca lebedele sunt albe si pot sa zboare. Nu vreau sa discriminez prin asta porumbeii albi care zboara ci ma limitez la subiectul discutat "lebada".


       "Dar nu, din tot ce a spus reise ca hetero pot concepe natural, iar homosexualii decat furand/cumparand sau achizitionand altfel." -- Pai daca nu concepi natural, e clar ca o faci "decat altfel". Obiectiv vorbind, afirmatia este corecta.

       De acord, nefericita exprimare deoarece poate lasa loc la interpretari dar faptul ca majoritatea interpreteaza intr-un fel nu inseamna ca asta a vrut sa spuna. Si nu a spus ca homosexualii fura/cumpara copiii ci ca POT face asta impreuna cu alte optiuni in opozitie cu ceea ce nu pot: concepere naturala.

       Argumentul in functie de ce inteleg ceilalti e slabut. E ca in gluma aceea:

       Bula: - Alo, 112 soacra mea nu mai respira.
       Operator: - Bine, in primul rand, asigurati-va ca nu mai respira.
       Bula: - (se aude o impuscatura) Ok, acum nu mai respira. Ce sa fac?

       Acuzam operatorul de ucidere pentru ca Bula a facut ce a inteles inteles? Cam asa e cu ce inteleg altii.

       In fond, faptul de a fi vazuti asa cum sunt si nu cum cred altii, nu este ceea ce isi doresc homosexualii? Atunci hai sa masuram cu aceeasi masura si sa incercam cel putin sa nu redam citatele trunchiat.
       • +7 (9 voturi)    
        Cand simtul ridicolului lipseste (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 20:19)

        nginx [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

        "Si nu a spus ca homosexualii fura/cumpara copiii ci ca POT face asta"

        Tatal tau pare un om care toata viata a trait din furat. Nu spun ca a si furat, ci doar ca PARE. Tu pari un individ care ar putea agresa femei. Nu spun ca si agresezi, ci doar ca ai PUTEA.

        Vezi unde duc aceste scuze grotesti ? Omul a facut o gafa, lasati-o asa ca il puneti intr-o lumina si mai proasta cu maniera voastra stangace de a-l apara.
        • -5 (5 voturi)    
         Daca nu-l ai, cauta-l (Duminică, 7 ianuarie 2018, 4:12)

         The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui nginx

         "Tatal meu pare un om care toata viata a trait din furat. Tu pari un individ care ar putea agresa femei."

         Nu m-ai lamurit care organ al statutui consideri ca te-ar amenda pentru afirmatiile respective.

         Oricum, diferenta dintre verbul "a putea" si "a parea" cred ca ar trebui abordata la scoala nu pe forumuri.
         • +2 (2 voturi)    
          Pentru insulta (Duminică, 7 ianuarie 2018, 19:09)

          nginx [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

          avem instantele de judecata, pentru afirmatii care discrimineaza avem Consiliul impotriva discriminarii.
     • +17 (23 voturi)    
      Similar (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:29)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

      Este hilara tentativa ta de a incerca sa spui ca albul e negru si negrul e alb. Domnul doctor nu s-a complicat ca tine cu explicatii savante in incercarea de a-si justifica prejudecatile. Cel putin e de apreciat ca omul a fost sincer, ceea ce nu se poate spune in cazul tau. Te dai peste cap sa justifici ceea ce nu poate fi justificat.

      Cam in stilul asta: domnilor ambasadori nu ati fost informati corect. Nu, nu atacam justitia, o intarim, Nu incercam sa-i scapam pe corupti de puscarie, incercam sa reformam justitia. Nu incercam sa-l salvam pe Dragnea, ci vrem sa aplicam recomandarile CCR, UE, etc.

      Acelasi stil de prostire pe fata. Domnul doctor a avut candoarea cel putin sa spuna ca el gandeste ca la tara, adica mai medieval, mai din topor. Lasa deci artificiile cu statistici, vitro si alte gaselnite.
      • -8 (14 voturi)    
       Simplu dar greu de inteles (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 16:08)

       The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui ganz

       Dl doctor a spus simplu si raspicat ca la tara: "Heterosexualii, ei dau nastere la copii, pot sa faca copii."

       Daca faptul ca doar cuplurile heterosexuale pot concepe copii natural a devenit o prejudecata...inteleg de ce nu intelegi.
       • +10 (12 voturi)    
        Nu de asta a fost sanctionat (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:14)

        emilia32 [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

        doctorul Danaila.

        "Senatorul PNL Leon Danaila a fost sanctionat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) cu suma de 2000 de lei, pentru declaratii discriminatorii la adresa comunitatii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali si persoane transgender), dupa afirmatia parlamentarului, din martie 2017, ca "un homosexual poate sa cumpere copii, sa-i fure", in contextul in care argumenta ca este impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex."

        Rezulta clar ca pentru afirmatia ""un homosexual poate sa cumpere copii, sa-i fure", a fost sanctionat, nu pentru afirmatia ca homosexualii nu pot face copii intre ei.
       • +6 (8 voturi)    
        Dar nu a spus nimeni (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 21:44)

        ganz [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

        ca a devenit o prejudecata faptul ca doar cuplurile hetero pot concepe natural. Unde vezi tu asa ceva in decizia CNCD ? Altele au fost afirmatiile problematice care i-au atras amenda domnului doctor.
   • +14 (18 voturi)    
    Oare ...oare? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:04)

    EuSiCuMine [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    Pai nu e chiar asa. Stii exista si femei homosexuale care pot avea copii destul de usor, fara cumparaturi, adoptii sau mai stiu eu ce!
    • -7 (15 voturi)    
     fix (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:50)

     Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

     C'mon, vezi context. Era vorba de copil facut de cuplu. Iti zic si tie sa vezi partea de nastere fix precedenta.

     Asa, pot avea si barbatii homosexuali, din alta casnicie. And so on. Altul era contextul. Adica partea aia omisa cu gratie desavarsita
     • +6 (8 voturi)    
      Ai citit articolul? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 22:23)

      EuSiCuMine [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      Ce a spus domnul doctor: "Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai". Eu tocmai am demostrat ca o femeie homosexuala poate avea copii relativ usor. Nu e nevoie sa fure, sa cumpere sau sa ii "achizitioneze" la pacanele.
      • -4 (6 voturi)    
       say what?!? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 22:52)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

       Poate Tu esti cel care nu a citit mai mult de titlu:

       "Heterosexualii, ei dau nastere la copii, pot sa faca copii. Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai."

       Fa un efort sa citesti ce a zis exact Danaila, nu trunchieri clickbait pentru cei care pun botul.
       • +2 (6 voturi)    
        Dar tu crezi ca amenda i-a fost data (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:18)

        vertus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

        fara sa fie analizat cazul cu atentie ? Crezi ca i s-a dat amenda dupa o ciire superficiala a unei trunchieri clickbait ? E caraghios ce spui. Mai degraba tu ignori ce a spus cu adevarat Leon Danaila.
        • -2 (4 voturi)    
         da (Duminică, 7 ianuarie 2018, 16:57)

         Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui vertus

         Pentru ca _trebuie_ sa fim politic corecti si sa discriminam pozitiv. Ceea ce este o imbecilitate si o restrangere a libertatii de opinie. Mai lipseste politia gandurilor...

         Ca sa-ti dau un exemplu, una este sa interzici negrilor (ups, african-american) sa mearga cu autobuzul, si alta sa alegi musai un negru fata de un alb la angajare, ca sa nu-ti iei un proces de discriminare. Daca nu intelegi cum s-a pervertit o chestie ok si unde s-a ajuns, degeaba iti explic. Cam asa si cu danaila si mania romanilor de a face frumi coRECT politic, copiind ce este mai prost, la modul extrem.
         • +2 (4 voturi)    
          Trebuie sa fim politic (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:17)

          vertus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

          corecti, adica trebuie sa ne respectam intre noi. Aici nu e vorba de discriminare pozitiva, ci de sanctionarea unor declaratii insultatoare.
      • +2 (2 voturi)    
       Femeile (Duminică, 7 ianuarie 2018, 21:41)

       ionisus [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

       Pot fi lesbiene, nu homosexuale si, da pot avea copii, daca se culca cu un barbat, nu cu o alta femeie.
       Sesizezi diferenta?!
    • -10 (12 voturi)    
     Esti simpatic (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 16:42)

     The Wisest Fool [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

     Sigur ca cei de orientare homosexuala pot avea copii. Nu doar femeile homosexuale ci si barbatii pot avea copii pe cale naturala daca au relatii sexuale cu o persoana de sex opus.

     Dar cuplurile de orientare homosexuala nu pot sa aiba copii pe cale naturala, fie ele formate doar din barbati sau doar din femei.

     De altfel daca s-a descoperit mai nou ca ovulele se pot fecunda unul pe celalalt in urma relatiilor sexuale dintre lesbiene, te rog sa ne informezi.
     • +6 (10 voturi)    
      Asa si ? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:10)

      emilia32 [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

      Cuplurile hetero care nu pot avea copii cum sunt ? Fura copii ? Sau ii adopta ? Nu e problema ca nu pot face copii intre ei, solutii se gasesc, adoptia, fertilizarea in vitro.
     • +2 (4 voturi)    
      Oops (Duminică, 7 ianuarie 2018, 16:42)

      69Alex [utilizator] i-a raspuns lui The Wisest Fool

      Se poate.
      Lesbianca cu prieten gay, in cuplu fiecare cu partenerul sau, pot apela unul la altul: se culca impreuna si fac copii...e o posibilitate....facuta din prietenie, tocmai ca sa nu mai indure tot felul de discriminari cind incearca sa ADOPTEZE un copil...ca de furat si cumparat copii, nu-i nevoie sa fie homosexual ( ca si adoptia de altfel.
      Bineinetes in tarile unde societatea a inteles mai mult sau mai putin ca nu homosexualii le ameninta stabilitatea
  • -27 (51 voturi)    
   Nedumerire (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:24)

   Popescul [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   Ce facem cu libertatea de exprimare, mestere? Pemtru jurnalistii parati de la Charlie Hebdoo toata Uniunea a militat cu libertatea de exprimare. Ce facem in cazul de fata? A incitat la ura? I-a injurat pe homosexuali? Omul a vrut sa dea de inteles intr-o forma plastica faptul ca acele cupluri nu pot avea copii pe care naturala. Ce facem? Schimbam biologia? Hai sa sunam la Premiile Nobel, poate ne ajuta ei sa schimbam natura. Nu mai fiti oameni buni asa imaptimiti. Nu mai sariti la gatul omului pana nu analizati ce a spus si contextul intreg. Libertatea de exprimare o aplicam universal sau doar atunci cand ne convine? Nu mi-e foarte clar si poate ma ajutati sa ma edific. Va multumesc.
   • +19 (35 voturi)    
    Mai citeste o data (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 1:24)

    LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    A spus foarte clar (si asta e valabil si pentru altii) cum e cu libertatea de exprimare. Da, aceasta exista, dar exista si limite. Cu atat mai mult cu cat esti persoana publica. La fel ca si cu cea ce faci. Poti face unele, ce vrei in limitele legii, dar altele nu, chiar daca sunt legale. De ex, nu intereseaza pe nimeni ca badea Gheorghe se culca cu nevasta altuia, dar daca un parlamentar face asta e (mai bine zis ar trebui sa fie) altceva. Asa si cu exprimarea. Sa ne miram ca in parlament se vorbeste mai rau ca la usa cortului? Asta e calitatea parlamentarilor, insa, ghici cine i-a votat!!?
    • -20 (32 voturi)    
     Las-o asa (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:20)

     Popescul [utilizator] i-a raspuns lui LiviuX

     Las-o asa, ca nu mi se pare ca ai argumente. Scoti din context ce a spus dl. doctor, astfel incat sa poti justifica un punct de vedere. Daca vrei sa dai dovada de corectitudine, analizeaza textul integral, contextul, nu franturi de ici, de colo pe care le potrivesti dupa aceea. In fine. Fiecare-i liber sa creada ce vrea despre aceasta intamplare.
     • -22 (28 voturi)    
      c'mon (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 4:30)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

      Asta macar a citit si articolul, nu doar titlul. Ca a "sarit" intr-un mod foarte convenabil si intelijenant, o parte din ceea ce a spus Danaila, e partea a doua. :D
      • 0 (0 voturi)    
       Am mai raspuns o data, dar nu a aparut (Luni, 8 ianuarie 2018, 23:18)

       LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

       Comentatiul meu era relativ la ce a postat "Popescul" si nu la ce a spus sau i s-a intamplat lui Danaila. Deci ca sa fie clar, ca orice libertate, chiar de exprimare, dar cu atat mai mult de actiune, are limite, CHIAR daca e in limite legale. Unele limite tin de bun simt si buna crestere, altele tin de respectul fata de ceilalti, si cate si mai cate. Asa ca nu am sarit nimic.
       P.S. Poate acum apare comentariul
     • +6 (12 voturi)    
      Sanctiunea i-a fost administrata (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:08)

      emilia32 [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

      dupa studierea textului integral, nu s-a bazat pe cateva fraze scoase din context. Nu mai incerca sa manipulezi.
      • -2 (2 voturi)    
       yeah, right (Duminică, 7 ianuarie 2018, 16:58)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui emilia32

       Si pesedistii au studiat codurile penale inainte de a le modifica. Pe logica asta, de ce mai iese lumea in strada?!?
   • +21 (35 voturi)    
    Libertatea de exprimare (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 1:46)

    camik [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

    nu inseamna libertatea de a denigra prin afirmatii calomnioase. Iata ce a spus ilustrul ignorant

    Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai
    • -21 (37 voturi)    
     Nu merge (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:31)

     Popescul [utilizator] i-a raspuns lui camik

     Nu merge asa, prietenaș. Le scoti din context si imi citezi doar ce vrei tu. Adica, n-ai decat s-o faci, dar nu cred ca vei convinge pe cineva obiectiv care este dispus sa analizeze faptele (spusele dlui. Dănăilă). Sa zicem totusi de dragul dezbaterii ca ar fi spus doar ce ai citat tu. Omul e liber sa aibe un punct de vedere despre orice subiect. A incitat la violenta? A jignit pe cineva? Aaaa, a jignit pe cineva zici? Cred ca e periculoasa panta asta, pentru ca si eu imi pot aminti de cei din piata care i-au denigrat luni de zile pe hamster, motocicleanu, ciordache si varan voiculescu. Hai sa nu avem memorie scurta. Iar toate textele si pancartele din piata cred ca erau infinit mai jignitoare decat afirmatiile ilustrului doctor. Sper ca macar cu asta esti de acord. Exista cazuri in SUA in care instantele au respins acuzatia de „hate speech„ spunand ca a accepta un asemenea motiv pentru o sanctiune, ar insemna sa se incalce primul amendament din constitutia SUA. Pai nu luam noi lumina de la americani? Hai sa ne dam un pic jos ochelarii de cal si sa privim fara patima intreaga poveste si conceptul in sine de „libertate de exprimare„. Hai sa nu fim hârșâiți in ura. Hai sa avem incredere in judecata noastra. Intr-un cuvant, hai sa fim oameni cu scaun la cap. Zic si eu. Imi exprim si eu o parere.
     • +12 (20 voturi)    
      Nu a scos din context (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:33)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

      asa cum nici CNCD nu a scos din context cand a judecat opiniile exprimate. Iar faptul ca incerci sa justifici afirmatiile jignitoare ale domnului doctor asimilandu-le cu mesajele "jignitoare" ale manifestatilor anticoruptie, spune multe despre tine.
     • +7 (9 voturi)    
      Pe cine plangi tu ? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:05)

      emilia32 [utilizator] i-a raspuns lui Popescul

      "Aaaa, a jignit pe cineva zici? Cred ca e periculoasa panta asta, pentru ca si eu imi pot aminti de cei din piata care i-au denigrat luni de zile pe hamster, motocicleanu, ciordache si varan voiculescu. "

      Asta era de fapt durerea ta ? Ca manifestantii i-au jignit pe acei ghiocei, acei inocenti, acele fete de pension din politica ? Nu ca aia au tabarat cu picioarele pe statul de drept ?
    • -19 (35 voturi)    
     WTF? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 2:34)

     Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui camik

     Cu ce a calomniat? Cum poate avea copil un cuplu de homosexuali, altfel decat prin metodele expuse?!? Ai revolutionat biologia si lumea n-a aflat? Poti citi intreg citatul si nu doar titlul?!? Hai, ca nu e greu.

     Daca-mi aproba astia comentariul, vezi ca i-am mai raspuns unuia la fel de axat doar pe titlu. Vezi acolo varianta mai pe scurt, daca articolul este prea lung, chiar si doar partea in care este citat cremenalul.
     • +14 (24 voturi)    
      Nu ai raspuns deloc (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:37)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      Te-ai invartit in jurul cozii ignorand esenta opiniilor domnului doctor, care se rezuma la faptul ca homosexualii sunt capabili sa fure copii. Asta ramane la final in mintea cititorului, homosexualii infatisati public ca niste fiinte perverse care fura copii.
      • -10 (18 voturi)    
       ha? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:53)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui ganz

       Unde mama dracu' a zis ca sunt capabili?!? Este UNA dintre posibilitati, versus IMPOSIBILITATEA de a ii face natural, in cadrul cuplului.

       Se vede din context, dar lumea citeste doar titlul, deh. Ce dracu' sa mai si gandim cand nivelul este de clickbait cancan si libertatea? Culmea este ca ai dreptate in felul tau. In mintea cititorului intelijenant ramane TITLUL, nu ce a spus ala, de fapt. Mda... qed.
       • +6 (12 voturi)    
        Nu tine cu explicatiile puerile (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:45)

        ganz [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

        Nu a tinut nici la CNCD.
        • -5 (11 voturi)    
         mda (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:06)

         Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui ganz

         cncd fiind o institutie impecabila, din oameni inteligenti, fara obligatii "politice" si pusi pe criterii de profesionalism :)))

         Mai sunt unii cu cur tea constitutionala in gura. Cand o tabara, cand cealalta :D Si aia tot o institutie, fanule.
         • +5 (7 voturi)    
          Da, membrii Consiliului (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 21:48)

          ganz [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

          au fost numiti cu misiunea de a il amenda pe domnul Danaila :) Si bineinteles ca doar tu poti judeca obiectiv :)

          Cu explicatiile astea usurele nu convingeti pe nimeni.
          • -3 (5 voturi)    
           super (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 22:53)

           Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui ganz

           Intotdeauna am apreciat oamenii care intreaba cat de sus sa sara, cand li se spune, si nu de ce. Jump :D
           • 0 (2 voturi)    
            Asta e o non explicatie (Duminică, 7 ianuarie 2018, 13:17)

            ganz [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

            .....
  • -4 (6 voturi)    
   Ai dreptate, (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 21:05)

   ionisus [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   E dintr-o alta lume, dintr-o lume a oamenilor sanatosi la minte si la suflet, care stiu sa faca diferenta intre a avea drepturi si a abuza de ele, o lume a normalitatii, o lume a celor care refuza sa inghita pe nemestecate tot ce le baga pe gat o societate de consum, degenerata si putreda si care se pretinde a fi democratica, dar care e toleranta doar cand e vorba de ''drepturile'' minoritatilor dar ramane oarba si surda atunci cand se pun in discutie si drepturile majoritatii.
   Daca democratie inseamna vointa poporului, ce poate fi mai democratic decat un referendum, prin care poporul sa-si exprime vointa intr-o anumita problema, ori care ar fi ea, nu doar a familiei?!
   Ups, scuze! Se pare ca nu am dreptul sa ridic o astfel de problema, s-ar putea sa ma amendeze cineva, pentru delictul de opinie. Dar atunci, nu ar fi corect sa fie amendati si cei care au o opinie in favoarea unei minoritati, oricare ar fi ea?
   • +3 (9 voturi)    
    Democratie nu inseamna (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 21:50)

    ganz [utilizator] i-a raspuns lui ionisus

    limitarea drepturilor minoritatii. Daca e minoritate ea nu se va putea apara niciodata prin referendum. Acest instrument nu trebuie folosit abuziv pentru impunerea cu forta a unui regim juridic discriminatoriu.
    • -3 (7 voturi)    
     Serios?! (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:43)

     ionisus [utilizator] i-a raspuns lui ganz

     Pai atunci, dupa criteriile enuntate de tine, criminalii in serie, pedofilii, necrofilii, zoofili. etc.etc. etc, ar trebui sustinuti in "drepturile lor"' de toata lumea, pentru ca fiind putini, nu pot initia un referendum pentru a li se recunoaste dreptul de a ucide, de a abuza copii, morti, animale,etc.! Ce lume cretina, sa-i condamne pe bietii de criminali, pedofili, etc. doar pentru ca ei sunt ''diferiti"!
     Realizezi ce aberatii debitezi?
     • +4 (6 voturi)    
      Prostii debitezi tu (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:21)

      vertus [utilizator] i-a raspuns lui ionisus

      si inca unele mari cat casa. Probabil esti unul dintre habotnicii fundamentalisti care dorm cu Biblia sub perna. Ramai in pestera, locul tau nu e in civilizatie.
     • +1 (5 voturi)    
      Absurd (Duminică, 7 ianuarie 2018, 13:27)

      ganz [utilizator] i-a raspuns lui ionisus

      Criminalii, pedofilii, necrofilii, zoofilii, fie comit acte violente, fie comit acte impotriva vointei persoanei, fie au comportamente deviante. Homosexualii nu se incadreaza in nici una dintre aceste categorii. Aceste persoane sunt majore, intretin relatii sexuale cu acordul partenerilor, nu vatameaza pe nimeni, nu afecteaza pe cei din jur, nu ucid, nu violeaza, nu profaneaza cadavre, nu fac sex cu animale.

      Comparatiile tale sunt absurde. Nu orice minoritate este si legitima, mai trebuie sa indeplineasca si alte criterii. Homosexualii sunt o minoritate legitima a societatii, este aberatnt sa fie pusi alaturi de criminali si pedofili. Este jignitor si injositor.

      Este pacat ca oameni ca tine gandesc in felul acesta barbar si raspandesc astfel de prejudecati absurde fata de aceste persoane.
     • 0 (2 voturi)    
      Homosexualii sunt precum (Duminică, 7 ianuarie 2018, 19:19)

      nginx [utilizator] i-a raspuns lui ionisus

      criminalii in serie ? Cum naiba poti sa afirmi asa ceva ? Fanatismul unor indivizi ca tine e uluitor !
 • +34 (68 voturi)    
  Da? (Vineri, 5 ianuarie 2018, 22:50)

  Ion_RoaitaDA [utilizator]

  Eu zic ca omul acesta chiar trebuie condamnat/penalizat/anchetat. Cum sa zica ca ` Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai.` ?
  Asa ceva este instigare la infractiune.!
  • -31 (49 voturi)    
   poate da de vreun portocala (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:16)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Ion_RoaitaDA

   si il vedem la dna. :-)

   apropo de< si'i face rost de undeva >, ce e mai usor ca dreptul sa infieze ?! ca tot famelistu' cu toate drepturile, conferite prin lege, constituie, declaratia universala a drepturilor omului, etc.

   omul asta opereaza pe creier, este unul din cei mai mari neurochirurgi din ro, si ei il ard din prima, desi cuvintele sale nu sunt asa de agresive, pe cat este amentda.
   onor comitia aia e condusa de un hungar...profesorul e un moldeovean molcom si blajin.
   mi se pare ca prin amenda aia i s'a ingradit lui dreptul la opinie. este o problema care se discuta in bobor, in societatea romaneasca, re.casatoria intre ghei.

   e clar acum ca este necesar un referendum.
   eu voi vota pt. familia traditionala.
   amin.
   sper ca nu'i vor amenda pe toti care voteaza impotriva maritisului gheiesc. :-))
   • +26 (42 voturi)    
    ma, probitatea profesionala il cautioneaza oare? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:53)

    Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    sa emita orice "adevar"? Stiti ca si dr Mengele era medic apreciat ca fiind excelent... si totusi...

    PS: faptul ca nu puteti sa va exprimati decat in termeni de "maritis" "ghei" denota un vocabular sarac si precaritate intelectuala si culturala.

    Efectul "educatiei" este vizibil...
    • -18 (30 voturi)    
     vezi (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 9:28)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     procedezi exact a hungaru de la comitzie.
     adica, imi iei dreptul la o opinie.
     caci, nici profesorul, nici io n'am expus decat o opinie, intr'o controversa care e actuala, traverseaza natiunea, se dezbate.
     iar matale sarisi, manios nevoie mare, direct la vorbe mari, cum ca profesorul a emis un adevar. apropo, dece il pusesi in ghilimele ca nu citezi, io n'am zis ca profesorul a comis un adevar, ci ca a exprimat o opinie, fiind intrebat de jurnalist.
     in tzara tuturor libertatilor, la orice sursa media li se spune gay.
     Iar, daca ai cunosate limba romana, mai departe de cele cinzeci de cuvinte cu care conversati voi, oamenii vremurilor de azi (!) ai sti ca maritis este sinonim cu casatorie.
     voi ati ajjuns sa negati si limba materna, sa n'o cunoasteti, sa nu vreti sa o stiti, in schimbul unei pasaresti...globaliste.
     io nu'i luam apararea profesorului. ca nu este cazul.. mai repede constatam graba si nervul cu care s'a repezit comtzia sa pedepseasca un om varstnic, educat intr'o alta vreme si care, tzinand cont de aportul sau in societate, putea fi ...gratulat de hunor comitzia cu un avertisment..
     eu au trecut direct la pedeapsa maxima, taman pt. ca e blajin, molcom, modeovean si octogenar.
     aia de i'au dat amenda ar avea nevoie de o interventie pe creierele lor spalate...

     amice, citind ce scrieti voi p'acilea, m'ati hotarat sa ies la referendum si sa votez pt. familia traditionala.
     aleluia.
     • +13 (25 voturi)    
      voteaza, sunt sigur ca ai si semnat (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:16)

      Roman_Cetatean [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

      la cum gandesti, esti evident sustinator al CpF. Dar, ca un (probabil) mare "crestin ortodox(opat)", stii ca respectiva CpF este de fapt o constelatie de organizatii sustinute cu ardoare de diverse culte neoprotestante din US, cele care acolo sunt acuzate ca promoveaza "hate speech", nu?
      Adica, mai toti, milioanele de "ortodocsi' romani va lasati manipulati de CpF, singuri nu ati fost capabili sa aveti o asemenea initiativa, trebuie sa va ghideze altii (straini).

      Patetic, pana si o initativa asa-zis "crestina" pe care vi-o asumati e de import.

      Apoi, referendumul e sustinut de PSD si evident, va fi folosit ca "arma electorala", alta manipulare. Asa va place sa fiti manipulati, de dragul unor "valori" , ceva de speriat.

      Modificarea acelei definitii in Constituie pana la urma nu va rezolva nimic, nici situatia "familiei traditionale", nici cea a LGBT care nici acum nu se pot casatori.

      Iar familia as-zis "traditionala" e in disolutie in special din cu totul alte cauze sociale si culturale decat LGBT, dar pt a intelege asta iti trebuie si ceva cultura si educatie, aspect de care evident ca nu dati dovada.

      Spor la votat. Asa vom vedea, statistic si care e proportia de romani manipulabili in numele unor concepte.
    • -5 (7 voturi)    
     Si efectul (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:46)

     ionisus [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

     Spalarii pe creier e mai mult decat evident!
     • +4 (6 voturi)    
      In cazul tau este evident (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:23)

      vertus [utilizator] i-a raspuns lui ionisus

      Indoctrinarea religioasa ti-a lasat cerebelul neted.
      • +1 (1 vot)    
       Dupa cum te exprimi (Marţi, 9 ianuarie 2018, 14:53)

       ionisus [utilizator] i-a raspuns lui vertus

       Nu ai capacitatea de a face diferenta intre o pisica si un tigru. Sa faci diferenta intre notiuni cam ar fi religia si credinta e un exercitiu care depaseste cu mult capacitatea ta de intelegere, deci ar fi de prisos sa intru in detalii. De unde oi fi tras tu concluzia ca sunt religios e un mister chiar mai mare decat ignoranta abisala pe care o dovedesti in fiecare postare.
       Somn usor, lucreaza altii pentru tine, tu doar trebuie sa repeti sloganurile lor.
 • -30 (78 voturi)    
  Stimate d-le Profesor Doctor... (Vineri, 5 ianuarie 2018, 22:58)

  cristian_n [utilizator]

  Nu luati in seama toti trogloditii...
  Cu deosebita stima, va multumim pt.afirmatii!
  • +27 (55 voturi)    
   Ma tem ca singurul troglodit e chiar (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:55)

   jam.jam [utilizator] i-a raspuns lui cristian_n

   Danaila. Sa faci astfel de afirmatii demne de secolul 15 si mai ales la nivelul sau arata ca e cu mentalitatea inca la nivelul Evului Mediu.
   • -17 (31 voturi)    
    Stai linistit ca si pe vremea... (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 9:02)

    cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui jam.jam

    Romanilor existau homo... si lesbiene...
    Dar nu cred ca isi faceau o virtute din asta si nu zbierau pe strada pt.drepturi speciale.
    A fii un om modern nu inseamna a accepta ceea ce iti displace profund si de a nu avea un punct de vedere...
    Du-te la spital la dansul...ai sa vezi cozi interminabile de oameni suferinzi care stiu ca numai distinsul si 'priceputul' profesor ii poate ajuta.
    • +10 (18 voturi)    
     Viceversa (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 12:48)

     marius67 [utilizator] i-a raspuns lui cristian_n

     "A fii un om modern nu inseamna a accepta ceea ce iti displace profund"

     Din contra, asta inseamna, sa-i accepti pe cei din jur chiar daca sunt diferiti si nu-ti plac. Toleranta e o virtute a societatilor civilizate. Am incetat sa ne razboim intre noi tocmai pentru ca am inteles ca e mai bine pentru intreaga societate sa ne acceptam unii pe altii in ciuda faptului ca uneori nu suntem de acord unii cu altii.
     • -7 (13 voturi)    
      depinde (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 16:32)

      Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui marius67

      Societatile alea au devenit "civilizate" din civilizate, in ceea ce priveste toleranta. Un bun exemplu ar fi transgenderii. Nu am nicio problema ca un el se crede o ea sau se imbraca cum vrea. Daca insa comit grava eroare, intr-o societate "civilizata", de a-mi spune parerea spunandu-i ca este un EL, pentru ca are oua (NB: neavand o problema cum se da sau se crede), raman fara loc de munca, eventual si n procese pe cap. Asta nu mai este toleranta, ci este o imbecilitate libtarda. Este ok sa se creada/imbrace cum vrea, cum la fel de ok ar fi sa-mi spun parerea, oricat de jignita s-ar simti duoamna cu oua.

      corectitudinea politica, discriminarea pozitiva si alte rahaturi de genul, sunt orice mai putin virtuti.
      • +7 (11 voturi)    
       Atunci nimeni nu poate fi oprit (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 17:59)

       emilia32 [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

       sa te considere prost indiferent daca tu esti prost sau nu. Ba mai mult, dupa logica asta are si dreptul s-o spuna fara sa pateasca nimic.

       E jenant cum unii au ajuns sa sustina niste afirmatii tembele in numele libertatii de opinie. Nu traim in jungla, mai trebuie sa ne si respectam unii pe altii.

       Corectitudinea politica este un rahat doar pentru cei care nu pretuiesc respectul fata de cei din jur. Nu orice opini merita aparata si protejata, unele aduc deservicii societatii si trebuie sanctionate. Nu exista libertate fara responsabilitate, altfel s-ar ajunge la legea junglei.
       • -6 (10 voturi)    
        ne ne ne (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:12)

        Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui emilia32

        Mi se falfaie de cum te consideri tu, ca si grasele sunt sportive si rubensiene si daca-i spui ca este grasa, se supi ai ai pus-o.

        Daca poti dovedi ceea ce spui, nu am nicio problema. Nu ma deranjeaza adevarul si nu inteleg de ce pe unii ii deranjeaza, astfel incat trebuie sa inghitim orice, fara drept de apel ca se supi panselutzele.

        Te simti mai respectata daca te mint frumos, pentru ca si tu te minti frumos? Gizas...

        Da, corectitudinea politica este un rahat, ca si celelalte mentionate. Adauga si feminismul de 2 lei sau atitudinea holier than thou, ca e plin de virgini ipocriti pe aici, mai ceva ca drept credinciosii in biserica, sfinti unul si unul.
        • +4 (8 voturi)    
         Dar daca... (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 20:06)

         nginx [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

         "Daca poti dovedi ceea ce spui, nu am nicio problema."
         Dar daca nu poate dovedi si te face imbecil fara sa fii, atunci tot la fel de fericit ai fi ?
         • -4 (6 voturi)    
          dap (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:00)

          Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui nginx

          Sincer, mi se falfaie. In 9x% din cazuri, cei mai deranjati sunt cei carora li se aplica 100%. Se crizeaza, de zici ca le-ai taiat beregata. Sunt cateva cazuri si pe aici.
          Spune-i unuia de 180 ca e mic de inaltime/pitic/1m si un stilou/etc si vezi daca se isterizeaza. Dupa aia spune-i unuia care are 160 si stima de sine negativa si sa vezi reactie. Aplica si la capacitati 'telectuale.
          • +4 (6 voturi)    
           haha (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:26)

           vertus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

           inseamna ca nu ai pic de respect fata de propria ta persoana. Oricum nimeni nu e obligat sa suporte doar fiindca tu inghiti orice mizerie care ti se arunca in fata. Unii chiar au coloana vertebrala si se respecta pentru a permite sa fie terfeliti.
           • -3 (3 voturi)    
            :)))))))))))) (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:02)

            Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui vertus

            Mistooo.

            Daca tu numesti respect fata de propria persoana faptul ca preferi sa fii mintit (pe langa cat o faci tu) corect politic, esti bine. Ti-ai facut o realitate paralela misto si nimeni nu are voie sa ti-o strice, nu?:))))))) wow...
            • +3 (3 voturi)    
             N-are logica ce spui (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:22)

             vertus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

             Daca cineva te face idiot, dar tu nu esti idiot, insa preferi sa accepti asta, atunci cine prefera sa fie injosit si mintit ?

             Realitatea ta nu o mai gasesti decat prin tarile musulmane si Rusia, realitatea mea apartine tarilor civilizate.
             • +1 (1 vot)    
              El vrea de fapt (Duminică, 7 ianuarie 2018, 19:25)

              nginx [utilizator] i-a raspuns lui vertus

              sa aiba dreptul sa jigneasca in mod liber. De asta e impotriva sanctionarii celor care jignesc. Bunul simt a disparut in zilele noastre, acum a jigni pe cineva se cheama curajul de a spune "adevarul".
          • +1 (1 vot)    
           Dar de ce sa spui (Duminică, 7 ianuarie 2018, 19:23)

           nginx [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

           unuia care are 1.60m ca e pitic ? Crezi ca nu stie ? Sau a jigni pe cineva e o virtute ? De cand badarania a devenit o valoare sociala demna de apreciat ?
     • -4 (8 voturi)    
      A fi tolerant (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:49)

      ionisus [utilizator] i-a raspuns lui marius67

      Nu inseamna a fi imbecil!
      Intelegi diferenta?
      • +3 (7 voturi)    
       A fi religios (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:27)

       vertus [utilizator] i-a raspuns lui ionisus

       nu inseamna a fi imbecil.
       Intelegi diferenta ?
       • +1 (1 vot)    
        Esti religios?! (Marţi, 9 ianuarie 2018, 14:56)

        ionisus [utilizator] i-a raspuns lui vertus

        Asta chiar e o recunoastere uluitoare, crede-ma!
    • +8 (16 voturi)    
     Homosexualii nu cer (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 16:46)

     jam.jam [utilizator] i-a raspuns lui cristian_n

     drepturi speciale, vor sa fie respectati ca si ceilalti cetateni.
     • -4 (8 voturi)    
      Daca ceri o recunoastere... (Duminică, 7 ianuarie 2018, 8:22)

      cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui jam.jam

      Inseamna ca ceri un drept special.
      Inteleg si mi-e mila de handicapati,mutilati,veterani de razboi,vaduve si alte categorii defavorizate.
      Dar nu de curcubei sau curcubele...
      • +4 (8 voturi)    
       Negrii care au cerut recunoastere (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:28)

       vertus [utilizator] i-a raspuns lui cristian_n

       au cerut un drept special, domnu anticurcubeu ?
       • -4 (6 voturi)    
        Recunoastere ca ce????? (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:58)

        cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui vertus

        Ca oameni?Da au cerut ca sunt oameni.
        Ca parinti hetero...?Dap,au copii pt ca ii procreaza singuri.
        Ca parintele1,2,3???Nu,n-au cerut.
        • +2 (4 voturi)    
         Negrii au cerut sa fie recunoscuti (Duminică, 7 ianuarie 2018, 15:28)

         vertus [utilizator] i-a raspuns lui cristian_n

         ca fiinte umane cu aceleasi drepturi ca si ceilalti oameni. Asta cer si homosexualii. Nu cer drepturi speciale.
         • -3 (3 voturi)    
          nu (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:06)

          Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui vertus

          In primul rand, jignesti african-americanii spunandu-le negri. Sau nu-ti convine ca trebuie sa-ti respecti propriul cod de "valori" imbratisat si aparat?!? Cata ipocrizie sa-ti alegi corectitudinea politica in functie de tema. Pai ori esti sjw ori nu mai esti :))))

          In al doilea rand, ca tot i-ai dat exemplu, s-a plecat de la ce spui tu (drepturi egale, corect) si s-a ajuns la mai egali decat egalii (discriminare pozitiva en gross)
          • +3 (3 voturi)    
           Frumoasa discriminare pozitiva (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:45)

           vertus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

           cand negrii sunt impuscati intr-o veselie de politisti !
 • +28 (50 voturi)    
  Ultima problema (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:22)

  Captain Obvious [utilizator]

  De aia e Romania unde e. Australia tocmai ce a votat pentru legalizarea căsătoriilor gay. probabil o să mai urmeze câteva țări "înapoiate" Mai degrabă am rezolva problema copiilor abandonați, a aurolacilor, a cerșetorilor și apoi să ne gândim că poate doua femei sau doi bărbați ar putea să vrea sa adopte un copil. Nu face decât să dea apa la moara habotnicilor
  • +22 (44 voturi)    
   Exact, familia traditionala fundamentalist ortodox (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:57)

   Dalinar [utilizator] i-a raspuns lui Captain Obvious

   Din Romania a dat generatii intregi de orfani care au ajuns in cartile de psihologie de peste ocean. E ipocrit si jenant sa te dai mare ca ai fi cineva cand nu esti. Penibil.
   • -12 (26 voturi)    
    orfani sunt peste tot in lum (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:14)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Dalinar

    si in toate religiile si culturile pamantului, incepand de la aborigini din padurile amazonului si australia, pe care tocmai o dadea de exemplu, si pana in zilele noastre, moderne pasamite, familia este formata de doua persoane de sex opus, taman pt. a putea procrea.
    este o chestiune naturala, conservarea speciilor.
    abateri sexuale, adica gay au existat de cand lumea. de sodoma si sodomiti se vorbeste in biblie, cartea care, pe langa continutul sfant, mai este si o istorie a poporului evreu..
    deci nu este asa de actuala. ghei au fost chiar monarhi absoluti, oameni puternici ce ar fi putut impune egalitatea, chiar suprematia gheilor.
    nu s'a intamplat pana la decadenta de azi.
    clasa conducatoare de azi este mai corupta si mai decadenta decat cea din roma, in cea mai decadenta perioada a ei.
    si ma refer la clasa concucatoare pe plan mondial.
    ca e o boala a globalismului. :-)
    dar nu e rau, asa a fost inainte fiecarei renasteri culturale. :-)
   • -6 (8 voturi)    
    Stimabile, (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:58)

    ionisus [utilizator] i-a raspuns lui Dalinar

    Intelegi ce aberatie spui?!
    Familia traditionala "a dat generatii intregi de orfani"!
    Orfanii sunt copii ai caror parinti sunt decedati si nu au cine sa-i intretina, nu copii din familii traditionale.
    Logica ''beton'', specifica LGTB-ului.
    • +4 (6 voturi)    
     Aberatii spui tu (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:30)

     vertus [utilizator] i-a raspuns lui ionisus

     Cum ramane cu copiii abandonati de parinti ?
     • 0 (0 voturi)    
      Daca pui (Marţi, 9 ianuarie 2018, 14:59)

      ionisus [utilizator] i-a raspuns lui vertus

      Semnul egal intre ''abandonati'' si ''orfani'', m-ai lamurit pe deplin, e inutil sa continuam discutia.
 • -21 (47 voturi)    
  Strategia CNCD (Vineri, 5 ianuarie 2018, 23:46)

  anton_carpati [utilizator]

  Chit că nu sunt de-acord cu afirmaţiile doctorului şi împart opinia CNCD-ului, că astfel de declaraţii contribuie la crearea unui climat ostil, "soluţia" amenzilor mi se pare la fel de provocatoare ca limbajul amendat.
  Nu e normal şi nici practic să lupţi împotriva unei declaraţii/opinii cu forţa coercitivă a statului. Creezi un climat ostil atât pentru homosexuali/oricare alt grup discriminat, care acum va fi considerat favorizat de unii (pt că "vez doamne că nu putem spune nimic rău despre ei"), cât şi pentru dreptul la liberă exprimare (unde sunt limitele? cum poţi stabili exact care a fost intenţia celui care face declaraţia?). Dacă într-adevăr vrei să lupţi contra discriminării, ia un cuplu de homosexuali cu copii ajunşi deja adulţi, din străinătate şi invită-l pe Dănăilă la un dialog cu ei. Dacă Dănăilă are o latură umană şi vede că şi ăştia-s oameni la fel de normali ca el sau ca oricine altcineva, scuzele lui vor fi sincere.
 • +24 (36 voturi)    
  Copii fac si eu la xerox (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:04)

  plount [utilizator]

  In rest, mai am rude, chiar si de la tara, care au dat nastere copiilor lor. "La copii" dau nastere nu heterosexualii, ci agramatii.

  Virgulele puse ca-n engleza sint probabil productia hotnews-ului.
  • +23 (33 voturi)    
   Ha! Ha! Bine punctat! (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 1:29)

   LiviuX [utilizator] i-a raspuns lui plount

   Imi scapase asta. La fel ca si partea ca nu heterosexualii "dau nastere la copii", ci doar femeile. Eu unul nu am auzit inca de barbati (da, heterosexuali) care sa nasca copii. In schimb femeile nasc copii si chiar si cele lesbiene pot naste copii. Dovada chiar un articol de ieri despre Cameron Diaz care e insarcinata.
 • +28 (52 voturi)    
  Sunt socat (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:21)

  dorula [utilizator]

  Chiar a zis chestia aia ? Homosexualii fura copii ? Hahahaha....Ramai piatra ! Mi-aduce de minte de cum erau speriati copii pe vremea lui Ceausescu: vine duba neagra si-ti fura organele :)
  • -5 (15 voturi)    
   ramai socat (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 16:23)

   Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui dorula

   N-a zis asta, dar daca citesti doar titlul si esti pro fund ganditor, ramai fix cu impresia asta, basca socat
   • +4 (6 voturi)    
    Tu esti ca Iordache (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 19:39)

    engo [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

    Toata lume ii zice ca e un analfabet smecher care vrea sa scape mafiotii de puscarie, el nu, Batman, Batman...
    • -3 (7 voturi)    
     mda (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:09)

     Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui engo

     Super argument. Daca mai ai d'astea ad hominem, baga, scumpete.

     Sunt constient ca sunt intr-un cuib de snowflake sjw, relax. Du-te la o actiune psd si zbiara impotriva tatucului. Vei fi batman, pe logica ta impecabila, nu?

     Este trist pentru tara asta, buna sau rea, ca ajungem sa copiem ce e mai prost de afara, la modul extrem. Nu ma refer la acceptarea homo, ca e dreptul lor sa faca ce vor cu al lor corp si nu am o problema cu asta. Ma refer insa la pedepsirea oricarei gandiri contrare celei "oficiale", basca verbalizarea ei.

     Ca tot ai amintit de iordache, majoritatea panselutzelor sunt fix cele care n-au votat, ca era mai misto in bar, iar acum zbiara ultragiate. Unii si-au ascuns tricoul cu "ma pis pe el de vot".
     • +4 (8 voturi)    
      Troll pesedist (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:32)

      vertus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

      te recunosc dupa limbaj, panselute, sjw, snowflake.
      • -2 (2 voturi)    
       :))) (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:08)

       Nevermind [utilizator] i-a raspuns lui vertus

       Scumpete, cred ca rar gasesti un pesedist sa stie ce inseamna sjw sau snowflake. Un fel de improbabilitate, chiar si statistica ;)
       • +3 (3 voturi)    
        sjw, snowflake (Duminică, 7 ianuarie 2018, 17:43)

        vertus [utilizator] i-a raspuns lui Nevermind

        urmatorul pe lista e Soros, nu-i asa puiule ?
        • +1 (1 vot)    
         Nu e troll pesedist (Duminică, 7 ianuarie 2018, 19:27)

         nginx [utilizator] i-a raspuns lui vertus

         e la extrema cealalta.
 • +1 (31 voturi)    
  a gresit, plateste pentru asta (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 0:35)

  tba [utilizator]

  dar asta nu inseamna ca-l
  putem jigni in modul in care vad ca se practica in comentarii.
  Omul asta este un neurochirurg exceptional, are vreo 25.000 de operatii efectuate, la anumite tipuri de interventie a redus mortalitatea de la 50% la 4%.
  E clar ca are probleme de socializare, poate le-a avut mereu, poate au venit odata cu varsta si plateste pentru asta!
  Dar cu siguranta, multi oameni sunt acum in familiile lor datorita lui si nu merita jignit.
  Cati dintre noi putem fi mandri ca am salvat sau ameliorat macar viata unui semen?
  • +10 (22 voturi)    
   Problema este ce cauta in Parlament ???? (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 12:56)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui tba

   Locul lui este intr-o clinica, la capataiul bolnavilor sau la vreun congres sa-si impartaseasca experienta binefacatoare. Ca politician nu este doar zero, este chiar nociv.
  • +10 (14 voturi)    
   Lol (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:07)

   HP [utilizator] i-a raspuns lui tba

   Tu esti un semen.
  • -2 (14 voturi)    
   civilizatie (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 14:32)

   muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui tba

   Dupa cum vezi concetatenii tai nu prea sunt de acord. Pe aici pe Hotnews colcaie de indivizi perfecti, pe care nu i-a luat niciodata gura pe dinainte, care nu au avut niciodata opinii de care s-au jenat ulterior.
   O viata de sfant se duce dracului intr-o secunda, daca te-au vazut baietii astia ca erai beat si te pisai intr-o tufa.
   Mai trist e in ca in disperarea lor de a exprima opinii, nu-si acorda timpul necesar pentru a reflecta, la ce urmeaza sa spuna.
   • +6 (12 voturi)    
    Pe unde (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 17:58)

    alexpro [utilizator] i-a raspuns lui muciflenduri

    Ai vazut tu ca s-a jenat de ce a zis?
    • 0 (6 voturi)    
     unde dai si unde crapa... (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:59)

     muciflenduri [utilizator] i-a raspuns lui alexpro

     Pare destul de improbabil ca la 80 de ani (sau cat o fi avand) sa isi mai schimbe fundamental opiniile. E jenanta insa fervoarea asta cu care individul e acuzat de cele mai nastrunisce lucruri. Am vazut ca era comparat si cu Mengele. Asta in conditiile in care discutam despre un individ care si-a dedicat existenta ajutarii celorlalti. Fara mita, fara clinici particulare.
     Tovarasi, e timpul sa ascutiti furcile si sa aprindeti facliile. S-a mai descoperit o tinta a flegmelor voastre.
     • +5 (5 voturi)    
      Nu a fost comparat cu Mengele (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:36)

      vertus [utilizator] i-a raspuns lui muciflenduri

      Cineva a afirmat ca nu trebuie scuzat doar fiindca e un bun medic, ca si Mengele era un bun medic. Deci nu este scuzat fiindca e competet, ci e judecat dupa ce a spus. Dar sunt de acord cu tine ca a si fost jignit de multe, probabil ca o reactie la alte comentarii care il gaseau complet nevinovat si acuzau asa zisa dictatura si pumnul in gura.
 • -5 (21 voturi)    
  xxxxl (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 8:40)

  vorbeste lumea [utilizator]

  toata lumea a priceput limpede ce-a vrut sa zica si ce-a zis batranu', da' fiecare se face ca nu, prin comentariile de pe-aici ...
 • +12 (22 voturi)    
  un mare OM,un mare CARACTER (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 10:29)

  Dumitru Palade [utilizator]

  dar care mai face si el greseli ca tot omu' . La D-l Danaila se potriveste proverbul: gura bate dosul si "daca tacea,filozof ramanea" .Pacat ca nu a inteles ca toti au drepturi egale in societate.....
  • -7 (21 voturi)    
   mar om, indeed (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:44)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Dumitru Palade

   numai ca nu s'a trezit vorbind, a raspuns intrebarilor unor ziaristi.
   si da, e un mare om, nu e un fariseu care sa spuna una, sa gandeasca alta.
   corect, nu e bun de politician...
   • +1 (1 vot)    
    Touche! (Duminică, 7 ianuarie 2018, 11:36)

    cristian_n [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

    Nu e bun de politician pt.ca nu e fariseu!!!!
    Bravo,e una din cele mai intelepte propozitii citite pe site!
    Fara nici o ironie!
    E de ajuns sa te uiti la "stanga" si sa te gandesti la papa ilici,niciodata comunist,sau la "dreapta" la bashinica,niciodata securist...
 • +13 (17 voturi)    
  Hotnews, faceti-va treaba! (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 11:46)

  Roman_Cetatean [utilizator]

  si moderati comentariile cu insulte! chiar daca sunt emise de cei "pro-LGBT".
  Comentariile agresive, insultatoare nu pot fi tolerabile in spatiul public(de fapt nu ar trebui nici in privat).

  Daca nici macar voi, care va pretindeti independenti si va adresati "middle-class" nu puteti asigura o atmosfera de dezbatere cu argumente si idei si nu agresiva si cu violenta verbala, ce pretentii sa mai avem de la alte publicatii "low-profile"?

  Sa nu mai zic de cele anti-LGBT din care multe sunt 'hate-speech type"-pentru ca incurajeaza perpetuarea si chiar promovarea homofobiei si a intolerantei.
  • -2 (22 voturi)    
   i'a vezi cu ce incepe (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:42)

   nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   lantul comentariilo. chiar din primul comentariu dom' profesor este gratulat cu adjectivul de sclerotic.
   si are gramezi de plusuri,
   de unde ca, majoritatea astora care aplauda amenda, ar merita ei insasi niscai puneri la puct. scaltoace virtuale :-)
   probabil ca hn impartaseste aceleasi idei.:-)
  • -4 (8 voturi)    
   am verificat (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 23:00)

   cetatean in RO [utilizator] i-a raspuns lui Roman_Cetatean

   am constatat ca sunt sterese TOATE comentariile antiHOMO si apar numai comentarii pro HOMO...IPOCRITILOR de la HOTNEWS...
 • +8 (20 voturi)    
  Daca nici un chirurg (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 13:48)

  ole.ole [utilizator]

  care vorba aia are stiinta de carte, nu e in stare sa judece limpede, atunci ce asteptari sa avem de la niste bieti tarani indoctrinati si manipulati de biserica ?
 • -7 (23 voturi)    
  Atentie la marxisti (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 14:31)

  Vlad-I [utilizator]

  Homosexualii pot avea drepturi egale cu ceilalti dar, nu privilegii si sa hartuiasca majoritatea cu ONG-urile lor marxiste. In plus, ONG-urile se convertesc intr-o industrie, persoane care nu vor sa munceasca la privat ca noi toti, vor sa traiasca din subventii. Nu inteleg de ce ONG-urile si stanga ne impun cine sa fie considerata minoritate protejata si cine nu . Nu lasati universitatile pe mana unor profesori marxisti care pe deasupra traiesc din banul public. In occident au facut greseala ca strada sa fie ocupata de comunisti, care impun agenda politica.
  • +8 (24 voturi)    
   Atentie la nazisti (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 15:29)

   marian.tataru [utilizator] i-a raspuns lui Vlad-I

   invadeaza forumurile si abereaza cu marxistii lor imaginari. Functioneaza pe baza de hrisca si vodca de pufoaica furnizate de stapanul lor, kaghebistul crestin aparator al valorilor traditionale Putin.
   • 0 (6 voturi)    
    tarani ?! (Duminică, 7 ianuarie 2018, 12:16)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui marian.tataru

    nu mai exista.
    locuitori din mediul rural, mai corect.
    taran este cel ce cultiva pamanturile.
    dupa jaful funciar, de dupa lovirutie, nu mai avem tzaranime. au aparut noii mosieri, ai lui ilici, mai bogati decat cei pe care'i aducea regele (cum ne avertiza ilici !)
    deci, nu mai avem tzarani.
    dar, ei, locuitorii satelor, ale micilor orase..hahaha, needucatii, continua traditiile.
    si, e adevarat, propaganda neomarxista, asa zis progresista, sorosista, nu are rezonanta la sate. nici macar in orasele mai mici. mai exact, acolo unde sunt profesori mai ..vechi, unde nu sunt universitati rasarite ca ciupercile, cu profesori de ciclu mediu, mediocri si submediocri, schimbati in universitari peste noapte.
    numai niste "elite" telktoale se lasa spalate pe creier, in ideia ca sunt oamenii noi, cratorii unei lumi noi. pe modelul universitatilor americane si occidental ioropene, universitatile romanesti propaga neomarxismul, progresismul cu un entuziasm uimitor. ca orice ucenici, vor sa'si intreaaca dascalii maestri.
    ce e val, ca valul trece....
    ce e romanesc, nu piere.
    octogenarul chirurg si profesor, prost politician, a rostit adevarul taman pt. ca nu stie sa minta ca orice politician adevarat, cu stofa. :-)
 • -3 (21 voturi)    
  Danila - (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 16:44)

  pb80tm [utilizator]

  si-a vandut casa sa publice un tratat de neurochirurgie ca sa aibe generatiile viitoare ce invata. a ramas in tara sa practice neurochirurgia cand al chemau universitati de renume in domeniu. toti stim ce a declarat in aceasta speta, toti stim care e sensul si care e pozitia lui. nu e nimic nou. a-ti ales sa-l linsati virtual. conform pozitiei sale are drept la opinii indiferent ca plac sau nu unei minoritati si e protejat de lege si legitimitate. insa cand se mazilesc in parlament drepturi si libertati civile ale majoritati nu sunteti asa vehementi.
  aveti in fata unul din cele mai imense modele pe care le-a dat poporul roman dea lungul istoriei si ati ales sa-l improscati cu noroi. evreii s-au purtat elegant cu Hristos fata cum ne purtam noi ca natie cu valorile noastre.
  Toata stima pt unul din Romanii carora merita sa-i scri numele cu litere mari LEON DANILA. alt martir gratuit al neamului asta prost, imoral si rau.
  • +6 (16 voturi)    
   Nimeni nu a contestat (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 17:49)

   emilia32 [utilizator] i-a raspuns lui pb80tm

   competentele profesionale ale doctorului Danaila, doar au criticat afirmatiile sale stupide cu privire la cuplurile homosexuale. El ramane in continuare un mare chirurg caruia ii suntem recunoscatori, insa asta nu scuza gafa domniei sale.
   • -1 (5 voturi)    
    citeste priul articol al trendului (Duminică, 7 ianuarie 2018, 12:20)

    nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui emilia32

    si ai sa vezi cu il considera confratii matale, intru gandire si convingeri...progresiste, cum ii respecta competentele.
    si plusurile domina multimea de ...aprcieri.
    de unde ca, neoprogresisti, dar multi.
    p'acile pe hn. aciuati ca e cald si bine.:-))
    • +1 (1 vot)    
     erata: primul comentariu (Duminică, 7 ianuarie 2018, 12:58)

     nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui nash pandelica

     ma refeream la primul comentariu.
     ala este si cel emblematic.. :-)
   • -2 (2 voturi)    
    gafe sunt (Duminică, 7 ianuarie 2018, 15:57)

    pb80tm [utilizator] i-a raspuns lui emilia32

    zecile de mii de operatii.
 • -3 (19 voturi)    
  Tz,Tz (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 17:51)

  Magazino [utilizator]

  Afirmatia dansului este decenta: cine poate afirma ca homosexualii pot avea copii cu zestre genetica comuna???Mai indecenti sunt cei care posteaza pe aici in stil ipocrit si vorbesc atat de usor despre un neurochirurg cu zeci de ani de dedicatie profesionala in spate.De aia a imbatranit si, ajuns la o varsta inaintata, a intrat si in politica; nu ca altii care nu sunt buni de nimic dar o ard pe aici cu articole pline de fiere cu 'stil,. Iar celor care il ironizeaza le spun:ca sa fiti o valoare trebuie sa deveniti mai intai una nu deveniti valori doar ca vreti asta si aveti un sufletel sau puneti virgula unde trebuie.Dupa sa aruncati cu laturi intr-un om de calibrul lui Danaila.Omul nu spune ca homosexualii fura copii si nu instiga la ura..vorbeste ca un batran intelept:"Heterosexualii, ei dau nastere la copii, pot sa faca copii. Un homosexual poate sa cumpere copii, poate sa-i fure, poate sa-i achizitioneze pe alte cai."Mai bine dau astia de la consiliul de discriminare amenda si celui care a inventat scaunul cu rotile.Imi doresc mai mult respect fata de un om ca Dr. Danaila chiar atunci si cand greseste! Nu e cazul acum,
  • +2 (12 voturi)    
   Hmm... (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 19:37)

   engo [utilizator] i-a raspuns lui Magazino

   "...vorbeste ca un batran intelept"
   Un batran intelept nu spune despre altii ca pot fura. Un batran intelept isi respecta concetatenii indiferent de orientarea lor sexuala.
   • 0 (0 voturi)    
    Ei se uita la varsta si zic ca e de ajuns (Duminică, 7 ianuarie 2018, 21:56)

    kent8 [utilizator] i-a raspuns lui engo

    dar poti sa spui prostii la orice varsta.
 • -2 (2 voturi)    
  Daca mananc cinci chiftele in fiecare zi (Sâmbătă, 6 ianuarie 2018, 18:54)

  Grandgousier [utilizator]

  Imi pastrez greutatea corporala.Daca mananc sase chiftele, o sa incep sa ma ingras si treptat voi deveni obez.Medicul,imi va pune diagnosticul de bulimie si o sa-mi propuna sapte tipuri de tratament.De la o chiftea in plus......Da....E bine? Domnu mmmircea, eu sunt bolnavior?


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version