Tanarul injunghiat, joi seara, in apropierea statiei de metrou Politehnica din Capitala este in stare stabila, constient si urmeaza sa fie operat, fiind internat la Spitalul Universitar de Urgenta (SUU), afirma purtatorul de cuvant al institutiei, Leonard Grecescu, potrivit news.ro.

Tanarul de 26 de ani, injunghiat, se afla internat la Spitalul Universitar, unde a fost transportat cu o ambulanta SMURD imediat dupa incidentul din zona Politehnica. El este constient si urmeaza sa fie operat, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Leonard Grecescu. El a precizat ca barbatul este brancardier.

Joi seara, in jurul orei 19.00, prin apel 112, un tanar a sesizat ca a fost victima unei agresiuni, in timp ce se afla intr-un parculet din apropierea statiei de metrou Politehnica. El ar fi fost injunghiat in spate de o persoana pe care acum politistii incearca sa o gaseasca.

Cazul tanarului a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Procurorii fac cercetari pentru tentativa de omor si incearca sa gaseasca faptasul.

"Avand in vedere diagnosticul tanarului, precum si circumstantele comiterii agresiunii, cauza a fost preluata de caatre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri, cercetarile fiind desfasurate sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor", au anuntat reprezentantii Politiei Capitalei.