Un barbat din Arad a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce si-ar fi ucis fostul socru, imobilizat la pat, de care ar fi trebuit sa aiba grija cateva zile la rugamintea familiei. Suspectul a anuntat rudele victimei ca aceasta a cazut din pat, insa la fata locului familia si anchetatorii au descoperit pe corp numeroase urme de violenta, in timp ce fostul ginere ar fi fost sub influenta alcoolului, informeaza news.ro.

Crima a avut loc intr-un bloc din municipiul Arad, in care locuia victima, un barbat in varsta de 62 de ani. Acesta era bolnav, imobilizat la pat si de cateva zile era in grija fostului ginere, un aradean de 41 de ani, la care fosta sa sotie apelase pentru ca ea era plecata la munca in strainatate.

Conform vecinilor, victma urma sa fie internata in spital miercuri, insa intre aceasta si ginere, care s-ar fi aflat sub influenta alcoolului, ar fi avut loc o cearta.

In cursul serii, ginerele a anuntat rudele bolnavului ca acesta a cazut din pat si a decedat, insa familia a descoperit pe corpul victimei numeroase urme de lovituri si a anuntat autoritatile.

"Ajunsi in locuinta am constatat ca victima prezenta multiple leziuni pe tot corpul, iar in zona capului avea un traumatism cranio-cerebral deschis. Am inceput urmarirea penala fata de un suspect sub aspectul savarsirii infractiunii de omor", a declarat procurorul criminalist Pavel Palcu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad.

Suspectul a fost retinut in cursul noptii, dupa ce a fost audiat mai multe ore de catre procurori.