Peste 600 de cazuri au fost preluate de Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in noaptea de Revelion, potrivit managerului SABIF, Alis Grasu, citat de News.ro. Tot in noaptea de Revelion, in Capitala au fost si trei nasteri.

In noaptea de Revelion, mai exact de duminica seara, de la ora 19.00 si pana luni dimineata la ora 7.00, la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov au fost inregistrate 612 solicitari, dintre care 463 au fost urgente de cod rosu si galben.

"A fost o noapte grea, ca de obicei, la Unitatile de Primiri Urgente. Un numar de 612 persoane au avut nevoie de ambulanta. 463 au fost urgente de cod rosu si galben. Dintre acestea, 88 de persoane se aflau in locuri publice, dar au fost si cinci accidente auto, iar trei doamne au apelat la 112 pentru nastere", a declarat la managerul Ambulantei Bucuresti-Ilfov, Alis Grasu.

Ea a precizat ca au avut loc si opt accidente minore prin fololosirea incorecta a artificiilor, precum si 13 traumatisme minore prin agresiune.

"Suntem cam la acelasi nivel cu anul 2017, nu sunt diferente fata de noaptea de Revelion de anul trecut", a mai spus medicul Alis Grasu.