Scrisoarea lui Radu Mazare catre autoritatile romane: Sunt o tinta politica a statului paralel. In Romania nu am nicio sansa sa beneficiez de o justitie corecta

de Alina Neagu     HotNews.ro
Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:29 Actualitate | Esenţial


Radu Mazare (foto arhiva)
Foto: Agerpres
Fostul primar al Constantei Radu Mazare, care a plecat din tara desi se afla sub control judiciar si cere azil politic in Madagascar, sustine, intr-o scrisoare adresata "tuturor autoritatilor interesate din Romania" si citata de News.ro, ca a decis sa ceara azil politic pentru ca este "o tinta politica a statului paralel", iar in Romania nu mai are "nicio sansa sa beneficieze de o justitie corecta, independenta, obiectiva si impartiala". El adauga ca se va intoarce atunci cand in Romania va exista "o justitie reala".

Intr-o scrisoare de cinci pagini adresata celor doi avocati ai sai, dar si "tuturor autoritatilor interesate din Romania", fostul primar al Constantei sustine ca modalitatea in care statul roman, prin intermediul structurilor de forta si justitie, il cerceteaza abuziv nu tine cont de legiile in vigoare, incalca cu buna stiinta deciziile Curtii Constitutionale si dovedeste ca este in continuare o tinta politica a statului paralel, care trebuie eliminata prin orice mijloace.

In acest document, obtinut de News.ro, Mazare se refera la toate cele patru noi dosare penale deschise in acest an pe numele sau, in care are calitatea de suspect sau de inculpat pentru abuz in serviciu sau complicitate la abuz in serviciu, dar si la celelalte patru dosare penale mai vechi, el sustinand ca este nevinovat.

Fostul primar mai spune ca in Romania nu are nicio sansa sa beneficieze de o justitie corecta, independenta, obiectiva si impartiala, iar acestea sunt motivele pentru care a decis sa solicite azil politic in Republica Madagascar si ca atunci cand in Romania va exista o justitie reala, se va intoarce.

Redam integral scrisoarea lui Radu Mazare:

"In atentia: doamnei avocat Focsa Ioana, domnului avocat Barbacioru Tiberiu,

In vederea informarii tuturor autoritatilor interesate din Romania

Modalitatea in care statul roman, prin intermediul structurilor de forta si justisie, ma cerceteaza abuziv nu tine cont de legiile in vigoare, incalca cu buna stiinta deciziile Curtii Constitutionale, dovedeste ca sunt in continuare o tinta politica, a statului paralel, care trebuie eliminata prin orice mijloace.

In anul 2017 am fost pus sub acuzare de DNA Constanta in patru noi dosare penale in care am calitatea fie de suspect, fie de inculpat, acuzatiile fiind de abuz in serviciu sau complicitate la abuz in serviciu.

Dosar 281/P/2015

- doua infractiuni de abuz in serviciu
- o infractiune de tentativa la abuz in serviciu

Sunt acuzat ca s-au efectuat doua schimburi de terenuri intre Municipiul Constanta si persoane fizice la o valoare nefavorabila Municipiului Constanta.
Precizez ca evaluarea terenului a fost facuta de un evaluator selectat in baza unei proceduri de licitatie. Oportunitatea schimburilor a fost decisa de Consiliul Local (C.L.) in baza hotararilor de Consiliu Local Municipal (H.C.L.M.). Valoarea terenurilor a fost insusita in numele si pentru C.L. de comisia de vanzare special constituita de C.L. prin H.C.L.M. din care eu nu fac parte. In cazul schimburilor de teren, valorile terenurilor au fost insusite direct de C.L. Toate H.C.L.M-urile aferente sunt in vigoare, au fost semnate pentru legalitate de secretarul C.L. si contrasemnate de prefect. Dupa semnarea documentelor de catre toti functionarii Primariei cu atributii in domeniu, actele au fost verificate si semnate de notar, ultimul care si-a pus semnatura fiind Primarul.

Conform legii 215, principala atributie de serviciu a Primarului este ducerea la indeplinirea H.C.L.M-urilor. Daca nu le duci la indeplinire este automat abuz in serviciu.

Curtea Constitutionala a stabilit inclusiv in ultima decizie si motivare (cazul Belina) ca actele infralegale (hotarari de Guvern, hotarari de consiliu local) pot face obiectul cercetari penale doar in legatura cu stabilirea existentei unor fapte penale care au precedat sau insotit adoptarea/emiterea lor. Nu exista asemenea acuzatii. Procurorul apreciaza ca eu sunt singurul vinovat, desi in calitate de primar doar am pus in aplicare un H.C.L.M. legal si in vigoare. Nu cunosc evaluatorul, nu cunosc cumparatorii sau beneficiarii schimbului.

Revoltator si frustrant!

Dosar 118/P/2015

- abuz in serviciu

Sunt acuzat ca as fi vandut opt terenuri apartinand domeniul privat Constanta prin negociere directa si nu prin licitatie publica si ca vanzarea a fost facuta la un pret subevaluat.

Exact aceleasi considerente de mai sus. H.C.L.M-uri legale, evaluator A.N.E.V.A.R. selectat prin licitatie, comisie de vanzare numita si infintata de C.L., notar, ultima semnatura pusa de Primar. Nu cunosc evaluatorul, nu cunosc beneficiarii, nu am intervenit in procedura.

Iar revoltator si frustrant!

Dosar 236/P/2016

- abuz in serviciu

Sunt acuzat ca as fi vandut domeniul public al statului - respectiv plaja - la un pret subevaluat; Pe terenul respectiv s-a ridicat ulterior imobilul Caelia Residence.
Povestea se repeta: H.C.L.M. legal, evaluator, comisie de vanzare, notar si ultima semnatura a Primarului. La data vanzarii nu cunosteam beneficiarul, evaluatorul si nu am intervenit nicaieri pe procedura.

Precizez ca C.L. a vandut in perioada mandatelor mele peste 1.500 de terenuri pe baza procedurii standard. Mi se pot face 1.500 de dosare identice pe aceiasi reteta!!!

Dosar 168/P/2017

- complicitate la abuz in serviciu

Sunt acuzat ca am semnat un certificat de urbanism.

Precizez ca certificatul de urbanism este un act de informare care nu produce efecte juridice si a fost semnat de Primar, ultimul, dupa ce toti functionarii cu atributii l-au semnat si confirmat pentru legalitate. El a fost emis in baza unui H.C.L.M. legal care a aprobat anterior Planul Urbanistic Zonal al statiunii Mamaia. Procurorul a precizat ca nu-l intereseaza H.C.L.M.-ul respectiv!

Fara cuvinte!!!

In acelasi timp, mai sunt in stare de judecata in alte patru dosare, pe care nu le detaliez din considerente de spatiu si lungime a materialului, dar am sa dau cateva exemple edificatoare asupra felului in care Statul Paralel din Romania, prin intermediul unor procurori, anumitor judecatori, al serviciilor si al ziaristilor aserviti distruge viata, imaginea, reputatia, cariera, sanatatea, linistea familiala si sufleteasca a unui om considerat drept tinta.

Dosar 6536/2/2008/Curtea de Apel Bucuresti

Din 2005 pana in 2017 am fost acuzat de DNA Bucuresti de retrocedari ilegale, inclusiv plaje, din domeniul public al statului, cauzand un asa zis prejudiciu de 115 milioane de euro, pe baza unui raport de constatare intocmit de angajatii DNA.

Precizez urmatoarele:

- Expertiza topografica dispusa de instanta a stabilit ca nu s-a retrocedat nici un metru patrat de plaja sau din domeniul public al statului;

- Expertiza de evaluare, deasemenea dispusa de instanta, a stabilit ca nu exista prejudiciu;

Exista o comisie de aplicare a Legii 10 formata din functionari specialisti, cu atributii in domeniul juridic, cadastral, topografic, etc. Ca Primar am semnat ultimul, doar Dispozitile de retrocedare, in urma Referatului intocmit de comisia special desemnata care si-a asumat analizarea tuturor retrocedarilor. Una dintre acuzatii este ca am retrocedat in baza unui act notarial care nu ar fi legal; de parca eu am dreptul si puterea legala de a verifica acte notariale!

Dupa 12 ani de chin prin anchete si procese, dupa 8 amanari a pronuntarii, sentinta de fond a fost data in iulie 2017.

- notarul a fost achitat

- evaluatorul a fost achitat

-28 de beneficiari au fost achitati

-Primarul condamnat patru ani de puscarie cu suspendare pentru abuz in serviciu!

Nu exista nicio declaratie impotriva mea sau altfel de proba, insa Statul Paralel nu putea accepta o achitare. De la asa zisul prejudiciu de 115 milioane euro la achitare ar fi fost o prea mare lovitura de imagine. Judecatorul nu ma putea condamna cu expertize favorabile si fara probe. S-au facut presiuni pana cand au scos macar o condamnare cu suspendare.

Asta e dreptate?!?

Dosar 2310/118/2015 Tribunalul Constanta

- abuz in serviciu

Sunt acuzat ca am semnat contracte de vanzare cumparare pentru 2 terenuri a caror vanzare s-a dispus prin H.C.L.M. si prin intermediul comisiei de vanzare.

Precizez urmatoarele: procedura de vanzare a fost cea consacrata, H.C.L.M.-uri legale semnate de secretarul C.L. si contrasemnate de Prefect, comisie de vanzare mandata de C.L., evaluator selectat prin licitatie, notar si la final Primarul.

Mai mult, grotescul situatiei: pentru vanzarea unuia dintre terenuri am fost trimis in judecata cu aceleasi acuzatii in dosarul anterior si achitat de Curtea de Apel Bucuresti. Sunt judecat in doua instante, la Constanta si Bucuresti, pentru aceeasi speta. Cu toate acestea, procurorul m-a inculpat din nou si ma judec...

Tot in acest dosar, am fost trimis in judecata si pentru faptul ca nu as fi pus in posesie o persoana fizica, pe un teren pe care il castigase la o licitatie publica.
Precizez ca pentru aceasta fapta, am mai fost cercetat in anul 2010, Parchetul dispunand neinceperea urmaririi penale si ulterior Tribunalul Constanta a constatat legalitatea Ordonantei de neinceperea a urmarii penale.

Si totusi, m-au inculpat din nou si ma judec. Ca la nebuni!

Dosar 4453/1/2015 Inalta Curte de Casatie si Justitie

Sunt acuzat ca in 2007 am luat mita la Televiziunea Neptun pentru facilitarea emiterii a doua autorizatii de constructi pentru doua mall-uri. Precizez urmatoarele:

Autorizatiile sunt legale si necontestate de procuror. Una dintre autorizatii a fost semnata de viceprimar. Toti functionarii, inclusiv viceprimarul implicati in procedura de emitere au declarat in instanta ca nu am intervenit in nici un fel. Cei doi beneficiari au declarat in instanta ca nu ma cunosc, nu au interactionat cu mine, numele meu nici macar nu a fost mentionat vreodata in demersurile lor. La TV Neptun am detinut 5% din actiuni pana in anul 2002. Incepand de la presedintele CA pana la reporteri, contabili, directori etc. au declarat in instanta ca de cand am fost ales Primar nu am mai avut nici o legatura cu TV Neptun. Nici acum nu inteleg cum am luat presupusa mita...

Sunt acuzat de abuz in serviciu pentru ca in 2007 am initiat o H.C.L.M. pentru concesionarea serviciului de salubrizare, favorizand firma Polaris si luand mita reclama facuta de catre aceasta la TV Neptun.

Reprezentantii Polaris au declarat in instanta ca nu au discutat niciodata cu mine despre contractul de salubrizare sau despre vreun contract de publicitate. Mai mult, au precizat ca aveau si obligatia impusa de lege sa faca publicitate in vederea educarii populatiei si a promovarii serviciilor prestate. Toti functionarii Primariei implicati in procedura de adoptare a H.C.L.M. si desfasurarea licitatiei au declarat in instanta ca nu am vorbit cu niciunul dintre ei pe subiectul in cauza. H.C.L.M.-ul a fost vizata pentru legalitate de secretarul C.L. si contrasemnata de Prefect, considerand-o legala, fapt confirmat si in instanta prin declaratii. Prin caietul de sarcini elaborat de functionari si votat de C.L., s-a cerut ca firmele participante sa prezinte in fizic, pe perioada licitatiei, utilajele si echipamentele necesare indeplinirii contractului. Aceasta conditie a fost considerata de DNA discriminatorie si imputata ca abuz in serviciu. Asemenea conditii au fost impuse si de multe alte autoritati locale, spre exemplu la Brasov, Arad, Rm. Valcea etc. Culmea, la Sibiu, primarul Iohannis a solicitat participantilor la licitatie sa se prezinte cu utilajele si sa salubrizeze timp de o saptamana sectoare din oras pe cheltuiala lor. Invocat acest aspect in instanta, Presedintele completului a declarat ca nu-l intereseaza!

In aceeasi idee sunt acuzat pentru valoarea preturilor rezultate din licitatie, desi alte zeci de localitati din Romania, inclusiv Bucurestiul, au preturile mult mai mari.
Tipic justie Romaneasca! Pentru unii muma, pentru altii ciuma!

As mai putea da nenumarate alte exemple, dar nu exista spatiu si timp.

Toate aspectele mentionate mai sus dovedesc ca sunt o tinta politica a Statului Paralel si ca in Romania nu am nicio sansa sa beneficiez de o justitie corecta, independenta, obiectiva si impartiala. Pentru toate aceste motive am decis sa solicit azil politic in Republica Madagascar. Atunci cand in Romania va exista o justitie reala, ma voi intoarce.

Radu Stefan Mazare".
Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

6918 vizualizari

 • +52 (52 voturi)    
  Comment sters de user (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:33)

  qwerasdf [anonim]

  • +18 (26 voturi)    
   Pai e bine (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:55)

   Ochii_pe_voi [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

   Stim ca cumpara cu bani acolo, nu e o Justitie aservita MAFIEI ca in România.
  • +27 (27 voturi)    
   poata ajuta justitia divina (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:44)

   jorj_bv [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

   cica au fost 2 mii de morti de ciuma in Madagascar. E o problema cu recuperarea prejudiciului
  • +15 (15 voturi)    
   Alo, 4 ani cu suspendare (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:13)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

   pentru 140 milioane E furati. Si eu zic ca nu ai parte de o justitie corecta. Cat ai dat la judecatori, golanule ?????
  • +15 (15 voturi)    
   A plecat pana da Ciordache legile (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:23)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui qwerasdf

   Dupa aceea va fi un prunc neprihanit.
 • +38 (38 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:35)

  [anonim]

 • +40 (40 voturi)    
  Miner de Madagascar (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:43)

  ICosmin [utilizator]

  Stai sa vezi ca apare un articol op-ed in Madagascar Times care denunta situatia din Romania. :))

  In realitate, infractorii cu scoala vietii se simt paraleli cu statul de drept.
  • +8 (8 voturi)    
   Ce sa-ti spun (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:22)

   imi_pasa_de_romania [utilizator] i-a raspuns lui ICosmin

   Suntem martori la Ghita #2.
 • +36 (36 voturi)    
  Este (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:54)

  Ochii_pe_voi [utilizator]

  Este un HOT ordinar al Statului MAFIOT anexat de ticalosi ca el si urmasii CRIMINALULUI ILIESCU.
 • +34 (34 voturi)    
  Țintă politică ... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:55)

  AEV [utilizator]

  Țintă politică ... exact ca Dragnea. În curând se vor vizita reciproc la bungalow-urile din Madagascar și din Brazilia. Iar cel care i-au susținut și pe unul și pe altul vor rămâne cu noi și nu vor găsi de cuviință să facă nici un pas înapoi ...
 • +43 (43 voturi)    
  Trag speranta ca aceasta scrisoare a (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 20:56)

  scaraotchi [utilizator]

  lamurit pe toata lumea. Nu vreau sa mai aud vaicareli cum ca saracii, niste nevinovati, prigoniti de pocurori...

  Daca unul ca Mazare, despre care toata lumea stia ce si cum fura, a ajuns sa se victimizeze in halul asta - cred ca e foarte clar ce fac hotii si talharii in tara asta si ca nu avem decat un "drum" de urmat- La puscarie cu toti banditii!
 • +26 (26 voturi)    
  cred ca o sa avem noroc ! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:14)

  sobolanulmik [utilizator]

  in Madagascar este epidemie de ciuma.Mult noroc tovarase Mazare !
  • +7 (9 voturi)    
   Sigur e în Brazilia (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:28)

   nick24 [utilizator] i-a raspuns lui sobolanulmik

   Aruncă petarde că e în Madagascar.
   • 0 (0 voturi)    
    n-ar avea (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:24)

    nahir [utilizator] i-a raspuns lui nick24

    de ce.
    In Madagascar are o plaja concesionata pe 99 ani si nu exista acord de extradare cu Romania.
 • +26 (26 voturi)    
  Mazare... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:14)

  Cataleya [utilizator]

  ...un gunoi.
  Sa ramanain Madagascar, ca dupa cum il duce capul, in cel mult 3 ani va fi urmarit penal si acolo sau direct expulzat si dat pe mana autoritatilor internationale.
  Omul ala nu stie decat sa fure.
 • +20 (20 voturi)    
  NE-AM SCOS ! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:32)

  arheopterix [utilizator]

  Epidemie de ciuma cu vreo 2000 de victime in Madagascar !. Cu putin noroc statul Roman scapa de cheltueli si de corupt fara sa traga un foc . Ce-ti dorim noi tie dulce Romanie ... cacoruptii (scuz ) sa fuga ca bezmeticii si sa nimereasca FIX in focare de ciuma.. .ASTA ITI DORIM !
  • +10 (10 voturi)    
   E imun, (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:22)

   ator2050 [utilizator] i-a raspuns lui arheopterix

   E vaccinat cu ciuma rosie.
 • +25 (25 voturi)    
  Se întoarce ... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:43)

  Celbland [utilizator]

  Se va întoarce după ce PSD va dezincrimina cel puțin jumătate din infracțiunile Codului Penal, inclusiv cele comise de Mazăre.
 • +19 (19 voturi)    
  Vezi (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 21:59)

  dealucaragiale [utilizator]

  Ca e epidemie de ciuma in Madagascar! Dar are si ciuma mandria ei...
 • -28 (34 voturi)    
  Lol (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:01)

  HP [utilizator]

  A citit cineva scrisoarea ?

  Sau "se stie ca a furat, n-are sens sa o citesc".
  • +9 (11 voturi)    
   Corect ! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:40)

   adrian88000 [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Se stie ca a furat. Ce rost are sa-m i pierd timpul cu mizeriile unui bandit ?!
  • +10 (12 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:49)

   [anonim] i-a raspuns lui HP

  • +9 (11 voturi)    
   dar tu? (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:24)

   levierul [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Ai citit scrisorile celor 500.000 de romani care si-au gasit sfarsitul in Siberia in gulagul sovietic? Ce om esti tu, daca nu ai facut asta? Rus?
  • +11 (13 voturi)    
   da am citit-o (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:28)

   nedumeritul [utilizator] i-a raspuns lui HP

   nu sunt jurist ,dar am inteles ca cu pasi marunti, fiecare pas nu a incalcat legalitatea dar actiunile s-au finalizat prin trecerea unor averi colosale din domeniul public in proprietatea personala a unor membrii de haita.
   Cred ca si Mazare admite acest lucru,doar ca spune ca nu a fost incalcata legislatia, totul a fost legal.
   El nevinovatul are meritul ca a gasit "portitele" din lege care au permis acest lucru. Poiana Brasov,Litoralul,lacul Belina si cate si mai cate...
   Daca e cineva vinovat sunt cei care au facut legile si normativele de aplicare ale lor.
   Astfel muncind 8 ore pe zi s-a imbogatit. Cu munca cinstita nu e interzis sa te imbogatesti.
   Ce frumos suna aceasta neobrazare, si o spune mandru in buiestru umflandusi pieptul....
  • +6 (8 voturi)    
   Absolut! Si tu crezi tot ce scrie in ea? (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:38)

   za-k [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Asa pot sa scriu si eu ca tu imi datorezi 2 milioane de euro si sigur am dreptate.
  • +9 (11 voturi)    
   1... (Duminică, 31 decembrie 2017, 0:23)

   liviu_ [utilizator] i-a raspuns lui HP

   stiu dim multe surse ca omu asta fura ca-n codru
   2 - acuzele unui infractor la adresa justitiei sunt NULE !!!
  • +7 (9 voturi)    
   Da-ti singur un minus (Duminică, 31 decembrie 2017, 1:12)

   Grandgousier [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Si prelingete spre dcnews.
  • +15 (17 voturi)    
   Lol si iar lol si bol si mol. (Duminică, 31 decembrie 2017, 1:29)

   Alius [utilizator] i-a raspuns lui HP

   De ce sa citim scrisoarea? Doar se stie ca toate dosarele hotlor din Romania sunt dosare politice. Toti au facut bani (milioane si milioane de ieuroi) fiind angajati la stat si/sau din afaceri cu statul.

   Si se mai stie ca doar Basescu a furat. Restul, cum e si cazul lui Nascase, au avut matusi bogate care le-au lasat mostenire bani si case si vile si mii de hectare in zonele cele mai scumpe etc.

   Asa ca de ce sa citim? Tin minte cat de rupt in fund era alde mazare cand a ajuns primar. Si imi mai aduc aminte cum latrinele luptau de zor cu abuzurile si afaceile dubioase ale mazararului, pe atunci primar independent. Fireste, latrinele aveau ordin de la nea Felix, că si hotul ala poftea la niste magarii in Constanta si nu avea loc de furturile lui mazariche. Dezvaluirile latrinelor au incetat brusc dupa ce mazararul s-a inrolat in PSD ...

   De papagali din astia ca tine, luptatori pentru dreptul hotilor de a fura, e plina tara, de aceea si suntem unde suntem. Daca acum s-ar da o lege prin care sa fie confiscate toate bunurile si sumele de bani nejustificate, iti garantez ca 99% din parlamentari, senatori, primari, oameni de "afaceri" romani, ar fi acum cu mazareaua in Madagascar, plangand ca sunt persecutati de statul paralel. Fireste, cu scrisorile de rigoare si cu aberatiile unora de genul, ma scuzi ca citez: "Lol, a citit careva scrisoarea?..."
  • +11 (13 voturi)    
   Ai dreptate (Duminică, 31 decembrie 2017, 1:51)

   midufi [utilizator] i-a raspuns lui HP

   daca cinstitul tovaras mazare a declarat ca n-a furat... desigur spune adevarul.
   La ce bun sa se mai analizeze probele? Doar se stie ca e nevinovat.
   De unde ai aparut?
  • +14 (16 voturi)    
   Poate (Duminică, 31 decembrie 2017, 9:22)

   StefanN1978 [utilizator] i-a raspuns lui HP

   imi explici cum din salariul de primar al Constantei ( deci salariu de bugetar ) a reusit sa adune averea de peste 100 milioane euro ?! E matematica elementara ! Pana si cei cu un singur neuron ar putea sa faca acest calcul .
  • +12 (14 voturi)    
   Sunt multe de citit pe lumea asta si nu (Duminică, 31 decembrie 2017, 9:23)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui HP

   ne ajunge timpul, doar n-o sa ne apucam sa citim toate gunoaiele scrise de toti talharii, care rand pe rand au fost ba contrabandisti, ba traficanti de droguri , ba recuperatori cot la cot cu Beinur, ca sa ajunga apoi in lumea buna - primar ales si sa fure in stil mare...
  • +14 (16 voturi)    
   Evident , (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:13)

   paulbutoi [utilizator] i-a raspuns lui HP

   este o practica obisnuita ca o firma de salubritate (Polaris) sa plateasca anticipat publicitate tv (7 milioane euro) .
   Daca nu se grabea , Fanel ne-ar fi spus si scopul pentru care Polaris a cumparat publicitate la tv Neptun : ca sa faca fatza concurentei , dupa expirarea contractului semnat cu primaria lui pentru 25 de ani, cred ) .
   Tot din graba , Fanel a uitat sa spuna cateva detalii despre dosarul in care a primit 4 ani cu suspendare :
   - ca sentinta prevede desfiintarea titlurilor de retrocedare pe care le-a emis el in 2005
   - ca Justitia " statului paralel " i-a acordat vreo 3 ani pentru a face expertiza pedologica a terenurilor retrocedate .
   Pentru ca Fanel a retrocedat o suprafata de 3 ori mai mare decat cea revendicata .
   Explicatia in fata instantei - diferenta de calitate a solului ( apare si in hotararea de retrocedare ? ) .
   Tot din graba , Fanel nu spune nimic despre initiatorii HCLM urilor in cauza .
   Era absolut firesc ca dezvoltatorii cu interese in Constanta - Maritimo .. - sa cumpere publicitate la tv Neptun (1-2 milioane euro )
   E clar ca asta nu are nici o legatura cu eliberarea autorizatiilor de catre primaria lu' Fanel .
   Pentru ca Fanel nu are nici o legatura cu tv Neptun .
   Io il cred pe cuvant , omu' e deosebit de credibil .
   Pentru ca este o persoana cinstita (pesedist ) si modesta , care a locuit cu chirie pe malul lacului Mamaia , intr-o proprietate a unei firme din Liberia.
   Asa cum bine spune ,omu' este victima "statului paralel".
   Care - ce fericita intamplare - nu i-a interzis sa paraseasca tara unde il asteptau ani buni de puscarie ...
   Mai exista si judecatori cumsecade in Ro!
  • +13 (15 voturi)    
   Sclavule, (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:36)

   Gruia.Novac [utilizator] i-a raspuns lui HP

   Nici tu nu ai citit-o, ca are si prostia ta mandria ei.
   Bai sclavule ala si-a construit averea aia, cu o casa cu debercader la subsol cum nu au 99% din miliardarii americani dintr-un stat up cotat la NYSE, sau nu?
   Sclavule, barcile alea sunt cumparate si din banii tai, ai ma-tii, ai lui tact-o si al altor imbecili care ati crescut in casa aia. Dealtfel, din acest motiv tu ai ajuns sa te prostituezi pe 2 lei, printr-un subsol din Kiselef.
   Sclavule, uitata-te la tine, esti primul caruia asta si altii ca el ia nenorocit viata. Iti meriti pe deplin viata aia de cacat pe care o traiesti postand mesaje in care explici cum nu a furat Mazare. Rad si stapanii de tine, opreste-te.
 • +10 (10 voturi)    
  eu cred ca golanul constantean e mai bine (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 22:36)

  AliKimiku [utilizator]

  informat decat golanul teleormanean.
  Mai exact stie ca nu va scapa de justitie! si ca toata actiunea mafiotilor psd de sugrumare a legilor va esua.
  Omul s-a dus in Magascar ca sa isi puna la adapost proprietatile si sa lase procurile legale. Fiindca la ce banditi sunt aia pe acolo in 5 ani pana iese de la parnaie mai gaseste doar o funie legata de cocotier acolo.
  Dragnea? un bilet de avion la reducere? ceva?
 • +9 (9 voturi)    
  statul paralel (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:22)

  levierul [utilizator]

  sunt cei care au luat bani din banul public si nu sunt in parnaie, pentru ca sunt protejati de legile facute de catre cei pe care i-ati votat si ii veti vota, dar de care va veti plange cand de fapt sunteti la fel. Nu spun de cititorii hn, dar asta este societatea romanesca de astazi. 50% PSD. Taricieanu seful senatului. Asta vrea societatea, asta are.
  Daca oamenii nu sunt capabili sa inteleaga ce inseamna bani publici, ce inseamna coruptie si cum ii afecteaza pe ei, atunci sigur ca ne meritam soarta. Da, toti, inclusiv noi, cei care suntem impotriva mersului actual.
 • +13 (13 voturi)    
  Sa arzi in focul soarelui din Madagascar! (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:31)

  Gabu [utilizator]

  Tupeul acestui individ e de notorietate. A fost cel mai corect dintre geți. Dar adevarul despre corectitudinea sa se vede daca privim global lucrurile. A condus Constanta atatia ani din postura de lider al uneia dintre cele mai mari si mai puternice mafii locale, de la care dragnea a luat lectii... Orice ar incerca sa spuna, sa se disculpe, pentru oamenii onesti si in pic destupati la minte, Constanta ramane o ruina, delapidata de acest individ si gasca lui, un oraș furat, subdezvoltat, in urma vremurilor, cu vechi metehne comuniste și de clan. In Mamaia e mai rau!
  Mazăre e reprezentantul oamenilor mici, fără orizont, șobolani de joasa speța care au ajuns, asemenea multora din parlamentul României să pună mana pe putere, sa aibă o funcție, de pe urma căreia au profitat la maxim, uneori fără putința de a li se putea imputa legal ceva.
 • +10 (10 voturi)    
  hopa (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:53)

  pb80tm [utilizator]

  pai domnu mazare acu cand so transat legea plecasi? pai cu vechea lege n-ai avut frica si acu te lovi frica politica? pai fratie nu mai esti in carti la noua oranduire? ei as, esti zgarca si nu vrei sa dai cat cere nasu mare sa te faca scapat. pai luna viitoare kovesi e istorie de ce ti se facu frica fratie? ai moaca de tap ispasitor cred si acu te lovi frica de statul de drept unde tre sa cotizezi mai ca la anaf si care taxeaza orice teapa. ce tie si cu psd-uu asta. i like to move it move it
 • +8 (8 voturi)    
  Saracutzul Mazare... (Sâmbătă, 30 decembrie 2017, 23:57)

  Observatory [utilizator]

  ..are noroc, se pare ca mazarea nu poate fi afectata de ciuma...!!!
 • +11 (11 voturi)    
  mda... (Duminică, 31 decembrie 2017, 0:22)

  liviu_ [utilizator]

  puscariile sunt pline de oameni nevinovatri, de victime, etc
  Daca te uiti la declaratia infractorilor ajungi la concluzia ca justitia e o adunatura de incompetenti, de oameni care condamna numai politic, insceneaza, fabrica probe etc... mai ceva decat in cele mai conspirationiste filme...

  ce pot sa zic... omu care avea constanta la degetu mic,. in care nu se construia NIMIC daca nu isi dadea el personal acoirdul (evident pentru o anumita suma) e o victima... imi da o lacrima...
  serios chiar imi da o lacrima... la cat de prost e poporul asta ca suporta sa fie condusi de hoti si ca uneori chiar ii crede.,..
 • +8 (8 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Duminică, 31 decembrie 2017, 1:43)

  [anonim]

 • +9 (9 voturi)    
  Alternativa (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:02)

  Grigore Barsan [utilizator]

  Presupunând că are dreptate, ar fi putut încerca să-și dovedească inocența în instanță. Dacă justiția coruptă din România l-ar fi condamnat, putea să se întoarcă spre CEDO, cum a făcut colegul lui de breaslă Adrian Năstase. Totuși, nu suntem în era lui Ceaușescu, o dovadă în acest sens este chiar fapta lui R. Mazăre, de a părăsi țara, relaxat și fără bătăi de cap.
 • +7 (7 voturi)    
  A omis (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:06)

  URD [utilizator]

  sa ne spuna cum a facut averea din leafa lui de primar in trei mandate ca, el e destept iar noi suntem prosti.
  Sigur se va intoarce dupa ce partidul va incaleca si justitia pentru a-i face "dreptate".
  Sa auzim numai de bine.
 • +13 (13 voturi)    
  am inteles (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:09)

  traiang [utilizator]

  Am inteles din scrisoare ca esti nenorocit de statul paralel dar am si eu ca omul o nedumerire cu ce bani ai facut resortul de lux din Madagascar ?Ce nu inteleg eu ca toti hotomanii astia au proprietati peste proprietati care le-au crescut asa peste noapte care nu se justifica prin ce venituri fac (salarii) si cand e vorba de recuperare nu se gaseste nimic de recuperat ?!!!
  • +12 (12 voturi)    
   Si toti fug mana in mana cu autoritatile .... (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:30)

   cartofil [utilizator] i-a raspuns lui traiang

   Sa ne reamintim: Haysam, Ghita, Popoviciu si acum Mazare. Cativa mai marunti nici nu i-am mai pus. Toti erau in mod cert urmariti de autoritatile statului P$D-ist. Urmaritorii banuiesc ca sunt profesionisti, au invatat meseria pe vremea lui Ceasca. Daca i-au lasat sa zboare, inseamna ca asa au primit ordin. Tov. Dan, ce mai cauti la interne ? Ti-au fugit netulburati trei megainfractori si ti-au bagat un microfon in posterior? Ce mai cauti pe scaunul de ministru ???? A, da, am uitat, poate ca i-ai trimis chiar matale, in excursie de studii, sa vada saracii si cum se fura prin alte parti si sa impartaseasca P$D-istilor cum sa fie mai eficienti. La furat, binentels, ca ce, altceva mai stiu sa faca ??
 • +9 (9 voturi)    
  Cum ziceam (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:18)

  un_carnat [utilizator]

  Asta si-o arde Ghitza + Puigdemont, de parca ar fi progenitura lor.
  • +10 (10 voturi)    
   Ghita... (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:49)

   revo [utilizator] i-a raspuns lui un_carnat

   pe langa Mazare, Ghita e tampit de-a binelea - e in arest in Serbia; faraonul e la Spa, la gagici, bronzandu-se la soare, sub palmieri, in adierea brizei!
   Nu, Ghita e copilul tembel al lui Mazare.
 • +11 (11 voturi)    
  gura pacatosului (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:44)

  revo [utilizator]

  "In Romania nu am nicio sansa sa beneficiez de o justitie corecta" - pai asa e, faraonul imparat general revolutionar dansator spune adevarul adevarat, sa moara ma-sa!

  Ce justitie corecta e asta: 4 ani cu suspendare sub control judiciar pentru un prejudiciu in valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezinta prejudiciu in dauna statului si 36,16 milioane euro prejudiciu in dauna Municipiului Constanta.
  Si nici nu i s-a interzis sa paraseasca tara pe perioada controlului judiciar! S-a recuperat prejudiciul? A dracu' Justitie legata la ochi! Cum nu-i vede ea deloc pe unii aleasi de soarta!

  Acum, zdrobit de nedreaptatea pedepsei aplicate de Justitia oarba romaneasca, el s-a refugiat in Madagascar pentru ca acolo probabil se practica taiatul mainii, taiatul nasului, taiatul capului + recuperarea prejudiciului de la toata familia, si el vrea sa ceara rejudecarea, ca sa fie pedepsit corect!
 • +11 (11 voturi)    
  fost PRIMAR ... (Duminică, 31 decembrie 2017, 10:45)

  sareta [utilizator]

  Un lucru cert este doar faptul ca acest nenorocit si gasca lui au distrus DEFINITIV orasul Constanta si statiunea Mamaia .
 • +12 (12 voturi)    
  Azil in Madagascar (Duminică, 31 decembrie 2017, 11:03)

  Dizidentul [utilizator]

  Azil politic inseamna ca esti urmarit politic pentru
  convingerile tale politice exprimate,Mazare are dosar
  penal si nicio tara (democratica nu te tine o saptamina)
  pe tertoriul sau. In cazul Mazare EU trebuie sa faca
  presiuni la Madagascar ,dar poate mafia il va ajuta sa sa traiasca cit mai are bani.
 • +12 (14 voturi)    
  mazarichii ii trebuie... (Duminică, 31 decembrie 2017, 11:29)

  astronaut [utilizator]

  Justitie impartiala , acum dupa ce l-au facut scapat , bai, frate iti sta mintea 'n loc , Mafiotii si derbedeii, hotii , ajutati de mas media , curtea de apel , partide , joaca ''alba neagra''in folosul lor personal in tara lu'ILICI !
  Asta datorita faptului ca NU STIIM , NU NE INTERESEAZA SA NE ALEGEM CONDUCATORII ,golanii . borfasii sunt in fata fiindca au stiut sa minta frumos acest ''brav popuur'', s'acum nu mai scapam de ei ca de ''raie''!
 • +9 (9 voturi)    
  mazarichea... (Duminică, 31 decembrie 2017, 12:31)

  acasa1284285656193 [utilizator]

  Nu pricep ce fel de azil politic cere cand partidul din care face parte a tot fost la putere in ultimii 28 de ani ! sau poate a fost persecutat de PSD,adica aripa paralela din acest partid ?
 • +6 (6 voturi)    
  Unora le prieste inchisoarea (Duminică, 31 decembrie 2017, 14:02)

  DanBruma [utilizator]

  Uite, Mazare a învatat sa scrie. Dar totusi nu a observat ca asta cu azilul politic nu prea tine. Ca sa obtina azil politic trebuie crezut de un judecator din Madagascar ca Romania nu e stat de drept.
  • +7 (7 voturi)    
   Justitia in Madagascar (Duminică, 31 decembrie 2017, 17:15)

   ator2050 [utilizator] i-a raspuns lui DanBruma

   trebuie sa fie asemanatoare cu cea din Romania:
   deci se aranjeaza ca doar are cu ce.


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by