Un barbat a murit si altul a fost ranit grav intr-un accident rutier produs in cursul noptii pe DN7, la Bujoreni, dupa ce masina in care se aflau a intrat pe contrasens, a lovit o autoutilitara si a apoi a luat foc, a anuntat sambata purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Valcea, Sandra Dascalete, potrivit Agerpres.

Aceasta a precizat ca barbatul care a murit se afla in momentul accidentului la volanul masinii care a intrat pe contrasens iar persoana ranita era pasager in acelasi autoturism.

"Un barbat de 31 de ani, din Ramnicu Valcea, a condus un autoturism pe DN7 iar la km 183+800, in comuna Bujoreni, a depasit un alt autovehicul, a patruns pe contrasens si s-a lovit frontal cu o autoutilitara. Masina a luat foc, iar soferul a decedat, carbonizat. Pasagerul din dreapta, un barbat din Muereasca, a fost ranit grav", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea.

Soferul autoutilitarei nu a fost ranit. Dupa accident autoutilitara a ramas blocata intr-un sant si urmeaza a fi ridicata sambata de acolo. In prezent traficul in zona se desfasoara normal.