Telecabina Capra Neagra din Poiana Brasov nu va functiona in cel putin urmatoarele doua saptamani din cauza unei defectiuni majore, a anuntat, vineri, Biroul de presa al Primariei Brasov, potrivit Agerpres. Celelalte mijloace de transport pe cablu din Poiana Brasov, telecabina Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia si Lupului si teleschiurile Bradul si Stadion sunt functionale.

Se schiaza pe toate partiile din Masivul Postavaru, in conditii foarte bune, iar stratul de zapada pe partii este de 60 de centimetri.

Locurile de cazare din statiune sunt ocupate in proportie de 90% pentru petrecerea de Revelion. Hotelurile mari nu mai au locuri, iar cei care doresc sa petreaca Revelionul 2018 in Poiana Brasov mai gasesc cateva locuri in hotelurile mici, pensiuni sau vile, a precizat Nora Dudita, de la Biroul de promovare turistica din statiune.

Potrivit sursei citate, in acest an, toate unitatile turistice care organizeaza Revelionul au pregatit programe artistice diversificate, iar la miezul noptii, traditionalul foc de artificii.