Duminica, procurorii DIICOT Suceava au dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore a lui Teodorescu Constantin, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc, in forma continuata, informeaza Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

Cannabis descoperit la perchezitiiFoto: DIICOT

In cauza exista suspiciunea rezonabila ca Teodorescu Constantin a detinut in locuinta sa cantitatea de aproximativ 2300 grame de cannabis, cu scopul de a o oferi spre vanzare. In cursul zilei de 23.12.2017, cel in cauza a fost depistat in trafic, de catre organele de politie, avand asupra sa 1024,1 grame, din cele mentionate anterior, cantitate pe care urma sa o comercializeze.

Sambata a fost efectuata o perchezitie domiciliara la locuinta acestuia din com. Volovat, jud. Suceava, ocazie cu care a fost identificata cantitatea de aproximativ 1300 grame de fragmente vegetale, ce prezinta caracteristicile plantei de cannabis precum si sumele de 12.000 de lei, 3060 euro si 40 de lire sterline.

Duminica, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare Tribunalului Suceava care a dispus arestarea celui mentionat pentru o perioada de 30 de zile.