Un barbat a fost impuscat accidental, in piept, duminica, in localitatea damboviteana Ludesti, in timp ce se afla la o partida de vanatoare, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita, citat de Agerpres.

Din primele informatii, barbatul ar fi fost impuscat de catre un paznic de vanatoare, iar incidentul a avut loc in timpul unei partide de vanatoare.

Potrivit unui comunicat al IPJ Dambovita, barbatul impuscat a decedat la scurt timp dupa incidentul petrecut la o vanatoare de mistreti.

"Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita, sub coordonarea unui procuror, efectueaza cercetari in cazul unui barbat, de 31 de ani, din Ludesti, care a fost impuscat mortal, accidental, in timpul unei partide de vanatoare, autorizata pentru specia mistret, pe fondul de vanatoare din localitatea Ludesti, de catre paznicul de vanatoare, in varsta de 41 de ani, din localitate", precizeaza sursa citata.

Potrivit IPJ, in cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

Totodata, potrivit unor surse judiciare, barbatul impuscat si decedat este fiul primarului din localitatea Ludesti.

In urma cu doua luni, doi barbati au fost gasiti decedati pe un camp, langa localitatea Razvad, fiind impuscati cu o arma de vanatoare. Un suspect de producerea acestui omor calificat a fost arestat dupa o saptamana de cautari, potrivit anchetatorilor fiind vorba de un barbat, vanator, care la momentul producerii dublei crime se afla la braconat.