Comunitatea Facebook "Coruptia ucide" anunta un nou protest la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 18,00, propunandu-si un "lant uman in jurul Parlamentului daca ne vom aduna cateva mii de protestatari".

"Astazi la protest vom face o blocada in jurul infractorilor din Parlament iar pentru acest lucru este nevoie ca toti cei care vedeti acest eveniment sa il distribuiti! Vom dori sa facem un lant uman in jurul Parlamentului daca ne vom aduna cateva mii de protestatari. Unii dintre noi vom veni cu masina, motocicleta sau bicicleta si vom inconjura Parlamentul (Casa Noastra) intr-un vacarm de nedescris!", se arata pe pagina de Facebook a comunitatii.

"Viitorul va fi sumbru daca nu vom reusi sa ne organizam sa facem greva generala in Bucuresti pentru ca parlamentarii sa stie de frica poporului si sa respinga aceste legi si coduri in forma cu care doresc ei sa voteze!", avertizeasza organizatorii, care adauga ca, avand in vedere ca "opozitia din Parlament este fragila, strada va trebui sa arate ca este ultima reduta in fata lor!".

Totodata, este lansat un apel la Armata, SRI, Politie si Jandarmerie pentru a urma "exemplul magistratilor si sa refuze sa mai fie in slujba unei grupari infractionale".