Traficul rutier este restrictionat, miercuri, incepand cu ora 7.00 pana la 21.00, intre Piata Victoriei si Piata Presei Libere, din cauza mitingului de protest organizat in fata Guvernului de Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR), a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.

restrictii rutiereFoto: Brigada Rutiera Bucuresti

Brigada Rutiera a Capitalei a anuntat ca incepand cu ora 07.00 va fi restrictionat traficul rutier pe Soseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei, respectiv Soseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf pana la Piata Presei Libere (zona central - mediana, gradual, in functie de sosirea participantilor), permitandu-se permanent circulatia pe ambele sensuri ale straziii Arhitect Ion Mincu.

La nevoie, se va restrictiona traficul si pe strada Paris si breteaua care leaga bulevardul Iancu de Hunedoara de Piata Victoriei.

Incepand cu ora 07.00, circulatia in Piata Victoriei va fi resistematizata, prin asigurarea traficului rutier pe doua benzi de circulatie pe sens, in fata Guvernului, intre bulevarul Aviatorilor si Caea Victoriei, respectiv bulevardul Lascar Catargiu, asigurandu-se circulatia pe Calea Victoriei, bulevarul Ion Mihalache, strada Buzesti si bulevardul Lascar Catargiu.

Restrictiile rutiere vor fi in vigoare pana la ora 21.00, cel tarziu.

Rutele alternative sunt: bulevardul Aviatorilor - bulevardul Beijing - strada Nicolae Caramfil - bulevardul Aerogarii - Soseaua Bucuresti-Ploiesti; bulevarul Ion Mihalache - bulevardul Maresal Averescu - bulevardul Marasti - Piata Montreal - Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Pana la 5.000 de transportatori vor protesta miercuri, in fata Guvernului, fata de pirateria si concurenta neloiala, a anuntat Confederatia Operatorilor si Transportatorilor Autorizati din Romania (COTAR).