Un nou protest pro-Justitie a avut loc marti seara in Bucuresti, manifestantii adunandu-se la Parcul Izvor, langa Palatului Parlamentului, in timp ce Comisia parlamentara condusa de Florin Iordache continua dezbaterile pe legile justitiei. La manifestatie au participat si studenti din Alianta Nationala a Asociatiilor Studentesti din Romania.

Protest la ParlamentFoto: Facebook - Coruptia ucide

Potrivit News.ro, aproximativ 150 de persoane protesteaza pentru a doua seara la rand in fata Palatului Parlamentului, in timp ce Comisia parlamentara condusa de Florin Iordache continua dezbaterile pe legile justitiei.

La manifestatie participa si studenti din Alianta Nationala a Asociatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), care anuntase anterior in cursul zilei ca se alatura protestelor fata de modificarile impuse in Parlament la legile justitiei, precum si cele preconizate in cazul Codurilor penale, si ca vor iesi in strada inclusiv in aceasta seara.

La un moment dat, printre manifestanti a venit si deputatul USR Cosette Chichirau. Ea a dat mana cu oamenii si le-a multumit.