ProTV a transmis dimineata stirea falsa ca "Actorul Marian Ralea a murit", informatia fiind dezmintita de Ralea, care a intrat in direct la postul de televiziune pentru a spune ca se simte foarte bine.

HotNews.roFoto: Hotnews

Stirea falsa initiala a fost preluata rapid de cateva publicatii online. Ulterior ea a fost dezmintita, fiind vehiculata in media si varianta ca ProTv a preluat informatia eronata de la Agerpres.

Agentia de presa a transmis insa un comunicat in care arata ca Agerpres nu a difuzat abonatilor "vreo stire care sa anunte decesul actorului Marian Ralea." Agerpres a spus ca a facut verificari interne si ca singurul material publicat este, de fapt, o fisa documentara aniversara, cu titlul "Actorul Marian Ralea implineste 60 de ani".

Dimineata, Marian Ralea a intrat in direct la ProTV pentru a anunta ca se simte bine. "M-au sunat prietenii sa vada ce e cu mine. Sunt in viata si nici macar nu am fost bolnav in ultima vreme. Sarbatori fericite tuturor", a declarat actorul Marian Ralea, potrivit Adevarul.

El si-a linistit fanii si pe pagina de Facebook.

Actrita Dana Rogoz, cea care a colaborat, in rolul “Ambramburica”, in emisiunile pentru copii ale “Magicianului” Ralea, a avut, tot pe Facebook, o reactie extrem de dura la adresa celui care a dat stirea, spunand ca este "un imbecil".