Bonurile in valoare de 821 lei emise pe 18 noiembrie au iesit castigatoare la ultima extragere lunara din acest an a loteriei bonurilor fiscale, anunta News.ro. Persoanele care detin astfel de bonuri isi pot revendica premiul printr-o cerere depusa la ANAF in urmatoarele 30 de zile, fondul total de un milion de lei fiind impartit la maxim 100 de premianti.

Ministerul Finantelor a organizat duminica ultima extragere lunara a loteriei bonurilor fiscale din acest an, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise in luna noiembrie.

Fondul total de premiere a fost pastrat la un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dupa extragerea bilelor din urne, au iesit castigatoare bonurile din data de 18 noiembrie, in valoare de 821 lei.

Daca vor fi depuse peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata o a doua extragere, pentru desemnarea celor 100 de castigatori, potrivit Ministerului Finantelor.

Cererile pentru revendicarea premiilor pot fi depuse incepand de luni la sediile ANAF.

Persoanele care merg la Fisc pentru revendicarea premiilor trebuie sa depuna in original bonul fiscal castigator, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Pe 24 decembrie va avea loc o extragere speciala de Craciun, la care vor participa bonurile fiscale emise in perioada 1 aprilie - 8 decembrie.