Al saptelea fashmob in fata sediului PSD din Sibiu a avut loc duminica la pranz, cateva sute de oameni venind cu trolere pentru a atrage atentia asupra faptului ca multi romani, in special tineri, sunt atat de dezamagiti incat se gandesc serios sa plece din tara, relateaza News.ro. Pentru a saptea zi consecutiv, sibienii s-au strans la pranz in ceea ce au denumit "Zona libera de coruptie", aflata peste drum de sediul organizatiei judetene a PSD Sibiu.

Cateva sute de persoane au participat la al saptelea flashmob, cei mai multi dintre ei venind cu trolere: "Tematica e legata de faptul ca multi romani, tineri in special, sunt atat de dezamagiti de situatia politica actuala si revoltati de modificarile aduse legilor justitiei (si implicatiile lor), incat se gandesc serios sa plece din tara. Sa emigreze. Vorbim despre tineri, familii, destine", spun organizatorii.

Potrivit reprezentantilor comunitatii "Va vedem din Sibiu", s-au alaturat miscarii protestatari din mai multe orase: "Astazi in Sibiu, maine-n toata tara! Miscarea <#vavedem> numara acum 10 locatii pe harta Romaniei: Bucuresti, Sibiu, Brasov, Constanta, Barlad (felicitaaari, Barlad!), Iasi, Craiova, Galati, Cluj, TImisoara. Impreuna suntem puternici!", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sibienii sunt decisi sa nu renunte, cu atat mai mult cu cat saptamana viitoare este deciziva pentru modificarea legilor justitiei.

Protestul mut de la Sibiu a inceput inca de luni si a durat 60 de ore neintrerupt. Ulterior, protestul a fost suspendat in semn de respect pentru Regele Mihai, insa, zilnic, la pranz, este organizat un flashmob.