Meteorologii au emis, duminica, o avertizare cod galben de ceata pentru judetele Caras-Severin, Arad si Timis, pana la ora 11.00, fiind anuntate si ploi care pot cumula pana la 15 litri pe metru patrat. De asemenea, politistii anunta ca vizibilitatea este redusa si in judetul Cluj, pe DN 1, intre Izvorul Crisului - Capus.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 11.00, se va inregistra ceata densa care va reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 de metri in mai multe zone din judetele Caras-Severin, Arad si Timis.

Ceata va fi insotita de ploi care pot cumula 10-15 litri pe metru patrat.

La randul lor, reprezentantii Centrului Infotrafic anunta ca traficul rutier se desfasoara ingreunat din cauza cetii dense, vizibilitate sub 50 de metri, pe DN 1 (E60) Izvorul Crisului - Capus, in judetul Cluj.

"Avand in vedere ca Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica de vreme rea (ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, ninsori viscolite in zona inalta de munte), recomandam conducatorilor auto sa conduca prudent si sa adapteze viteza de deplasare la conditiile de drum", au anuntat politistii.

Meteorologii au transmis o informare de ninsori moderate cantitativ la munte si intensificari ale vantului in regiunile sud-estice, valabila pana duminica, la ora 20.00.