Femeia in varsta de 44 de ani care vineri dupa-amiaza ar fi amenintat cu un cutit o adolescenta intr-un autobuz din Ploiesti a fost internata la Sectia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenta Ploiesti. Anchetatorii au stabilit ca ea este diagnosticata cu schizofrenie, scrie News.ro.

Femeia din localitatea Soimari, suspectata ca vineri a amenintat cu un cutit o adolescenta de17 ani intr-un autobuz care circula pe raza municipiului Ploiesti, a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta, Sectia Psihiatrie, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Raluca Brezeanu.

Surse din randul anchetatorilor au precizat ca masura a fost luata in conditiile In care femeia este diagnosticata cu schizofrenie, iar pe parcursul audierilor care au avut loc la Politia Ploiesti "a avut un comportament specific persoanelor cu boli psihice".

Mama unei tinere din Ploiesti a reclamat, vineri dupa-amiaza, ca fiica sa a fost Amenitata de o femeie, cu un cutit, intr-un autobuz din Ploiesti.

In urma cercetarilor si dupa ce pe retelele de socializare a fost facuta publica o fotografie a femeii, politistii au depistat-o peprincipala suspecta.

Este o femeie de 44 de ani din Somari, care a fost ridicata de la domiciliu, vineri seara si dusa la audieri, la Ploiesti.