Un nou flashmob a avut loc, sambata, in fata sediului PSD din Sibiu, protestul fiind complet mut, in semn de respect pentru funeraliile Regelui Mihai, relateaza News.ro. Participantii au adus garoafe albe si foi pe care au scris citate din discursurile Regelui Mihai.

Protestatarii s-au strans in fata sediului PSD Sibiu la ora pranzului, ca de obicei, pentru al saselea flashmob pentru apararea Justitiei.

Intrucat protestul a avut loc in ziua inmormantarii Regelui Mihai, organizatorii au facut apel la protestatari sa aduca citate din discursurile Regelui Mihai si garoafe albe, iar protestul a fost complet mut.

Flashmob-ul a fost dedicat Regelui Mihai.

"Chiar daca suntem sau nu suntem regalisti, demnitatea si onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politica. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc sa invete macar un minim de decenta de la Majestatea Sa, Regele Mihai", a fost apelul organizatorilor la care au raspuns peste 200 de persoane.

"Romania e o tara pe care am luat-o cu imprumut de la copiii nostri", "Morala la noi ar trebui ridicata", "Nu va veni nimeni de altundeva sa ne aduca binele", sunt doar cateva dintre citatele pe care protestatariii le-au scris pe foi de hartie.

In centrul protestatarilor, in zona ¬libera de coruptie¬ pe care au decretat-o, au stat doua scaune negre pe care a fost asezat portretul Regelui Mihai si o candela. La finalul protestului, floriile au fost asezate pe scaunele respective si sub acestea.

protestul mut de la Sibiu, de tipul ¬sit-in¬ a fost demarat inca de luni si a durat 60 de ore neintrerupte. Ulterior, protestul a fost suspendat in semn de respect pentru regele Mihai, insa, zilnic, la pranz, este organizat un flashmob.

Sibienii prtesteaza fata de modificarea legilor justitiei, manifestarea fiind oorganizata de comunitatea Facebook "Va vedem din Sibiu".