VIDEO Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges. In Piata Palatului Regal din Bucuresti s-a strigat "Regele Mihai!" si "Monarhia salveaza Romania". Mii de oameni au intampinat trenul regal pe peroanele garilor, in drum spre Curtea de Arges

de N.O.     HotNews.ro
Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 9:34 Actualitate | Esenţial


Cortegiul funerar
Foto: Dan Mihai Balanescu
Regele Mihai a fost inmormantat sambata seara in noua Catedrala din Curtea de Arges, la funeralii participand reprezentantii mai multor familii regale si imperiale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a fost transportat, cu trenul regal, la Curtea de Arges, unde a avut loc ceremonia de inmormantare a fostului suveran. Regele a fost inmormantat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges, unde este inmormantata si sotia sa, Regina Ana. Mii de oameni au insotit cortegiul funerar in prima parte a zilei, pe strazile din Bucuresti, si alte cateva mii au intampinat trenul regal pe peroanele garilor prin care acesta a trecut in drum spre Curtea de Arges. In gara din Curtea de Arges, trenul a fost asteptat de 2.000 de oameni. 


 

Sambata dimineata, la Palatul Regal, premierul Mihai Tudose, sefii Camerelor Parlamentului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, si presedintele Romaniei si-au exprimat condoleantele familiei regale. Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Mihai a plecat de la Palatul Regal spre Catedrala Patriarhala in aplauzele oamenilor, care au strigat "Regele Mihai", "Monarhia salveaza Romania" si "Jos comunistii"

Programul funerariilor, asa cum a fost furnizat de catre Casa Regala a Romaniei, dar si detalii inedite de pe parcursul funeraliilor:

Ora 10.03. Sala Tronului - Reprezentantii cultelor religioase aduc un ultim omagiu Regelui Mihai. 

La ora 10.25, in Sala Tronului - Slujba religioasa de 10 minute oficiata de ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane alaturi de un sobor de preoti. 

Ora 10.35 - 10.43. Piata Palatului Regal - Iesirea participantilor din Sala Tronului in Piata Palatului Regal. 

Ora 10.45. Piata Palatului Regal - Iesirea sicriului (cu stindardul regal si Coroana de Otel) din Palatul Regal spre Piata Palatului, in urmatoarea ordine: semnal de trompeta unic, un soldat care poarta crucea, clerul ortodox, sicriul purtat cei opt militari, urmat de Majestatea Sa Custodele Coroanei si Alteta sa Regala Principele Radu. Sunt interpretate marsuri funebre. Incep sa traga clopotele de la toate bisericile din imprejurimi. 

Ora 11.00. Piata Palatului Regal - Al doilea semnal funerar de trompeta marcheaza inceperea ceremoniei religioase si militare. 

Ora 11.00. Piata Palatului Regal -  Serviciu religios oficiat de ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Romane alaturi de un sobor de preoti. 

Ora 11.10. Piata Palatului Regal - La incheierea serviciului religios, fara ca nimeni sa-si paraseasca locurile, este dat al treilea semnal funerar de trompeta. 


Ora 11.10 - 11.20. Piata Palatului Regal - Afetul de tun tras de un vehicul militar vine incet spre catafalc. Muzica militara incepe sa cante marsuri funebre. Cei opt militari din Brigada 30 Garda iau sicriul de pe catafalc si il asaza pe afetul de tun. Alt militar ia crucea si se deplaseaza in fata afetului de tun. Dupa ce au pus sicriul pe afetul de tun, soborul de preoti se grupeaza in spatele crucii si in fata afetului de tun.

Ora 11.18: Sicriul este pus pe afetul de tun. Oamenii prezenti in Piata Palatului Regal striga "Regele Mihai" si "Monarhia salveaza Romania!" Se formeaza convoicul pentur a porni spre Catedrala Patriarhala, unde va avea loc slujba 


Ora 11.10 - 11.20. Piata Palatului Regal - In acest interval orar, simultan cu purtarea sicriului catre afet, Muzica Militara urmata de trei detasamente ale MapN (58 de militari de la Fortele Terestre, 58 de militari de la Fortele Aeriene si 58 de militari de la Fortele Navale) se asaza in formatie pentru a onora plecarea pe ultimul drum a ultimului maresal al Armatei Romane, comandant suprem al Armatei Regale in al Doilea Razboi Mondial. 

Ora 11.25. Piata Palatului Regal - Imediat ce convoiul s-a format, se pune in miscare. Se trag clopotele de la bisericile din imprejurimi. 

Convoiul s-a pus in miscare in aplauzele oamenilor prezenti in Piata Palatului.

 
Foto Dan Mihai Balanescu


Ora 11.30 Cortegiul funerar traverseaza Piata Palatului Regal si se indreapta pe Calea Victoriei pana la Piata Natiunilor Unite apoi vireaza la stanga pe Splaiul Independentei si apoi, dupa Palatul de Justitie vireaza la dreapta pe Splaiul Independentei pana la intrarea pe Dealul Patriarhiei. 

11.32:  Mii de oameni se afla pe Calea Victoriei, pe traseul parcurs de cortegiul funerar.

Ora 12.40 - 12.45. Catedrala Patriarhala - Sosirea in piateta Catedralei Patriarhale. Intrarea in catedrala se face in urmatoarea ordine: militarul cu crucea, soborul de preoti, militarii cu sicriul, Familia Regala. 

Ora 12.50 - 14.00. Catedrala Patriarhala - Slujba de inmormantare oficiata de Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.  

Ora 14.00. Catedrala Patriarhala - Familiile Regale straine, demnitarii straini si romani ies din Catedrala si asteapta sicriul. Iesirea din catedrala se va face in urmatoarea ordine: militarul cu crucea, PF Daniel si soborul de preoti, militarii cu sicriul, Familia Regala. 

Ora 14.00 - 14.05. Catedrala Patriarhala - Cortegiul va parcurge traseul pe jos pana la clopotnita, unde vor astepta masinile funerare. In prima masina va fi introdusa Coroana de Otel, iar in cea de-a doua masina vor fi introduse sicriul (cu stindardul regal) si crucea. 

Ora 14.05 - Cortegiul funebru porneste spre Gara Regala Baneasa pe traseul Piata Unirii - Piata Universitatii -  Piata Romana - Piata Victoriei - Piata Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Bd. Kiseleff - Gara Baneasa. 

Ora 14.35. Gara Regala Baneasa - La Gara, militarii Brigazii 30 Garda preiau sicriul si crucea si parcurg drumul prin interiorul garii pana pe peron, unde Jandarmeria Romana in uniformele de ceremonie va da onorul si va intona marsuri funebre pana la introducerea sicriului in vagonul mortuar. 

Ora 17.30. Gara din Curtea de Arges - Trenul Regal soseste in Gara din Curtea de Arges. Militarii Brigazii 30 Garda, din vagonul mortuar vor preda altor militari, de pe peron, sicriul si crucea. Semnal scurt de trompeta, urmat de marsuri funebre. Militarii parcurg peronul garii. Familia Regala va urma sicriul, in ordinea de precadere. La iesirea din gara, se vor afla in fata, Garda de Onoare si Muzica Militara. Vor fi introduse sicriul si apoi crucea in masinile mortuare, iar cortegiul funerar se va deplasa spre Catedrala din Curtea de Arges. 

Ora 17.50. Catedrala din Curtea de Arges - Sosirea la Catedrala. Coborarea sicriului din masina mortuara purtat de cei opt militari. Sicriul este purtat in Catedrala Manastirii Curtea de Arges. 

Ora 17.50 - 18.20. Catedrala din Curtea de Arges - Slujba de inhumare in Catedrala oficiata de IPS Mitropolitul Nifon, Arhiepiscop al Targovistei si Exarh Patriarhal, IPS Calinic, Arhiepiscopul Argesului si Muscelului si IPS Mitropolitul Iosif al Europei Occidentale alaturi de un sobor de preoti.

Ora 18.20 - 18.30. Catedrala din Curtea de Arges - Militarii intra si preiau sicriul si crucea si se deplaseaza catre Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala urmati de cortegiul funerar. In Catedrala va intra doar Familia Regala romana.

Ora 18.40. Noua Catedrala din Curtea de Arges - In momentul coborarii sicriului in cripta, militarii ies din Catedrala. In acest moment, vor fi trase 21 de salve de tun de catre Brigada 30 Garda. Pe acest moment vor fi intonate Imnul National si Imnul Regal. 

Ora 18.50. Catedrala din Curtea de Arges - Semnalul de trompeta - Stingerea- Incheierea ceremoniei funerare. 
 

In afara de Familia Regala a Romaniei, la funeraliile Regelui Mihai I vor fi reprezentate Familiile Regale din Marea Britanie, Suedia, Spania, Belgia, Iordania, Luxemburg, Liechtenstein, Bahrein, Bulgaria, Grecia, Serbia, Albania, Franta, Prusia, Italia si Portugalia. Vor fi reprezentate Familiile Imperiale din Rusia, Austria si Germania, Familia Mare Ducala de Baden, Familia Regala de Wurttemberg si Familia Princiara de Ligne.


La funeraliile Nationale ale Regelui fi prezenti:

Majestatea Sa Regele Carl XIV Gustaf al Suediei

Majestatea Sa Regina Silvia a Suediei

Alteta Sa Regala Marele Duce de Luxemburg

Majestatea Sa Regele Juan Carlos I al Spaniei

Majestatea Sa Regina Sofia a Spaniei

Alteta Sa Regala Principele de Wales

Majestatea Sa Regele Simeon al II-lea al bulgarilor

Majestatea Sa Regina Anne-Marie a elenilor

Alteta Sa Regala Principesa Muna a Iordaniei

Alteta Sa Regala Principesa Astrid a Belgiei

Alteta Sa Regala Principele Lorenz al Belgiei

Alteta Sa Regala Principele Mostenitor Alexandru II al Serbiei

Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare Ecaterina a Serbiei

Alteta Sa Regala Ducele de Braganza

Alteta Sa Imperiala si Regala Principele Georg al Prusiei

Alteta Sa Imperiala si Regala Arhiducele Karl al Austriei

Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

19770 vizualizari

 • -76 (110 voturi)    
  In sfarsit... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 9:48)

  Ismail Paine de circ [utilizator]

  Eu m-am plictisit grav de evenimentul asta... La Stela a trecut repede, in doua zile era gata. Cu regele o trambitati de doua saptamani. Vreau sa vad si eu o stire, numai regele, regele, regele.
  • -63 (91 voturi)    
   Hotnews e ok fata de altele ... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 11:10)

   za-k [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   nu mai poti citi nimic pe ziare sau site-uri de tv, numai articole cu regele. Hai ca mai e un pic si e gata!
   • -12 (24 voturi)    
    Mare lovitura data de Dracnea! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 19:42)

    Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui za-k

    Toata media a cazut in capcana intinsa de Dracnea, care a dat ordin sa se organizeze toata aceasta ceremonie fastuoasa despre care spun cunoscatorii ca nu are egal in toata istoria cunoscuta a lumii legat de decesul unui cap incoronat.
    Dracnea crede ca prin asta va castiga simpatia si increderea celorlalte guverne europene care, spera el, il vor privi ca pe un politician atasat valorilor occidentale.
    Sper sa nu-si atiga scopul, sper ca romanii sa realizeze capcana in care s-au lasat impinsi.
    Pentru fostul suveran, numai de bine si sa se odihneasca in pace.
    • +14 (14 voturi)    
     Si eu, care credeam... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:41)

     blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

     ca ceremonia e organizata de Casa Regala ....mai sa fie , peste tot numai dragnea !
    • +10 (14 voturi)    
     Te inseli, mass-media nu a cazut (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:42)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

     in nicio capcana !

     Ce-ar fi trebuit dupa tine sa faca televiziunile ? Sa nu prezinte evenimentul ? Digi 24 sa dea dimineata emisiunea saptamanala pt copii ? TVR sa transmita emisiunea cu subiecte din agricultura ?

     Sunt cinic dar asta e : Fii sigur ca daca ar avea saptamanal un eveniment de calibrul acesta televiziunile ar renunta la emisiunile cotidiene si ar prezenta evenimentul cu tot cu Dragnea si cu Tudose la un loc ! E rating,nimic altceva !

     Cat priveste cu simpatia si cu Dragnea, nu mai pot capetele incoronate de el !

     PS. Apropo, capetele incoronate au fost primite de Iohannis la Cotroceni. Dragnea s-o fi plictisit de cat le-a asteptat la Casa Poporului ! :)))

     PPS. Cand o sa fii dispus, sa ne povestesti si de capcana
     lui Dinti de grebla, piege-ul in care "s-au lasat impinsi" romanii. Ok ?
     • +6 (6 voturi)    
      Dragi concetateni (Duminică, 17 decembrie 2017, 12:27)

      Rescator [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      Nu credeti ca a venit timpul sa-i timitem la dracu' pe numitul corupt si hotaman mafiot
      Abu Dragneev ,pe repetentul arogant si
      fanariot Tradiceanu si pe toata coteria lor de
      lacuste hamesite?
      Nu vedeti cu cata determinare distrug astia
      Romania?
      • +4 (4 voturi)    
       La dracu', nu pt ca o sa faca plangere (Duminică, 17 decembrie 2017, 15:48)

       Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Rescator

       la CEDO ca i-am incalcat drepturile fundamentale, dar la puscarie, da ! :)

       PS. Oare Alexandra Lancranjan este corespondentul Cameliei Bogdan din parchet ?

       PPS. Si oare la ICCJ cine o fi noua Camelia Bogdan ?
    • +4 (4 voturi)    
     !!! (Duminică, 17 decembrie 2017, 11:09)

     nlln [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

     Tu intelegi ce ai scris?
   • +24 (28 voturi)    
    Cearta si tiganie ,cruduta si floricica dansatoare (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 21:38)

    burebista [utilizator] i-a raspuns lui za-k

    Asta place la cei fara cultura si indobitociti de comunisti .Nu pretuiesi ISTORIA NU AI NICI VIITOR .
    • +9 (9 voturi)    
     Ai uitat de Zavoranca (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:22)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui burebista

     "Hainele zavorancei" e noua piesa de capetenie pe care-o admira tara-ntreaga. Mai multi se-ngramadeau acolea decat la trecerea trenului regal.
     Vrei sa civilizezi omizile ?
    • +16 (16 voturi)    
     Azi a fost o zi speciala pentru mine! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:54)

     Impotriva prostiei din tara [utilizator] i-a raspuns lui burebista

     Parca traiam intr-o alta Romanie. Cea la care visez. Regele Mihai ne-a adus aminte ca suntem romani. Uitasem de vreun secol...Regele, prin moartea lui, ne-a adus aminte cine suntem...
   • +11 (11 voturi)    
    Digi 24 si TVR1 (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:33)

    fit [utilizator] i-a raspuns lui za-k

    au fost ok... spre surpinderea mea, mai ales TVR1... cu emisiunile despre rege...
  • +53 (73 voturi)    
   Bine, ma! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 11:24)

   , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   Stiu ca vrei stiri cu jiji si two-dose!
   Poate si cu drac-nea!
   Si uite cum timpul isi pierde vremea cu tine!
  • +28 (32 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 14:43)

   [anonim] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   • -14 (18 voturi)    
    Ohooo (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 18:35)

    Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui

    Scroll-ul e stricat de la Stela.. acum folosesc sagetile sa navighez. Probabil ca pana in baga-n groapa, schimb tastatura.
    • +10 (10 voturi)    
     Decat sa "ataci' aiurea lumea (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:44)

     scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

     mai bine ai fi atent la ce se petrece in ograda ta zilele astea. Alexandra si-o cam da in stamba, ce se petrece v-au pus sechestru si pe comoara de la Gratia? S-au terminat banutii?
     In felul asta poti sa-ti iei adio de la "incoronare" , musai tinuta morala trebuie sa fie impecabila pana la a 7 a "spita', doar ai vazut, nu?
  • +13 (13 voturi)    
   de (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 17:38)

   nahir [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   fraieri auzim zilnic.
  • +19 (19 voturi)    
   tu (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 20:10)

   Non [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   ai scris mai devreme fix acelasi lucru sub nick-ul Fraier cu geaca de piele de vaca - trol bolnav...
   • +9 (9 voturi)    
    Am observat si eu, dar credeti ca e (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:39)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Non

    posibil sa schimbe user-ul mesajului dupa afisare?

    Sunt 100% sigur ca acest lucru s-a intamplat, dar nu inteleg cum.
  • +18 (18 voturi)    
   russia today, nu ai in grila? (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 21:33)

   yellowdog [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   lasa-ne pe noi romanii cu greutatile si infrangerile noastre, voi v-ati macelarit intr-un subsol ultimul rege, neam de criminali
  • +8 (10 voturi)    
   Azi e prima zi in care Romania (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:20)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   are cat de cat dreptul sa spuna ca e Republica. Si asta pentru ca niciun print/printesa nu se ridica la nivelul necesar pentru a fi monarh.
   Astfel, Klaus W. J. devine primul presedinte legitim al tarii si trebuie aparat cu orice pret.

   Moartea Regelui in decembrie 2017, la exact 70 de ani de la asa zisa abdicare, semnifica in mod evident ca "istoria se repeta" in cele mai mici amanunte.
   Astfel, pana la finalul acestui an, un alt "neamt" va trebui sa ia decizii la fel de importante pentru tara. De aceasta data sper ca aceste decizii sa ne influenteze pozitiv existenta .

   Solutia - Greva Prezidentiala, arc peste timp cu Greva Regala.
  • +4 (4 voturi)    
   !!! (Duminică, 17 decembrie 2017, 11:09)

   nlln [utilizator] i-a raspuns lui Ismail Paine de circ

   Bine ca nu te-ai plictisit de Dragnea, Tariceanu si altii .Atunci ar fii fost grav.
   Cu ei ramai.Sa iti petreci toata viata plictisit..greu.


   Un pont.....nu se plictisesc decat......
   Ceilalti au alternative.
 • +26 (40 voturi)    
  Ce bine a venit moartea regelui pentru PSD... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 11:04)

  vladR [utilizator]

  Intelegeti unde bat. :)
  • +6 (12 voturi)    
   Nu intelegem chiar toti :( (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 15:46)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui vladR

   asa ca fii bun si explica-ne, te rugam, unde bati ! :)
   • +6 (8 voturi)    
    Am nevoie sa ma lamuresc ref la o (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:37)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

    problema de natura "tehnica" .
    In comentariile de la stirea de mai jos:

    http://revistapresei.hotnews.ro/stiri-subiectele_zilei-22180045-1994-eugen-nicolicea-cerea-regele-mihai-fie-declarat-persona-non-grata-teritoriul-romaniei-recorder.htm ,

    sunt 100% sigur ca user-ul "Liviu Nicolae D." este fostul user " Fraier cu geaca de piele de vaca" dar schimbrea s-a petrecut "din mers" ca sa zic asa . Adica la o anumita ora postarea avea ca user "Fraier..." si cand am verificat dupa vreo 2 ore , postarea avea ca user " Liviu . N. D. "

    Dovada sta si raspunsul userului Cristica 987 , care face referire la geaca .

    Deci, crezi ca avem o "cartita" ?

    Ciudata e si ca "Daddy" monopolizeaza primele pozitii in ultima perioada- oare intentioneaza sa candideze la functia de...rege ? (nu m-am putut abtine)
    • +1 (1 vot)    
     Am observat acum dar imi permit (Duminică, 17 decembrie 2017, 16:36)

     Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

     sa-ti dau un sfat ! Sa nu tii cont de cine scrie commentul ci doar de continutul sau. De asemeni, sa nu te uiti la notele pe care le primesti de la forumisti.

     Am constatat ca multi isi modeleaza comentariul in functie de aceste doua criterii. Eu stiu ? Poate ca ei stiu ceva ce eu nu stiu ! Poate ca la sfarsitul acestui an HN va acorda titlul de cel mai "plusuit" si de cel mai "minusat" user !

     Daca-i p-asa, apai sunt profund nemultumit ca n-am fost anuntat din timp ! :)))

     PS. Apropo, ma dau in vant dupa deschizatorii de forumuri (e si asta o abilitate, sa fii primul care comenteaza un articol) care la un subiect de genul "Trump a vorbit cu Putin la telefon 45 de minute despre...", deschid forumul cu cate un comentariu superprofund : "wow" "."

     PPS. Si stii ce e mai misto ? La o suta de "note" au o suta de "plusuri" !

     PPPS. O seara buna iti doresc !
     • 0 (0 voturi)    
      Seara buna! (Duminică, 17 decembrie 2017, 17:21)

      scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

      ...
  • +13 (15 voturi)    
   Dumnezeu sa te ierte Majestate!... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 19:39)

   mar-vas [utilizator] i-a raspuns lui vladR

   Oricum stima, respect si Dumnezeu sa te apere, Majestate pentru dragostea, credinta si grija aratata in mod constant acestui popor nerecunoscator!
   • +5 (5 voturi)    
    Am avut o "nestemata" (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:47)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui mar-vas

    si nu am stiut ce sa facem cu ea ...Doamne fereste sa ne tarasca cine stie unde "ne-stimatii' astia care ne conduc...
    • +1 (3 voturi)    
     avem si acum (Duminică, 17 decembrie 2017, 12:27)

     dj [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

     Dar noua un om care si-a abandonat cariera la ONU pentru a ajuta orfani, batrani, copii talentati si nu numai din Romania nu ne trebuie, ca de obicei. Ma refer la Custodele Coroanei. Marii Britanii ii merge bine cu Regina, noi suntem misogini.
  • +3 (5 voturi)    
   Intelegem ca "bati campii" (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:45)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui vladR

   alta intrebare?
 • +30 (46 voturi)    
  Off topic : (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 11:42)

  Susufler0 [utilizator]

  Sobolanul se ascunde prin cotloane si nu-l vede nimeni cand e vorba sa dea explicatii si sa auda injuraturile binemeritate ce i se adreseaza !

  La inmormantari insa iese de sub pamant ca sa asiste la ingroparea altora, mai ales a celor pe care-i uraste, pt ca - demn reprezentant al comunistilor - el si ai lui nu pot da nastere la nimic, nu pot respecta, pastra, si dezvolta nimic din ceea ce au edificat altii cu sudoare, incredere si abnegatieceva. Pot insa distruge, dupa care, mama ce mai funeralii sunt de acord sa plateasca in memoria distrugerii !

  Comunistii militianului din satul Gratia, fesenistii, demni urmasi ai acestora, si nu in ultimul rand, pesedistii lui Dragnea au distrus oameni, mituri, vise, idealuri si de fiecare data au fost prezenti la inmormantarea acestora, ca sa verse, in mod ipocrit, o lacrima pe marginea gropii !

  PS. Pe pariu ca imediat dupa ce se termina ceremoniile funerare, hamsterul se ascunde la loc sub pamant si nu mai iese de acolo decat dupa ce isi termina Jigodache treaba de la Camera Deputatilor ?
  • +7 (7 voturi)    
   Bravo Dle! vad ca-ti dai "drumul" (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:54)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

   Ma saturasem zilele astea de atatia "farisei si tradatori "care planageau cu lacrimi de crocodil.

   Am stat cu punga de lamai la capatai de cata greata am avut cand i-am vazut pe toti cum defilau: Arhiducele de Ciofliceni, Marele Infractor de Belina, Regele baltilor, Corinuta Kaghebista, ML-scanu guzganu' - mai era sa-l vad pe Ilici "pisand ochii" si cred ca "intindeam copita' de indignare .
   • +2 (2 voturi)    
    Nesimtirea la La Livache Dinti de grebla (Duminică, 17 decembrie 2017, 16:51)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

    e cat groapa de gunoi de la Glina !

    Nu prezideaza sedintele Camerei Deputatilor in care se voteaza inrobirea justitiei romane la carul pesedist dar la ceremoniile funerare ale Regelui e protap !

    Banuiesc ca taranul smecher din el i-a soptit : Nu prezidezi modificarile ca sa nu ti le asumi la nevoie !

    Iar la inmormantarea Regelui te duci sa te vada lumea si sa mai pacalesti doi-trei prosti, dar in special ca sa-l verifici pe Tudose ca-i da lui Duda, nota cu cheltuielile cu inmormantarea si cu contraprestatiile aferente ale Casei Regale pe anul 2018 !

    PS. Ca doar nu o fi venit ca sa vada daca i-ar placea si lui sa fie dus la groapa dupa protocolul asta !
    • 0 (0 voturi)    
     Terribilis locus istus est (Duminică, 17 decembrie 2017, 23:25)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

     Inevitabila groapa.
 • +45 (55 voturi)    
  Ce cauta (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 12:03)

  dealucaragiale [utilizator]

  Dragnea si compania, toti PSD-istii lu peste prajit, la inmormantarea ultimului rege al Romaniei?!
  • +20 (26 voturi)    
   iata ce le-am scris lui Dragnea si Tudose deunazi (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 14:22)

   U_swamp [utilizator] i-a raspuns lui dealucaragiale

   „Cu toata autoritatea virtstei si a inteligentei mele recunoscute, va recomand sa stati ascunsi in perioada funeraliilor de stat ale Regelui Mihai I de Romania.
   Prezenta domniilor voastre in tablou nu ne face noua, poporenilor, prea bine, iar, pe de alta parte, alaturarea la catafalc are repercusiuni catastrofale de imagine pentru voi. Nicicind nu am putea fi loviti de constatarea speciilor hominide din care provine „elita conducatoare” a Romaniei de 28 de ani mai puternic decit in momentele in care devenim coplesiti de personalitatea nobila si curajoasa a tragicului nostru ultim rege. In acest momente ma abtin - am grija de canalele mele hepato-biliare - sa calific diferentele crevasice dintre voi si rege.

   Bagati-va piciorul, glezna, cotul in aparat gipsat, voila, Ion Iliescu a reusit! Luati o pauza, eu mi-as dori sa fie definitiva, sint lucida insa. Intr-un puseu de constiinta adunata din firimiturile de la festinul securisto-comunist post-1989, veti afirma ca nu puteti lasa Romania neguvernata.”
   • +13 (13 voturi)    
    Nu te-au ascultat (in special Dragnea !) (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 15:59)

    Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

    dar el o sa dispara din nou incepand de maine, asa cum a facut toata saptamana asta, macar inca doua zile pana cand trec modificarile la Legile 303 si 304 si la codul de procedura pen.

    Daca a aparut inseamna ca el crede ca imaginea lui va avea de castigat.

    PS. Iar Tudose o fi venit ca sa-i strecoare discret lui Duda o lista cu cheltuielile pe care le-a facut Guvernul cu acest trist eveniment dar si cu pretentiile pe care le are de la el si de la Margareta !
   • +6 (6 voturi)    
    Si te-au ascultat? (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:06)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

    Eu zic ca nu. Pai nu ai stiut cum sa le explici, cu tot respectul.
    Ei inteleg doar limbajul haitei , nu au nicio treaba cu bunele maniere. uUte aici exemplu de "comunicare":

    " Bai, haladitilor- sa nu dea mama-dracului sa vad picior de ghertoi la evenimente ca nu stiu ce va fac. Nu aveti voi, ba niste bieti talhari de tara ce sa cautati in lumea buna -imputiti atmosfera...
   • +7 (7 voturi)    
    Regele nu a reusit sa faca avere ca Dragnea (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:10)

    fit [utilizator] i-a raspuns lui U_swamp

    Cum e posibil ca toti politicienii comunisti sau neocomunisti sa isi faca averi asa de mari intr-un timp asa de scurt? In plus nu au facut nimic bun pentru natiune!
  • +5 (7 voturi)    
   cautari (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 20:34)

   oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui dealucaragiale

   Javriotii se cauta ei intre ei,....uni fura tara, alti o tradeaza.......nu conteaza au obarsii comune,in final fac bani, ....61 mil.euro, e ceva.
  • +7 (7 voturi)    
   Ce sa caute? (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:59)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui dealucaragiale

   Vrea sa "prinda pasii" si cine stie, poate intr-o zi se incoroneaza Mare Rege de Belina.
   Oricum li se scurgeau ochii dupa ceremonii, n-or sa mai vada decat cand "o da coltu' " Cracanel si atunci vor fi invitati de onoare pentru serviciile aduse.
 • +47 (57 voturi)    
  Imi pare rau (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 12:28)

  omezu [utilizator]

  Ca nu ma pot abtine! Dar este dezgustator sa-i vezi pe urmasii comunistilor ca au tupeu sa apara la inmormantare. Da, ma refer in primul rand la infractorii Dragnea si Tariceanu! Sergiu Andon, Magureanu sau Nicolicea mai lipseau!
  Calaii au venit sa se asigure ca victima lor chiar a murit. Exact cum s-au dus si la sicriul lui Coposu!
  • +14 (14 voturi)    
   L-ai uitat pe tatuca ilici! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 17:45)

   kokos [utilizator] i-a raspuns lui omezu

   El mai lipsea ca sa fie bataia de joc maxima!
  • -18 (26 voturi)    
   asa este, dar ai uitat de Johannis (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 19:20)

   viorelvioleta [utilizator] i-a raspuns lui omezu

   sau el nu e nici comunist, nici infractor?
   • +6 (6 voturi)    
    Antena 3 e aici ? (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 22:11)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui viorelvioleta

    Ce gavaresti ?
    Asa e, nu-i ca Gelu Voican Voiculescu, un pictor cu barba alba de-atata vopsit ciori.
   • +8 (10 voturi)    
    Exact ! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:45)

    blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui viorelvioleta

    nu e nici comunist, nici infractor ! nici hot, incompetent sau coada de topor ! si se omoara sa faca bine din postura de presedinte , chit ca unii nu inteleg pe ce lume traiesc !
   • +8 (8 voturi)    
    Nu e Violeto fata, nu e (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:12)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui viorelvioleta

    dar de de intrebi ? Aveti nevoie mare de justificari? Aveti nevoie ca, cat mai multi dintre noi sa va semene?
    Asta e motivul pentru care distrugeti educatia?
 • +33 (41 voturi)    
  Parere (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 12:32)

  Sani [utilizator]

  Un om bun dar un rege care din pacate nu a corespuns vremurilor grele si ticalosilor din conducerea Romaniei.

  A avut parte doar de nebuni, incepand cu tatal sau , continuand cu 'conducatorii' Romaniei din tineretea sa si pana la moartea de acum.

  Doar dictatori, prosti, comunisti, FSN-isti, PSD-isti.
  Oameni cu multe fete, fara demnitate si bun simt!

  Odihneasca-se in pace!
  • -10 (16 voturi)    
   pareroid (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 20:43)

   oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui Sani

   Cand tradezi 4 divizii de pe front si inlesnesti intrarea dusmanului in tara,....asta cum se va numi.....lichelism de familie,...(integrati-l si carol 2).
   • +5 (7 voturi)    
    Piticu' de la rasarit (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 22:14)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui oxxxxxyyyyya

    Dusmanul era deja in tara la 1940, cand a ciordit Basarabia. Si este si acum, prin alde matale.
   • +3 (5 voturi)    
    Cand ai 23 de ani (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:20)

    scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui oxxxxxyyyyya

    te gandesti mai mult la fete, nu-i asa? La 23 de ani , multi dintre noi nici nu stiam cu ce se "mananca " viata asta...+ vremurile tulburi.

    Sau ai luat ca Base "una mica" cu 2 cuburi de ghata si te-ai gandit ca e momentul sa "dai" lectii de istorie ?
  • +6 (6 voturi)    
   dar s-ar fi putut? (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:22)

   dj [utilizator] i-a raspuns lui Sani

   Cand Europa a fost impartita ce ar fi putut face cineva ca noi sa nu ajungem fortat republica comunista?
   Cred ca ar fi fost un mare Rege in alte imprejurari, dar, chiar si in aceste conditii, si-a facut datoria fata de tara.
  • +5 (5 voturi)    
   Pai,nu stii? (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:14)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Sani

   A "cazut" regina, a "cazut" regele - noi am ramas cu ...nebunii...
   • +1 (3 voturi)    
    nu chiar (Duminică, 17 decembrie 2017, 12:29)

    dj [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

    Avem Custodele Coroanei care a lucrat la ONU dar noua nu ne trebuie, asa cum nici Regele nu ne-a trebuit. Si acum realizam unde puteam fi daca am fi fost Regat cu Regele nostru in loc sa fim republica cu ilici. Peste alti ani vom regreta ca n-am fost Regat cu Regina decat republica cu dragnea si altii ca el.
 • 0 (28 voturi)    
  Nu-i dati idei... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 12:42)

  fdaniel [utilizator]

  Asta cu "Monarhia salveaza Romania" poate-i da idei lui dracnea si se unge rege, imparat, orice vrea muschiul lui...
 • +23 (41 voturi)    
  Digi24: (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 13:48)

  Altiro [utilizator]

  Este ziua în care ne despărţim de ultimul suveran al României. Spunem adio unui model de decență, demnitate, modestie și înțelepciune. Suntem azi martorii tăcuți și umili la finalul unei ere în care bunul simț și buna conducere aflate sub semnul ,,Nimic fără Dumnezeu” devin istorie.
  Majestatea Sa se duce alături de înaintași.
  Odată cu trecerea sa la cele veșnice, Regele Mihai încheie o dinastie care a făcut România Mare, care a adus modernitatea, civilizația și a pus acest popor în rândul marii familii europene.
  • +6 (6 voturi)    
   Bravo! (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:20)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Altiro

   Respect !
 • +4 (28 voturi)    
  Recunoastere (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 13:54)

  vlad.pe [utilizator]

  Daca nu era regele Mihai probabil ca americanii si britanicii ar fi bombardat capitala si orașele mari, noroc ca Regele Mihai a avut tupeu si s-a împotrivit lui Antonescu si lui Hitler.
  • +9 (13 voturi)    
   ... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 22:06)

   Claudiu0908 [utilizator] i-a raspuns lui vlad.pe

   Buna diversiune, functioneaza bine propaganda rusa. Doar americanii si britanicii ne bombardau, rusii ne aduceau flori...
 • +17 (31 voturi)    
  sa se odihneasca in pace (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 14:08)

  g01an [utilizator]

  monarhia ne-a ancorat in Europa. pentru ca asa au gandit si dorit stramosii nostri atunci, intelegand cat de important va fi pentru unirea romanilor si transformarea Romaniei intr-un proiect de succes. inclusiv taberele conservatoare au inteles importanta alinierii Romaniei cu valorile Europei occidentale, chiar daca stiau ca la noi vor fi aplicate cu un specific tipic romanesc. dar NIMENI nu are voie sa indeparteze Romania de acest proiect pentru care mai multe generatii au facut sacrificii imense.
  • +6 (8 voturi)    
   Va dati seama care a fost situatia politica (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:24)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui g01an

   daca a fost necesar sa aduca Principe strain? Fix si exact ca acum - noroc ca acum avem un neamt la "butoane"
   • +3 (3 voturi)    
    unele lucruri s-au schimbat, altele nu (Duminică, 17 decembrie 2017, 10:57)

    g01an [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

    si acum contextul politic ne impinge tot catre occident din rationamente pragmatice. acum avem aceste aliante economice si militare si nu ne-ar trebui mai mult de atat. trebuie doar sa profitam de pe urma lor, sa folosim acest context pentru a transforma Romania intr-un proiect de succes.
    • 0 (0 voturi)    
     Sa nu ne extaziem (Duminică, 17 decembrie 2017, 23:18)

     ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui g01an

     Taman asta si fac amicii de la putere, un proiect de succes pentru ei. Occidentul ingaduie, pentru ca scopul a fost atins. Trebuie multumit si rasaritul, asa ca se merge pe eterna cale.
     Tradus, inseamna ca nu vom vedea vreodata normalitate asa cum s-ar cuveni, mai ales de cand occidentul o ia razna.
   • 0 (0 voturi)    
    A fost odata... (Duminică, 17 decembrie 2017, 23:21)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui scaraotchi

    Nu uita ca principe strain sau nu, Basarabia a fost furata iar la San Stefano si-au bagat picioarele. Exista un pret pentru bunavointa occidentului.
    Alianta cu rusia a fost, este si va fi toxica si mortala pentru oricine o contracteaza. Primesti holera in cel mai bun caz, portocale si agenti droaie in cel mai rau.
 • +20 (30 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 15:02)

  [anonim]

  • +11 (13 voturi)    
   Nu poti sa ceri asta unor republicani ! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 16:05)

   Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui

   Cu riscul ca voi supara pe multi spun doar atat : marea majoritate a publicului a venit sa bifeze un eveniment din scurta asta de viata cu care am fost daruiti !
  • -18 (26 voturi)    
   Monarhiștii (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 16:25)

   iulics [utilizator] i-a raspuns lui

   nu au minte
   • +10 (10 voturi)    
    Cine vorbeste (Duminică, 17 decembrie 2017, 0:24)

    ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui iulics

    Aia care ucid regi si le iau locul ca satrapi.
  • +8 (8 voturi)    
   E bine ca aplauzele au pornit din "suflet" (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:34)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui

   Nu conteaza cum reactioneaza sufletul omenesc in fata emotiei .E bine ca au apludat, orice gest pornit din suflet e acceptat- ce nu ar fi dat bunicul macar sa aiba ocazia sa aplaude in prezenta Majestatii Sale.
   Cred ca aveam 7 -8 ani cand povestea reactia oamenilor simpli, ridicati de comunisti de oriunde: din depoul CFR , de pe camp - si aliniati pentru a "intampina cum se cuvine" Divizia Tudor Vladimirescu- agitatie mare printre comunisti - sa strigati " Traiasca Iosif Visarionovici Stalin" - a intrat divizia in oras - a fost necesar un singur glas care a strigat "Traiasca Regele" si multimea s-a pornit in urale. Au crapat comunistii din cauza "rusinii" ...
 • +37 (47 voturi)    
  RIP (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 15:15)

  xox [utilizator]

  Un om maret pentru Roamania, odihneasca-se in pace.

  Ramanem cu cefele late din politica autohtona care ne conduc spre subdezvoltare.

  Trist.
  • -17 (25 voturi)    
   SCARBA...... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 20:47)

   oxxxxxyyyyya [utilizator] i-a raspuns lui xox

   Mi-e scarba sa-ti raspund....un tradator......
  • 0 (0 voturi)    
   !! (Duminică, 17 decembrie 2017, 19:24)

   nlln [utilizator] i-a raspuns lui xox

   Ai perfecta dreptate.
 • +11 (17 voturi)    
  Odihneasca-se in pace! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 15:38)

  OmniStudio [utilizator]

  Sa dea Dumnezeu ca de acolo unde S-a dus, sa vegheze cumva asupra tarii asteia!
  Intre Rusia si Ungaria, eu nu vad un viitor prea roz.
  Cu o politica de toata jalea, vesnic in cautare de bani, vesnic fara infrastructura, vesnic in neputinte de tot felul, nu o sa mai rezistam mult.
  Toti oamenii dornici de munca au plecat, toti tinerii care au mai pus mana pe carte abia asteapta sa plece si ei...
  Probabil ca de aceea se da drumul acum la legi care sa permita ultimul mare jaf, si apoi va fi vai de noi.
 • -17 (27 voturi)    
  duca-se (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 15:54)

  mmmircea [utilizator]

  ne-ati intoxicat cu regele. Atata deranj pentru un balbait. Emisiuni intregi, ode, omagiu, mai ceva ca la Ceasca.
  Iar amaratul asta nici nu putea vorbi romaneste, toate reportajele-s cu subtitrare desi omul cica vorbeste romana. Vai de capul vostru.
  • +8 (8 voturi)    
   Aha, deci osanalele pe care (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:41)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

   le-ai "inchinat" 50 de ani nu te-au in intoxicat - ba din contra iti "cadeau manusa" - curgeau banii, nu-i asa?

   Era suficienta o singura "vorba buna" unde trebuia si lucrurile se rezolvau.

   Dar, spune-mi, te rog , vorba "carmaciului" nu te deranja - "multili realizari mareti" , " Pretinii poporului" nu-ti "zgariau" creierii?
  • 0 (0 voturi)    
   !! (Duminică, 17 decembrie 2017, 19:33)

   nlln [utilizator] i-a raspuns lui mmmircea

   Regele Mihai I vorbea perfect romaneste.Ceea ce nu intelegeai tu era probabil subiectul despre care era discursul/ interviul.
   Omenie, cinste, onoare, dreptate.
   Probabil aceste concepte nu le intelegi.
   Nu este nici o problema.Daca ar citi nu s-ar supara pe ceea ce ai scris.
   Mai vorbea de ceva: iertare.
   Te iarta.

   Despre ceilalti care citesc.. nu stiu.
   Limbajul tau este vulgar.Faptul ca nu intelegi anumite concepte este scuzabil( de unde nu este nici Dumnezeu nu cere) .Faptul ca ai ales sa folosesti asemenea cuvinte jignitoare.. nu mai este scuzabil.
 • +9 (15 voturi)    
  da (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 16:25)

  csan [utilizator]

  respect pentru cel ce a fost rege al Romaniei. Imi este sila de acuala casa regala. Au permis jigodiilor comuniste care fac praf Romania chiar in aceste zile,sa intineze inmormantarea regelui pentru bani. De acum inainte imaginea lor va fi legata de mizeria care se petrece sub ochii lor si tac, bineinteles de dragul romanilor, numai sa primeasca bani necuveniti. Decand securistul a intrat in "casa regala"a inceput degradarea. au fost inlaturati toti cei care stateau in calea ambitiei dudei de a deveni consort. Inca o data imi este sila.
 • -15 (27 voturi)    
  Aseară (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 16:27)

  iulics [utilizator]

  m-am culcat în republică dar dimineață eram în monarhie. Damn.
  • +4 (4 voturi)    
   Ai baut? (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:47)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui iulics

   inainte de culcare?
   Da? Pai, si de ce te miri?

   Incearca 1 saptamana sa "tii post", sa vezi cum "vezi corect"
 • -9 (21 voturi)    
  O drama a sfarsit ca parodie. (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 17:15)

  Victor Micea [utilizator]

  "Monarhia salveaza Romania" Cat de trist suna astazi, dupa 28 de ani... Monarhia nu mai salveaza nimic, nici macar pe ea insasi. Mihai I a murit, tot moare de vreo doua decenii, iar principesele sunt flamande si singurul care le poate hrani pe toate este pesedeul. Cind ideea monarhica mai insemna ceva, pesedeul a pus de la aparatul de propaganda pina la mitraliere pe Rege, cind monarhia a devenit o duda terciuita, a scos Cantarea Romaniei cu sobor de preoti... Nimeni nu salveaza Romania zilele astea, daca o vrem salvata, trebuie sa o salvam chiar noi. Daca avem timp si chef... si daca mai crede cineva in salvarea ei.
 • -15 (25 voturi)    
  Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 17:26)

  [anonim]

  • +6 (8 voturi)    
   First Class Matrafox ! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 22:21)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui

   Asa efecte are noul prototip de vodca ?
   Bea mai multa, sa vedem ce iese !
  • +8 (10 voturi)    
   Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:11)

   [anonim] i-a raspuns lui

  • +7 (9 voturi)    
   Asta ai inteles ? (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:50)

   blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui

   esti nedocumentat , vezi ca ti s-a scurs inteligenta prin urechi ! mai studiaza ...esti ilustrarea perfecta a manipularii comunistoide .
   • -5 (5 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 decembrie 2017, 11:58)

    [anonim] i-a raspuns lui blackarrow

    • +2 (2 voturi)    
     Adevarul ascuns si crud (Duminică, 17 decembrie 2017, 13:10)

     scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui

     e ca prostia umbla libera pe strazile Romanicai si nu cred ca mai e posibil sa punem mana pe ea.
     Curand o vor gasi altii cu ochii putin oblici, o vor aseza in capul mesei si o vor ridica la rangul de politica de stat - asa cum a mai fost, ce ati uitat?
     • -2 (2 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 decembrie 2017, 14:49)

      [anonim] i-a raspuns lui scaraotchi

      • +1 (1 vot)    
       Nu o sa bata toba... (Luni, 18 decembrie 2017, 9:59)

       blackarrow [utilizator] i-a raspuns lui

       nimeni de doua ori pt. o baba surda .. ia si citeste , pe wikkipedia, pe ce vrei ,mai gandeste-te de ce a fost atat de respectat regele si bineinteles de ce iei atatea minusuri , esti un geniu neinteles probabil.
  • +9 (11 voturi)    
   NU a venit 'ca milogul" (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:49)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui

   Ca "milogul" s-a "interpus" in 22.12.1989 nen-tu Ilici - deh, era stabilit ceva si trebuia sa ne tinem de cuvant...
   • -3 (3 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 decembrie 2017, 11:20)

    [anonim] i-a raspuns lui scaraotchi

    • +2 (4 voturi)    
     Ma inchin la ce consider ca merita (Duminică, 17 decembrie 2017, 12:12)

     scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui

     chiar si la un vant cum zici.
     Nu stiu daca stii ca austriecii au construit o troita de toata frumusetea in dreptul unui boschet unde se spune ca s-a "usurat" Mozart in drum spre Viena.

     Asta daca ai capacitatea sa intelegi ce vreau sa spun - daca nu, mergi inainte ca pionierii si ridica osanale mujicilor si acolitilor lor
     • -1 (1 vot)    
      Comentariu sters de utilizator (Duminică, 17 decembrie 2017, 14:53)

      [anonim] i-a raspuns lui scaraotchi

      • +1 (1 vot)    
       Ai varsat cumva o lacrima, (Duminică, 17 decembrie 2017, 17:26)

       scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui

       sau doar mi s-a parut? Era dulce, era amara sau era ... de crocodil?
  • 0 (0 voturi)    
   Nimicnicia unora (Duminică, 17 decembrie 2017, 23:12)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui

   Apropos, cine l-a mai numit rege dupa ce a abdicat ca miselul in 1947?

   Tot mapamondul minus borfasii din stepa asiatica si cei de teapa lor.
   Dar atunci cand esti un nimic, ce-ti trebuie sa stii.
 • -5 (19 voturi)    
  Mitocanie (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 20:26)

  M188 [utilizator]

  Sa stai pe scaun cad se canta imnul tarii in care te afli? Si astia se cred de sange albastru si vor sa ne dea noua lectii?
  Prosti suntem ca pierdem vremea cu asemenea spectacol
  • +4 (10 voturi)    
   Dar cine te "indeamna' sa te uiti ? (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:55)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui M188

   Ai la indemana "optiunea" : Vocea Romaniei sau Xfactor , sau mai ales la "saga" poporului: "Las Fierbinti" - uite asa o sa impresionezi auditoriul, intr-o discutie tete-a-tete... daca pricepi...
 • +16 (24 voturi)    
  Vorba copilului acela... (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 20:33)

  Grandgousier [utilizator]

  A murit regele...ramanem cu comunistii...
  • +2 (2 voturi)    
   Asta da copil ! (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 22:22)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui Grandgousier

   Am ratat, spune-mi despre care copil, sa caut !
   • +2 (2 voturi)    
    A fost la Stirile PROTV , ai mai jos linkul (Duminică, 17 decembrie 2017, 13:43)

    kokos [utilizator] i-a raspuns lui ruskimushki

    http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/reactia-unui-copil-la-funeraliile-regelui-mihai-regele-s-a-dus-si-am-ramas-cu-comunistii.html
  • +8 (10 voturi)    
   Ehh (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 23:18)

   omezu [utilizator] i-a raspuns lui Grandgousier

   Uite-i mai sus pe comuniști cum comentează cu manie proletara. Probabil sunt aceeași oameni care ii aplaudau pe mineri în '90.
   Un popor care accepta atât de ușor comunismul timp de 50 de ani, care votează un bolșevic ca Iliescu de trei ori și care aduce la putere un partid ca P$D-ul care nu împarte decât sărăcie, nu are nimic în comun cu Regele Mihai! Dumnezeu sa ne ierte pe noi, nu pe el!
  • +5 (9 voturi)    
   Intr-un fel, comunistii erau macar niste (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:57)

   scaraotchi [utilizator] i-a raspuns lui Grandgousier

   "baieti buni" - erau idealist. Astia de acu" n-au nicio treaba - sunt doar niste talhari - vai de zilele noastre...
 • +5 (11 voturi)    
  tacerea de aur sau de rau augur (Sâmbătă, 16 decembrie 2017, 22:06)

  ruskimushki [utilizator]

  Nu mai cresc flori la prietenii rusi, sau nu le merge televizorul ?
 • +7 (9 voturi)    
  Popor Roman nu lati meritat ! (Duminică, 17 decembrie 2017, 1:57)

  Defense [utilizator]

  Poporul Roman nu la meritat si ales calea PSD-FSN-PCR//Coruptie -Crima si Hotie !!!

  Ultimul Roman integru a parasit Pamantul si au ramas rebuturile comuniste in functii PUBLICE .
 • +3 (5 voturi)    
  ... (Duminică, 17 decembrie 2017, 3:56)

  europeanul2 [utilizator]

  Dumnezeu sa va odihneasca Majestate!
 • -6 (12 voturi)    
  Comment sters de user (Duminică, 17 decembrie 2017, 5:24)

  andipetre [anonim]

  • 0 (2 voturi)    
   mic exercitiu de imaginatie (Duminică, 17 decembrie 2017, 12:32)

   dj [utilizator] i-a raspuns lui andipetre

   Imaginati-va cum ar fi aratat acum Romania daca in 1989 redeveneam Regat cu Regele Mihai in loc de republica cu ilici. Peste cateva zeci de ani mai faceti un exercitiu: cum ar fi aratat Romania daca astazi am redeveni Regat cu Regina.
  • 0 (0 voturi)    
   Pasol na turbinka, mai ia o vodka (Duminică, 17 decembrie 2017, 23:07)

   ruskimushki [utilizator] i-a raspuns lui andipetre

   Basmul rusesc mai are un fan.
 • +7 (9 voturi)    
  Conform religiei Lui - regele Mihai I ! (Duminică, 17 decembrie 2017, 8:01)

  hotnewsfil [utilizator]

  In presa apare urarea : 'Ramas bun, Majestate'.
  Propun, pentru a respecta preceptele fundamentale ale religiei crestine (si ale altora monoteiste), urarea : 'Drum bun, pe mai departe, Majestate, in viata 'fara de sfarsit'.
 • +2 (4 voturi)    
  Priviti mai jos cata nesimtire (Duminică, 17 decembrie 2017, 12:04)

  kokos [utilizator]

  la tradiceanu , dracnea si tudoze


  http://epochtimes-romania.com/news/marlanie-si-un-topism-fara-margini-gest-criticat-al-lui-tariceanu-dragnea-si-tudose-langa-catafalcul-regelui---269003


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by