Femeia suspectata ca a amenintat, vineri dimineata, o femeie ca o va arunca in fata metroului, in statia Piata Unirii 2, se afla in evaluare la Spitalul de Psihiatrie 'Prof. Dr. Al. Obregia', dupa ce a fost audiata, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Politiei Capitalei. Audierile vor fi reluate ulterior. Alte 3 persoane au mai sesizat vineri, urmare a mediatizarii cazului de amenintare de la statia de metrou Unirii 2, ca femeia prinsa de politisti ar fi savarsit si asupra lor amenintari verbale, au precizat reprezentantii Politiei Capitalei.

Momentul in care suspecta de la metrou a fost retinutaFoto: ZiarulIncomod.ro

"Din audieri si investigatii s-a conturat ipoteza ca, si in aceste cazuri, persoana care ar fi avut un limbaj amenintator este aceeasi cu cea identificata vineri si care in prezent se afla in investigatii la o unitate spitaliceasca. Sesizarile formulate, ulterior mediatizarii cazului, au fost depuse de catre doua femei si un tanar, care au interactionat cu persoana in cauza", au precizat oficiali ai Politiei.

Potrivit Politiei Capitalei, in fiecare caz a fost vorba strict despre cuvinte amenintatoare, nefiind inregistrat vreun contact fizic intre persoanele care au formulat sesizarile si femeia in cauza.

"Una dintre sesizari a fost transmisa on-line, o persoana a contactat sectia de politie pe raza careia domiciliaza, iar cea de a treia s-a adresat Politiei Metrou. In total, la adresa femeii in cauza au fost transmise patru sesizari, prima fiind cea de la Unirii 2. Ulterior, au mai aparut alte trei sesizari", a aratat Politia Capitalei.