Aproximativ 150 de persoane au participat, vineri, la un flashmob in fata sediului PSD din Sibiu, manifestantii fiind imbracati in negru si avand oglinzi pe care au scris "Voi va vedeti?". Protestul care dureaza de luni a fost suspendat pe durata doliului national, insa in fiecare zi, la pranz, protestatarii se reunesc pentru un nou flashmob, scrie News.ro.

Flshmob cu oglinzi in fata PSD SibiuFoto: Va vedem Sibiu Facebook

Aproximativ 150 de persoane imbracate in negru sau in culori inchise au participat, vineri, la un nou flashmob in fata sediului PSD din Sibiu.

Manifestantii au venit cu oglinzi pe care au scris "Voi va vedeti?", pe care le-au indreptat spre cladirea in care functioneaza organizatia judeteana a PSD Sibiu, aflata in zona centrala a orasului.

Protestul care dureaza inca de luni a fost intrerupt dupa 60 de ore de manifestatie continua, pe durata doliului national, dar protestatarii se reunesc, zilnic, la pranz, pentru un nou flashmob.

De joi pana vineri, peste drum de sediul PSD Sibiu, in perimetrul pe care protestatarii l-au numit "Zona libera de coruptie", au stat doua scaune negre, pe care a fost asezat portretul Regelui Mihai, cu o candela.

Protestatarii au transmis ca vor continua manifestarea si pe durata sptamanii viitoare.