Un nou incident grav s-a petrecut la metroul din Bucuresti vineri dimineata, la statia Piata Unirii 2. O femeie in varsta de 42 de ani ar fi fost amenintata de o alta femeie, pe care nu o cunostea, ca va fi impinsa pe sine, relateaza Realitatea Tv si TVR.

Momentul in care suspecta de la metrou a fost retinutaFoto: ZiarulIncomod.ro

UPDATE 1:O suspecta a fost retinuta, politia urmand sa stabileasca daca este vorba despre persoana cautata, a declarat Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, la Realitatea Tv.

UPDATE 2:O a doua femeie ar fi fost amenintata vineri dimineata, in statia Pipera, ca va fi impinsa pe sine. Nu este clar in acest moment daca suspecta retinuta este implicata in ambele incidente sau este vorba despre persoane diferite. (sursa: Realitatea Tv)

UPDATE 3: Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a confirmat cele doua incidente de vineri dimineata de la metrou si retinerea unei suspecte. A doua femeie amenintata a trimis un mail la Politia metrou in care sesizeaza ca a fost victima unei amenintari, tot verbale. Ea urmeaza sa fie audiata. Suspecta implicata in incidentul din statia Piata Unirii 2 a fost retinuta dupa ce a fost identificata pe baza vestimentatiei si este audiata la aceasta ora.

Fotografia facuta publica initial de Politia Capitalei:

Politia Capitalei anuntase ca este in cautarea unei femei de 60-65 de ani, inaltime aproximativ 1,60 metri, constitutie robusta, imbracata cu mai multe haine, peste care avea o fusta dreapta, de culoare neagra, pulover negru, lung, caciula neagra, geanta bej si cizme negre. Pe brat purta o haina de culoare neagra, potrivit News.ro.

Politia a facut publice imagini cu suspecta, solicitand sprijin pentru gasirea ei.

Femeia i-ar fi spus persoanei care a reclamat incidentul "Nu ai sa scapi".

Incidentul a fost sesizat in jurul orei 10.00.

"Solicitam sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informatii despre persoana din imaginea alaturata. Cei care o recunosc sunt rugati sa apeleze de urgenta prin 112 sau sa se adreseze celui mai apropiat politist", a transmis Politia Capitalei.