Peste 17.000 de romani au mers la Palatul Regal, in ultimele 24 de ore, pentru a se reculege la catafalcul Regelui Mihai, asteptand la cozi cateva ore. Palatul Regal a ramas deschis toata noaptea, iar vineri dimineata erau in continuare la rand sute de persoane, potrivit news.ro.

In noaptea de joi spre vineri, Palatul Regal a ramas deschis pentru ca toti cei aflati la cozi sa poata sa ii aduca un ultim omagiu Regelui Mihai, iar mii de oameni au trecut pe la catafalcul Majestatii Sale. Cu flori si cu lumanari in mana, oamenii au stat la rand pana la opt ore, coada intinzandu-se pana la Sala Palatului, pe mai multe randuri.

Printre cei aflati la rand sunt si oameni veniti din alte judete, unii fiind imbracati in costume populare. "Este atata lumea aici. Este putin prea tarziu, pentru ca regele nu mai este. Toata lumea a venit aici pentru regele nostru", a spus o femeie.

Pe parcursul noptii, Garda de Onoara s-a schimbat de mai multe ori.

Vineri dimineata, sute de oameni asteptau in continuare la rand pentru a se putea reculege la catafalcul regelui Mihai.

Trandafiri, lalele, crini sau crizanteme albe impodobesc intreg gardul al Palatului Regal. Mii de candele aprinse, coroane de flori si mesaje: "Stelele sa va lumineze drumul! Ramas bun, Majestate! Printul Nicolae, rege al Romaniei!".